שאלה

היא יכלה במקום לעשות את Mother יותר.10.8%../images/Emo16.gif

ולחזור עליו יותר מפעם אחת בהופעות.............. וזה נאמר ולו לשם הסורר שהכפיש את שמו של המאד'ר !

boy for pele

New member
Good list.

I would get rid of Fat Slut (worst Tori song) and General Joy. China would have been indeed the best song on this list , had it appeared on it. Still, tori has many songs which are much better.

boy for pele

New member
Good list.

I would get rid of Fat Slut (worst Tori song) and General Joy. China would have been indeed the best song on this list , had it appeared on it. Still, tori has many songs which are much better.

טוב בהמה

1. Operation Peter Pen 2. China 3. Witness 4. Mr. Bad Man 5. Ireland 6. Dark Side of the Sun 7.Wampum Prayer 8. Girl Disappearing 9. 1000 Oceans 10.Talula אמן תהי מש'קית ביקיפר לכשתתגייסי.

Gremshnit

New member
טאלולה...1000 אוקיינוסים...סין...../images/Emo7.gif

חח ות'שאר אני לא מכיר, אז לא אכפת לי.

rfranko

New member
את בטוחה שזו את ואלו הבחירות שלך

הטעיתי כל כך הו הו הופ

Gremshnit

New member
הנה רשימה שלדעתי תעזור לך להכיר את טורי

Winter Crucify Cornflake Girl God Blood Roses Spark 1000 Oceans a sorta fairytale Sleeps With Butterflies Bouncing Off Clouds שירים מדהימים מכל האלבומים שלה. אם אתה רוצה שלושה שממש כדאי לשמוע, הייתי ממליץ על שלושת הראשונים (winter, crucify ו-cornflake girl), שהם בין הכי מוכרים של טורי וה"קלאסיקות" שלה. אם אתה רוצה גם המלצה לאלבום ראשון שכדאי לקנות, אז אני ממליץ על Little Earthquakes ללא ספק. אלבום הבכורה שלה, ובעיניי הוא בין הטובים שלה (ובכלל, זה בין האלבומים האהובים עלי בכל הזמנים). יכול להיות שבהתחלה הצליל של טורי יישמע לך מוזר במידה מסויימת, אבל תאמין לי שאחרי שתי האזנות אתה תתאהב ותאבד את בתולייך לטורי 3>

Shame in you

New member
ממליצה לך לקנות

את האלבום הראשון שלה, Little earthquakes, ומשם להמשיך בסדר כרונולוגי.

למעלה