שאלה

shay08

New member
שאלה

כדי להכיר את טורי איימוס אני רוצה לדעת איזה שירים שלה הכי טובים... מה עשרת השירים שלה שאתם הכי אוהבים?

רעוּת

New member
חחח פתחת תיבת פנדורה ../images/Emo16.gif

עכשיו כולם יגידו לך "אמג אני לא יכול לבחור", "זאת בחירתה של סופי", "כולם הכי טובים" וכו'. חבורה של נקבות פה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו,אז במקום להיות נקבה בהכחשה תעני לה פשוט איזה שיר של טורי את|הכי אוהבת?

הממ .. ושכחת את החופרים,שחשוב להזכירם-

שיטרחו וישקיעו ויחזרו ויגידו שדווקא במוסיקה של טורי חשוב מאוד מאוד לעבור בסדר הכרונולוגי,וכי התהליך שעוברים איתה הינו תהליך מטלטל עולמות ,ושכל דיסק שונה במהותו מרעהו , ושאסור להסתמך על כמה שירים וככה למדוד את טורי, אלא לעשות את הדרך "הארוכה והקשה" כי בסופו של דבר זה משתלם . בקיצור, חשוב לבנות יסודות חזקים,לבנה-לבנה ,ביזע וביגיע כפינו , עד שיצא בית בסביון

רעוּת

New member
חחחח תבורכי ../images/Emo6.gif

חשבתי להגיד שפשוט להתחיל לפי הסדר אבל ידעתי שנשמות טובות כבר יעשו את זה גם בלעדי
. כי זה מה שתמיד עושים פה
על הבית בסביון שלא יהיה לי לעולם

תהנה

Body And Soul Fat Slut My Posse Can Do Programmable Soda Original Sinsuality Witness Original Sinsuality General Joy Sweet the Sting Velvet Revolution

חחחחחחחחחחחחחח צ'יינה,הו צ'יינה ....

אני תמיד תוהה לגבי הקטעים המוזרים האלה של טורי שהיא נדבקת לשירים גרועים ומאמצת אותם קרוב לליבה תוך כדי ידיעה,לכאורה,מוחלטת -שהם ההכי טובים שלה,הלהיט הכי גדול , למה היא תמיד דוחפת את צ'יינה לכל מקום? ומכחידה את הגירסה המקורית של פרופשינל עם רמיקס בשקל
עד שאפילו חברה קנתה את BFP וקלטה שטורי החליפה את פרופשיונל ושמה את הרימיקס, ובמקום הורידה את ספרינג טיימ אופ היס וודו !!!!!! זהו עוול,חברים,לעיני כל ! לא יודעת מה אתכם .. אני הזדעזעתי קשות ... וכן,ניסיתי להגיד לחברה שזה הכל אשמתה שהיא הלכה לקנות מ"טאוור רקורדס" ולא מדיסק סנטר ,המבורך מכל והיקר ללבינו

behappy

New member
הו קובנה ../images/Emo99.gif למרות שהכפשת את צ'יינה

קנית חלקת-קבר בליבי בעודך מתפייטת על עוולות הרמיקס המגעול של פרופשיונל

../images/Emo12.gif את אוהבת את הצ'יינה?

אבלאבלאבל ,למה ?(לא נו,באמת .. למה?חח) וברור שאני אתאבל על עוולת הפרופשיונל,זהו חילול הקודש

behappy

New member
פעם כתבתי פה למה:

כי אין כמו לשיר צ'יינה במקלחת!!!!

Gremshnit

New member
...Mother זה שיר מדהים...

וגם לדעתי צ'יינה שיר יפהפה. נכון שהוא לא הכי טוב של טורי, ובשמחה הייתי מחליף אותו ב-Upside Down, אבל עדיין, יש בו משהו נורא נעים ואמיתי. ואמא שלי חולה על השיר הזה, דרך אגב.

רעוּת

New member
אין לך רגשות ../images/Emo16.gif.

מאד'ר זה שיר הנאצה לאמהות הפולניות באשר הן

behappy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את גדולה

וגורמת לי לשבות
זה היום האחרון שלי בעבודה הישנה ואני עדיין כאן תכף נכנסת שבת ואלוהים יכעס

רעוּת

New member
אלוהים מרחם על ילדי הגן.

ואת כבר לא בגן, אז הייתי מציעה לך להיזהר
.

rfranko

New member
תתביש לך אלו מדהימים

ומאדר תמיד מזכיר לי את פיבי מחברים אה לא סליחה - זה TIYH אבל הוא עדיו מאד מיוחד

TomeRatz

New member
Mother הוא שיר לא מעניין בעליל

אין לו קצב טוב, הוא משעמם לגמרי. אני מעדיף את טורי כועסת על אבא שלה והדת, ולא על אמא שלה שהיא אישה קטנה בבית. ו behappy, עוברת עבודה?

למעלה