הבנתי את ההתייחסות שלך
לא התכוונתי לסתור אותה, פשוט הבאתי הצעה חילופית להורדת רמת התואר (קרי, העומס). העניין הוא שעם כמה שאני מבינה את אילוצי המרצים, זה לא מעניין אותי. זה ממש עצוב שסטודנט נאלץ להגיע בשעות הערב ללימודים כי המרצה מלמד בבוקר במוסד אחר. אני בטוחה שיש פה ושם סטודנטים שאולי המערכת שלי הייתה נוחה להם, אבל תאמיני לי שמדובר במעט מאוד סטודנטים, ואני די בטוחה שהם עובדים בקמפוס. אם אתה עני מספיק (ומוציא את הנשמה בניסיון להוכיח להם את זה) או אם אתה "מיעוטי" מספיק, אולי יתמזל מזלך לקבל מלגה, ואז באמת את שעות ההתנדבות אפשר להתאים למערכת, אבל כל השאר שצריכים לעבוד כי לשכור דירה באזור הלימודים או לצאת מידי פעם כי יש עוד חיים מסביב אלו לא מושגים גסים, בהם יש 0 התחשבות! לאף אחד לא אכפת שסטודנטים מאבדים את מקומות העבודה שלהם כי אף אחד לא צריך אותם בשעות שהם יכולים לתת, או לחילופין מלכתחילה לא מצליחים למצוא עבודה מאותה הסיבה. אני מאמינה שרוב הסטודנטים, גם כאלו שלהורים שלהם יש מה לתת להם, עדיין רוצים לעבוד, ופשוט עצוב שעבודה בשבילנו זו פריוילגיה. סטודנט אפילו לא יכול לקבל דמי אבטלה, כי ברגע שמציעים לו עבודה והוא אומר שהשעות לא מתאימות לו, מבחינת לשכת התעסוקה זו לא סיבה מספיק טובה. בסופו של דבר, אני ורבים כמוני מוציאים פה ושם קיטור, אבל שום דבר לא הולך להשתנות.