שאלה

Gremshnit

New member
../images/Emo45.gif ובכלל, השיר תמיד העלה בי תמונות של טורי

מרחפת על הרוח והקלידים. וגם לדעתי השיר נורא מלודי ובטח שלא מונוטוני. הוא דווקא ממש זורם; כמו שאמרתי, כאילו טורי מרחפת על רוח. נו, אבל כנראה מה שאני שומע לא דומה למה שאחר שומע, ובכלל, התאהבתי בשיר "ממבט ראשון".

חחחחחחחחחח אומייגאד !מ=ה?!

לא הבנתי
אלוהים .וזה מצחיק ,ועצוב . מה נסגר????חחחח

noosh

New member
חייבת לחלוק על זה

שומדבר ב-LE לא מרגיש לי כאילו היא נסתה לעשות אפוס (חוץ מצ'יינה, וזה לא הלך, וגם זה לא ממש אפוס אלא סתם לנסות לכתוב בלדה קיטשית). זה שיש שירים שהם עוצמתיים וחזקים וכתובים בצורה מורכבת וכו', עדיין לא מרגיש לי כאילו היא נסתה לעשות "אפוס" במובן היומרני של המילה. כמו שהיא אמרה על LE (ואחד הציטוטים שאני הכי אוהבת):
"I was surrounded by the thoughts I smash. They decided I would be a good dinner. I decided I wanted 3 bridges in this song."​
מאת'ר לא מרגיש לי כאילו היא נסתה לכתוב אפוס, הוא מרגיש לי כאילו היא כתבה מתוך משהו מאוד אישי ,בערך כמו כל השירים באלבום הזה. והיא מצליחה לגעת בו והיא מצליחה להעביר, במיוחד באיך שהיא שרה או לוחשת או בפסנתר שלה, את הפחדים והמצוקות והצורך בה לעומת הצורך להתנתק ממנה, כל הכעסים והתסכולים על עצמה ועל דמות האם. לא יודעת, השיר הזה, מעבר לכך שהוא זה שגרם לי ממש להתחיל לצייר, גם הצליח לדבר אליי בכלכך הרבה מישורים שממש מוזר לי שאומרים פה שהוא משעמם או שפספסו אותו בעריכה או משהו.

Gremshnit

New member
אפשר להשיג את Boys For Pele ב-30 (!!!) שקל

בתו השמיני. מקורי. חדש. ובלי גירסת הרמיקס, אלא עם ספרינג טיים אוף היז וודוו. בכלל, גם LE, FTCH, TOAL במחיר מבצע של 40 שקל. אנשים, קנו אך ורק מהתו השמיני! כל השאר זה גזל והונאת ממון!

shiray

New member
איך זה קורה אבל

שבול מה שאני רוצה לקנות שם עולה 70-80 כמו גדול?!?!!? אהה ובמוזיקה נטו היה מבצע עכשיו על ונוס ועזבו אתכם שטויות- קנו באמאזון! באסה שאין לי יותר מה לקנות שלה...

אמאזון זה רק משלוחים מהאינטרנט?

כי אם כן,אז אין מצב:\ אמא ואבא הם כאלה ... בני ה"יישוב הישן" . הם רואים את האינטרנט כמקום מאוד מפוקפק ובחיים לא יפקידו את מס' כרטיס האשראי שלהם בידיו

behappy

New member
"הו לא, קובנה! אל תגלשי לבד באינטרנט!את זקוקה

למלווה!" אמרה קובנה-האם בעודה תרה אחר מלחי ההרחה שלה וסופקת כפותיה בחשש. "אין זה מן הראוי, בנות נצר קובנה לעולם לא יגלשו כך סתם לבדן ברחבי החלל הקיברנטי! אינכן שייכות למעמד הביניים, יקירותיי", פנתה קובנה-האם אל בנותיה אשר מיהרו לכרוע סביבה ולהאזין להרצאתה. טוב זה הזמן לנומה!!

חחחחחחחחחחחח כן.כי ככה נראים החיים בעמידר../images/Emo45.gif

כפרעלינו .שכונה של תימנים:) אבל אם כבר זורמים עם הקו שלך, אז לאמא שלי יש רגעי-פלצנות של הגיה נכונה,התנהלות מופתית .. חמודה . אמא שלי יודעת-כל . באמת .אפילו כשהיה פעם "מי רוצה להיות מליונר" היא תמיד ידעה הכל, השר ההוא,המושל ששם,איך זה נאמר בעברית ,ומה דוד עשה בעיר קעילה ולמה - עד שהגיעה השאלה על צחי בוקששתר|: אבל את מלכה
וזה כבר לא קשור . הממ ..אני מתחילה לחשוב על כיוונים של רכישת יותר דונם בחלקה שלי אצלך .

behappy

New member
חחח כפרעל כולכם ../images/Emo23.gif

עזבי דונם, 2 חדרים יפיופה עם גינה/מרפסת ולאאאאא מחולקת
, ולא ליד בית קברות, מה זה פה אני לא רעות

יופי .תשקיעי לי .תטפחי אותי../images/Emo194.gif

(הזוי .לעולם לא חשבתי שיצא לי להשתמש באייקון הזה ..)

TomeRatz

New member
מי חיה בפיצ'ר?

יש כ"כ הרבה ביסיידים, סינגלים שיצאו במספר מוגבל, הופעות חיות, וכ"כ הרבה בוטלגים שאין דבר כזה שאין מה לקנות. איי סיד תתחילי לרוץ ולקנות!

shiray

New member
חחח אבל לקנות יד שניה שם זה סיפור מהתחת...

ככה שיש לי רק את ג'ופיטר (!!!!) ואת BROKEN STONE שמצאתי בנמל

למעלה