שאלה

behappy

New member
אני מוחה../images/Emo10.gif זה אחד השירים, הקטע שהיא לוחשת שם

gonna change my name הוא קסום לגמרי עוברת עבודה, דירה, עיר, מה לא. הבעיה שלי התחילה בזה שעברתי עבודה לפני שעברתי עיר
. זו סכנה לבריאות הנפשית, פקקי הבוקר האלה.

רעוּת

New member
הגם את?!

ואז הם אומרים שיש בריחה של צעירים מהעיר
למרות שאת כבר לא צעירה אז זאת לא אבידה גדולה
אני לעומת זאת....שייבכו עלי הרבה
.

behappy

New member
נתתי לעיר הזו את השנים הכי יפות שלי../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

רעוּת

New member
זה הכל?!

אני נתתי לה כל שאפשר לי לתת שיר וחיוך ורגליים לרקוד ויד מעודנת ולבב מרטט
.

TomeRatz

New member
9 חודשים!

זה הזמן שלקח לי למצוא דירה קרובה לעבודה. עברתי עבודה, נשארי בתב-הביב 9 חודשים. זה עצוב, זה כואב למכונית ולכיס. אבל היום אני בבית, לא בדירה, והכל שלי שלי שלי ורק שלי

behappy

New member
למכונית, לכיס ולנפש ../images/Emo10.gif

אני רוצה דירה כבר=[[ אי אפשר להירשם לשום חוגים ומכוני כושר ככה כי אולי זה יהיה רחוק ואני הולכת ומתנוונת לי
עצמותיי דואבות מהפקקים, אורות הניאון ומזגני המשרדים, מה יהיה מה |סיום קיטורים רות עבור|

noosh

New member
אוף, אל תזכיר לי את הפקקים לעבודה ../images/Emo10.gif

אני לא מאמינה שאני אצטרך לעמוד מחר שעה בפקקים, ועוד בשעה שאני רגילה ללכת לישון בה... אין מצב שאצא מזה חיה.

רעוּת

New member
זה נשמע לי כמו אוי אוי אויייייי ../images/Emo46.gif

תצטרפי אלי לניסויים בבני אדם על חסך בשינה
. סתם, לא
את בטח רק תבכי על הג'ט לג שאין לך גם ככה, במקום לשעשע אותי בשעות שרק אני והציפורים בחוץ ערות בהן
(הן באמת מתחילות לצייץ ב-5 בבוקר ככה, הזונות, ולא נותנות לי ללכת לישון $%^$%^@) הידעתם?! כשנועה היתה בניו יורק היא עדיין הלכה לישון לפניי. ויותר מפעם אחת
.

ווואואואואואואואואו !חבר,להרגיע-ומהר !

אניאניאניאניאני ספיקלס . אשכרה כאב לי לקרוא את מה שכתבת

FooK MI

New member
מאתר הופך למונוטוני

כי הוא לא מצליח להחזיק בתור האפוס שהיא ניסתה לעשות ממנו. בבסיסו, הוא שיר טוב, פשוט כזה שפספסו בעריכה.

מה?!רק בשבילי הוא התגלמות האידיאל המלודי ...?

על פני האדמה
זה שיר שחובה בתוכו כ"כ הרבה . בחיים לא הייתי אומרת שהוא מונוטוני .ההשערה היחידה שלי היא שמי שחושב ככה לא הצליח פשוט לגעת בו בצורה שכל השאר,שרואים בו ממש ממש מעבר,הצליחו לגעת . וכמובן שזה פספוס לא נורמלי .. הממ,חבל

למעלה