שאלה

כן,ת'כלס,גם אני../images/Emo45.gif

ממש לא הייתי מערבבת בהתחלה, באונסינג ,ווינטר,גאד,סליפס וויז באטרפלייס,בלאד רוסס וכו' טובים טובים,אבל,וואי,לדעתי אסור בתוקף לתת לזה ללכת ככה|: פשוט לשמוע ת'ראשון ומשם להתאהב לאט לאט ..

noosh

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת

לדעתי אלבומים זו הדרך הנכונה, בסדר כרונולוגי. ותוך כדי להכיר את הביסיידים והקאברים. ואנחנו פה לעזור

shay08

New member
תקשיבו,

אתם יכולים להמליץ לי על שירים שלה, שהם מודרניים, מהשנים האחרונות, ולא שקטים....אלא שירים עם קצב....?

Gremshnit

New member
Raspberry Swirl!!! אבריבאדי נווז איים הר מן B

בהתחלה ששמעתי את השיר הזה חשבתי לעצמי: "יו, מדונה!" ועוד שירים קצביים? אממ... Professional Widow (אם אפשר, תמנע מגירסת הרמיקס, המקור הכי מקפיץ והכי יפה) Talula Bouncing Off Clouds Big Wheel ולא יודע, כאילו, טורי לא עושה מוזיקת דיסקו או משהו XD אבל אם אתה מחפש משהו אלקטרוני יותר, אז יש את From The Choirgirl Hotel ו-To Venus And Back, שכולו מבוסס על אלקטרוניקה.

רעוּת

New member
פרש'ססססססס הכי טוב

with their nine inch nails and little facist panties tucked inside the heart of every nice girlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Gremshnit

New member
נו, ברור, אבל אני לא רוצה להרוס לו את ההפתעה.

כאילו, זה כמו לתת למישהו לשמוע את Beauty Queen/Horses עוד לפני שהוא שמע את BFP!

boy for pele

New member
שירים קצביים יותר

מהשנים האחרונות: Bouncing Off The Clouds Code Red Progrramable Soda Velvet Revolution Secret Spell Sweet The Sting ישנים יותר: God Happy phantom Mr Zebra Cornflake Girl Past The Mission Real Men אני לא בטוח מה אתה מחפש בדיוק (שירים מהירים יותר? שירים שהפסנתר בהם פחות דומיננטי? שירים שבהם ההפקה תופסת מקום מרכזי יותר? שירים רוקיסטיים יותר?), אבל מקווה שקלעתי בחלק מהשירים.

boy for pele

New member
לכל המלכלכים על Mother, China וADP

תפנו למרפאה לטיפול בטעם מוסיקלי קלוקל הקרובה לביתכם. אם כי רבים מכם זה מקרים קשים של טעם רע, ויכול להיות אף שטעמכם חשוך מרפא הוא.

למעלה