שאלה

noosh

New member
זה מה שאני חשבתי

עד שהגעתי לניוברי קומיקס.... ארורה לירון
.

Blood Roses

New member
פעם ראיתי את BFP בתו השמיני, והייתה עליו

מדבקה עם אזהרה, וכדי להפוך את הכל ליותר דרמטי, זה היה גם עם אותיות גדולות (WARNING!). ובהזהרה הזו היה כתוב שיש באלבום תוכן לא הולם ושפה גסה, או משהו דומה
וזה ממש לא הוגן שאני קניתי את כל אלבומי הטורי שלי מזמן (בתו השמיני!) וכולם עלו לי בערך 70 שקלים. ובנוסף לכל ב-BFP שלי יש את גרסת הרמיקס
. אולי אני אקנה חדש לטובת הספרינגטיים. אבל כן, הכי טוב לקנות מהתו השמיני.

Gremshnit

New member
חחח זה בטח יובא מארה"ב או משהו.

העותק שלי נראה לי מאוסטרליה
וכן, תקנה! רק שתשמע ברציפות איך BFP באמת צריך להישמע. כאילו, זה מעין אפוס, אי אפשר להעיף שיר כל כך קריטי וחשוב עבור איזו גירסת רמיקס שבחיים לא שמעתי עליה... מילא הייתם שמים Cooling או משהו, אבל אלמנה מומחית מעוותת?!

Blood Roses

New member
אמ, אני בת.

היבוא שלהם דוקא יכול לפעמים לעצבן אגב. כמה פעמים יצא לי לקנות אלבומים שפרט לניילון הזה שבו הם עוטפים את כל האלבומים שלהם, הם לא היו ארוזים. ולפעמים הם מדביקים מדבקה שלהם על האלבום עצמו, ולפעמים הם גם שרוטים קצת
. אבל באמת שמאז שקניתי את BFP (וואוו, אני זקנה. זה היה בכיתה ט'
), לא הסתכלתי על האלבום הזה בתו השמיני. פעם הבאה שאהיה שם אבדוק האם הוא קיים בגרסת הספרינגטיים נטולת הרמיקס.

Gremshnit

New member
אוי, מצטער...../images/Emo7.gif

הייתי צריך לקשר לבלאד רוזס...(I said I shaved every place where you've been boy
) אבל בדיוק שמעתי ביוטיוב איזה בחורצ'יק שעשה קאבר לבלאז רוזס, אז מי יודע, כל האפשרויות פתוחות
וכן, המון פעמים יצא לי לקנות דיסק שרוט קצת והמדבקה המכוערת הזאת באמת מכערת את כל היופי של האלבום, אבל תמיד אפשר לבקש מהם להחליף אריזה. אבל בלי שום קשר, יש להם טונות עותקים של BFP (לפחות בחנות בירושלים במרכז העיר), אז אפשר לחפש עותק שנראה טוב.

noosh

New member
זה מה שקיים שם

לפחות זה מה שהיה קיים שם בפעם האחרונה שהייתי שם, באפריל. וואי, אני חייבת לחזור לירושלים :|.

behappy

New member
חחחחחחמפגרים

אם יש להם מספיק כסף להדביק מדבקות וורנינג על כל דיסק שיצא ב-40 שנה האחרונות, באמת טוב שיש דרכים פיראטיות להוריד מוזיקה

shiray

New member
היא לא כזה דוחפת את צ'יינה בכלל...

אפילו לא מדברת על כל הפשעים נגד האנושות שהם עושים וזה... אבל רציני- על סמך מה את אומרת שהיא דוחפת את השיר הזה? אם אני לא טועה, היא עשתה אותו בטור האחרון בערך כמו שהיא עשתה את הגרסה היפה של פרופשיונל (= פעם אחת), וגם לפני זה צ'יינה לא היה מהשירים שהיא עושה הרבה בהופעות... יש לה שירים אחרים שהיא חורשת להם את הצורה. והאמת, שדווקא הרמיקס בהופעה היה טוב (אפילו אמרתי לליבי בזמן ההופעה "יווו אפילו הרמיקס של פרופשיונל טוב פה!!!!"), למרות שב-ר-ו-ר שאין על הגרסה המקורית.

חח אז אולי זה סתם יצא ככה ..

שכל פעם שאני באה לעשות משהו אני רואה שצ'יינה איכשהו התגנב לשם
יש לי כמה הופעות על המחשב(ממש ממש לא הרבה ..) בכולן יש את צ'יינה, ובכלל,כל פעם .. שלא יודעת,אני שומעת ת'ראשון,ואז אני נזכרת :"אוי לא,עכשיו צ''ינה או משהו כזה
" ואז פיאנו .. :"אוייש נו,איך הוא התברג גם לכאן?!" ולא יודעת ,כל מיני, צ'יינה תמיד נשאר צ'יינה

זה אפילו יותר קרוב ל19% .הו,וזה בהחלט מספיק.

מה,ביחס לכל השאר,זה יחסית הרבה ! (וגם ביחס לשיר הזה ............ סורי שיר,אני מרשה לעצמי לדבר ככה אחרי שהסברת לי ונרגעתי שיש לי חלקת קבר אצלך בלב
)

behappy

New member
כן אבל אם היית אוהבת את צ'יינה הייתי עושה לך

חלקת קבר עם עציצים וצמחים טורפים וגרניומים של פולניות ופירמידה של פרעונים וככה יש לך חלקה פושטית
תאהבי את צ'יינה ומייייידדדדדדדדד|חתול בר|

רעוּת

New member
גם אני לא אוהבת את צ'יינה ../images/Emo7.gif

אבל את עדיין אוהבת אותי ומקריבה לי קורבנות אדם במקדש שתבני לזכרי

behappy

New member
טוב, זה כי את זקנה יותר מקובנה והקבר נהיה

רלוונטי יותר, אז שיהיה לך למה לצפות
ולהקריב קורבנות אדם זה לא בעיה כל בוקר אני אמצא לך 500 כאלה, נרסס את כל מי שבפקקי האיילון וננקה את כבישי ארצנו |איכותהסביבה|

shiray

New member
אבל זה שיר מLE!!!

אל תשכחי שהיה לה שנים לבצע אותו, ובהתחלה גם לא היה לה כזה מבחר... ביחס לשירים אחרים מהאלבום, היא לא כזה חרשה עליו... (ובואנה, באתי לכתוב קודם שחרישה זה פרשס, אבל לא קלטתי עד כמה?!?! מזה 73%?!?!?! לא נמאס כבר?!)

למעלה