שאלה

שאלה

היי אני אמנם סטודנטית מתחום אחר אך רציתי להתייעץ אתכם מנסיונכם (של אלו שלומדים למבחני לשכה) איך לומדים חומר של שלוש שנים בשלושה חודשים? אשמח בכל עיצה שהיא בנושא זה תודה מראש!

sacrament

New member
מי אמר שבבחינות לשכה זה מה שעושים?

זה לא חומר של 3 שנים, זה חומר של כמה חודשים, את רובו לדעתי לא למדנו בחיים בשום מקום...

O.K

אני באמת לא מדברת מיתוך ידיעה (כפי שהזכרתי אני מגיעה מתחום אחר) אלא מיפי השמועה ואיך בכל זאת לומדים חומר רב בזמן קצר?

flutter girl

New member
חבר שלי למד לבחינת גמר

של תואר שני (הוא לא המשיך לתיזה). פשוט ישב עם כל החומר, תמצת כל מאמר במילים קצרות, וככה שינן את הכל.

flutter girl

New member
בכיף, אני אציין

שהשיטה לא מתאימה למשפטים בדר"כ, אבל השתמשתי בה פעם אחת למועד ב' במבחן בדיני עבודה (חומר סגור), ושיפרתי מ72 ל-93...

sacrament

New member
זה תלוי כמה זמן יש

בעיקרון הלימוד האופטימלי זה לקרוא פעם אחת לתת לחומר לשקוע קצת לקרוא שוב, הפעם לסכם בנקודות ואז לעבור על הנקודות... כשהזמן קצר פשוט מדלגים על השלב הראשון וישר מתחילים לסכם לנקודות, מבזבזים על זה את רוב הזמן, ואחר כך עוברים על הסיכומים... אני לא מכירה דרכים אחרות ללמוד הרבה חומר...סורי

Atenolol

New member
פשוט מאד

בוחרים חברת הכנה, רצוי לא מ*ש**ת, ועושים בדיוק מה שהם אומרים לעשות. זה אומר 2-4 חודשים בלי חיים, וזהו.

Atenolol

New member
כי...

הבעיה העיקרית בלימוד לבחינות לשכה היא ההצפה בחומר שקשה מאד ללמוד ולזכור את כולו. החברה עליה רמזתי מספקת המון חומר, בעוד שלטעמי עדיף לקבל פחות. בנוסף, העריכה הגרפית של אותה חברה נוטה בעיני לצעקנות המסיחה את הדעת.

למעלה