שאלה

Lady McBeth

New member
היו מתמחים בעליון מבר אילן

ואף אחד מהם (אני מכירה שניים באופן אישי) לא היה הבן האובד של לוי, פרוקצ'יה או ג'ובראן.

zigels

New member
ברור שהיו

אבל לא עם ממוצע של 90-91. עם ממוצע כזה הם לא יגיעו אפילו לראיון. אלא אם מדובר בבת המאומצת של ארבל וכו'.

Lady McBeth

New member
יש מישהו מהמחזור שלי

עם ממוצע של קצת פחות מ-87 שהתקבל לעליון, אבל אני מניחה שהשם של את"א שיחק פה תפקיד. לא יודעת מה הרף התחתון כשזה נוגע לבר אילן.

zigels

New member
אם הוא התקבל אם פחות מ-87

כנראה לא רק השם של את"א שיחק תפקיד, אלא בעיקר השם שלו. ממוצע כזה לא אמור לעבור סינון ראשוני.

Lady McBeth

New member
יש לו רזומה מ-א-ו-ד מרשים, כן.

אם רמזת לפרוטקציות - אז זה ממש לא הקייס. לי אישית אין מושג מה הרף התחתון מבחינת קבלה לעליון. יש איזשהו מספר פורמלי או שהכל בגדר הנחות?

MadEquation

New member
הכל בגדר הנחות

וזה בעיקר בגלל שכל לשכה פועלת בנפרד ומסננת את קורות החיים בנפרד. אין שום קריטריון "אחיד", אבל יש "מעין" רשימה של דברים שצריך לעשות. וכן, יש לשכות שלא יזמנו מתחת ל-94, ויש לשכות שכן. אני מכיר מישהו שהתקבל מ"העברית" עם ממוצע 86, ואין לו שום "שם".

MadEquation

New member
מה שיכול להרשים הוא

התנדבות יוצאת דופן (למשל עבודה משפטית ב"קו לעובד" או משהו בסגנון) במשך תקופה ארוכה, אולי חוג שני שמעניין את מי שקורא את קורות החיים שלו. באופן כללי - אם נניח שלפני הממיינים יש עשרות קורות חיים, קורות החיים שלך צריכים לקפוץ להם לעין, משהו מיוחד, שונה, מרשים. אבל מצד שני, צריך לזכור שכל ממיין כזה הוא אדם בפני עצמו, עם מה שמעניין אותו יותר ופחות. אם עוברים את המשוכה הזאת, כבר לא חשוב מה הממוצע שלך, אלא מה תגיד בראיון הראשון.

Lady McBeth

New member
לא אעשה לו אאוטינג

אבל יש לו את הרזומה הכי מרשים שראיתי. אני לא מחלקת סופרלטיבים כלאחר יד.

lol65

New member
ממש לא

עניין של טפיחה על השכם. המשפט האחרון שלך הוא התכלית של כל השאלה שלי. תודה

Optimus_Prime

New member
חבל על הזמן של מועד ב'.

וחבל גם על הזמן לקרוא כל מיני תגובות חסרות פרופורציה (הרבה יותר מהגישה שלה) פה בפורום. אחלה ציון, לא יסתכלו מעבר לו, וזהו.

B L I M P

New member
פרופורציות זה דבר נהדר

91 בקורס זה מעולה, וממוצע מעל 90 זה בכלל נהדר. עכשיו די לשקול מועדי ב' למינהם, לכי לים או לשתות בירה עם חברים, ותפסיקי לאכול סרטים על דברים מיותרים - זה עושה שיער לבן וקמטים..
(נאמר בנימה טובה, כמובן..)

Drunk Bullet

New member
בראיון שבו ישאלו למה קיבלת 91 ולא יותר..

הרימי את ישבנך מהכיסא, אמרי יפה "שלום" למראיין ועופי משם..

sacrament

New member
תשובה ממוקדת לשאלה

לגבי המועד ב' קיבלת מספיק תשובות לכאן ולכאן, אז אני לא אמשיך לחפור. פשוט נראה לי שלגבי הציונים עצמם את צריכה הסבר קצר. לאף אחד לא איכפת כמה קיבלת במבחן, איכפת להם מהציון הסופי. גם אם קיבלת 100 במבחן והציון הסופי הוא 83, יסתכלו על ה-83. על כן, אין לך 85, אלא 91. שכחי מה-85. בעיקרון, יש משרדים שדורשים סף מסויים של ציון במקצוע מסויים לפונים אליהם. למשל - ציון מעל 80 או מעל 85 בתאגידים או קניין או חוזים או משהו אחר שבתחום התמחות המשרד. בריאיון הדרישות האלה פחות באות לידי ביטוי - עברת את הסינון ועכשיו רוצים לראות אותך ולשמוע מה יש לך לומר. כמובן שככל שהציון הזה טוב יותר - זה יותר מרשים ומקנה לך יתרון (יחסי) על אחרים. מצד שני, ההבדל בין 91 ל-95 או אפילו ל-100 הוא מינורי. המשרדים מודעים לזה שציון מעל 88 הוא בדרך כלל בין המצטיינים בקורס ואף אחד לא יתהה מדוע לא עשית מועד ב' על 91.

למעלה