שאלה

רותם, את תמיד היית שם לצידי, תודה.

אבל רותם, במצב הזה אין לי תורך בהגנה. אני מבינה אותך שאת רוצה להגן עליי כי אנו "אוהבות סופי" ואני ממש מעריכה את זה, אבל ...זה היה ריב דפוק או ויכוח על סתם עקרונות מטופשים. אני אמרתי להם מה אני חושבת ואין ברצוני להמשיך את הויכוח הזה. יש לי בעיה- והיא שכמו שאמרתי, שאני אוהבת משהו מאד, אני ממש נהיית OVER PROTECTED עליו, ולא משנה מי וזה גובל בטיפשיות! אני באמת מגוננת יותר מידי עליה וזה נראה מטופש...כאילו שהיא איזה קרובת משפחה שלי, זה מפגר, אני מודע, אבל זה בא מאהבה אני לא ממש יכולה לעצור את עצמי לפעמים. אז כעיקרון הן צודקות, אבל ממש מתעבן הדרך שהן עושות את זה או לפחות היוליה הזאת. מזה הצינית הזאת והקטילה הזאת? אבל בכל זאת תודה רותם, את גדולה!!!

קיבלתי. (וסקר מן הצד...)

צודקת, אבל לא התאפקתי... אגב אהבתי, את באמת בן אדם שמודע לעצמו, יפה לא כולם יכולים להודות בדברים כאלה. ובשביל ליצור קישור ל"לחיי.." : נעבור לשאלה חדשה : אם הייתם יכולים להלביש את הדמויות בעצמכם איך הייתם עושים את זה??? - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

תודה רותם, אני מודעת מאד להרבה

דברים ואני גם חושבת שזה חשוב מאד! אז שוב- תודה! תודה! תודה! אמ...לסקר: זה קשה... טוב אני צריכה לחשוב של זה עוד...(חח!) שאלה טובה אבל.

יופי שאלה טובה!

אז ככה: רונה- הייתי מלבישה באיזה ג´ינס פצצתי בלי חצאית מעל! וחולצה שנסגרת עם קשירה בצוואר במקרה היא תהיה מרנואר. גידי- הייתי מלבישה אותו כמו שהוא בדרך כלל לבוש.. כלנית- אני אוהבת ת´בגדים שלה אז גם לא הייתי מחליפה.. אבל היא קצת השמינה מתחילת הסדרה אז משהו שקצת יסתיר ת´שומנים.. לא הייתי שמה לה חולצות בטן.. מאיה- גם צריכה להסתיר ת´בטן שלה קצת..(האם הם התחילו לאכול הרבה מאז תחילת הסדרה?) משהו כמו בסגנון של כלנית בלי התיק המזוויע שלה ובלי שום אפודה שלה!! אבנר- חולצה טריקו ירוקה שעל הגוף היא טיפה אדוקה.. אופס סליחה נכנס לי השירים מההצגה מרילו......... אז ככה אבנר.. חולצה רגילה יפה לא צעקנית אפילו חלקה.. ג´ינס משופשף! ולהוריד ת´שיער!!! דחוף קוצים יהיה לו יפה נראה לי....... ספיר- שתשאר כמו שהיא לבוש צפונבוני... דורון- ספורט אלגנט!!!! חולצה שחורה עם מכנס חליפה שחור עמרם- שריון של צב.. טוב עכשיו ברצינות שירד מהצבע החום שיתחיל ללכת שחור ורק שחור.. יונתן- אני אוהבת ת´גולפים עליו אז גולף שחור כמו הגולף של דורון ווואי איך הוא יראה אם זה........ וג´ינס רגיל כהה.. אלכס- שישאר עם חליפות! מיכאל- שיירד מהירוק זית הזה.. חולצה כחולה כהה עם ג´ינס (מה לעשות ג´ינס הולך על כל אחד!) שלומית- הלבוש שלה בסדר . מידי פעם יש לה יציאות גרועות! גלית- שתרד מהבז´ ניצלה ת´בז´ יותר מידי... יהיה יפה לה הכל אותו סגנון לבוש רק צבע שונה.. ורדה- לזרוק לזבל ת´שמלה המזעזעת...... ושאר החליפות שלה בסדר רק שתגוון קצת עם עוד צבעים!! אתי- בעע היו זמנים שהיא לבשה דברים נוראים.. יהיה יפה לה חולצה יפה פשוטה בצבע כחול כל סוגי הכחול וג´ינס (איזה הפתעה אה?) סמדר- רק לא אפור שחור ואדום!!! לבן מתאים לה! תראה כמו מלאך בייחוד הניגודים עם השיער שלה שחור ולבן יהיה פצצה.. ואם שכחתי מישהו כנראה שהוא לא ממש חשוב....או שפשוט לא חשוב לי! דרך אגב זה קשה להתאים בגדים אז ניסיתי קצת ביותר כלליות...

תשובות תשובות תשובות

אז ככה: רונה - ג´ינס יכול ללכת פצצה, גופיות פשוטות, מפעם לפעם גם כמה צבעים חייתיים שכאלו, גולפים הולך מצויין! גידוש - כל דבר נראה עליו טוב, מאופנת TNT - FOX כמו שכבר אמרו ועד קסטרו-מן, הבן אדם נראה טוב!!!!!! יונתן - אהבתי איך שהוא מתלבש, אלגנטי אבל לא חליפות... דורון - לא, לא , לא חליפות - נמאס! הגולף השחור, המעיל השחור - גם צבע קצת לא יכול להזיק - רק לא חליפות! מאיה - מכנסיים רחבות, לא צמודות - שיסתירו את האגן ההולך ומתרחב שלה, חולצות פשוטות, אבל לא חולצות בטן. סמדר - שתנסה לרדת מהענין המחוייט שלה, יכול ללכת אפילו ג´ינס וטי-שירט, צמוד, עם איזה וסט יכול להיות סבבה - אבל שתחליף סגנון, שתחייה קצת, תנסה חוויות חדשות! עד כאן! רותם. - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

pompii

New member
תשווובות שלייייי

רונה צריכה אישה ג´ינס יפה מפוקס והחולצות האלה בלי השרוול, יש לה כמה כאלה... גידי מתלבש כמו שצריך, מושלם וכוסון יונתן לא מתאים לו חליפה כמו של דורון, עם עניבה, מתאים לו גולפים ומכנסיים מחוייטות דורון סקסי אין מה לשנות שיפסיק ללכת עם חליפות ושילך עם הגולף השחור שלו ולא יזיק גם אפור או משהו כזה ומכנסיים כמו שיש לו ו...זהו המעיל עור שלו גנגסטרי כזה...מעצבן כבר... סמדר- או שאני לא רגילה למשהו אחר או שבאמת זה מה שמתאים לה וזהו הייתי מעדיפה לא לראות אותה בכלל אבנר- הכל רק לא ערום! מאיה שתלך עם ג´ינסים, משהו כמו רונה המשופר הנ"ל ספיר שתלך עם מה שהיא רוצה אבל שתשים גם חזייה ורדה, העיקר לא קצר שלא יראו תשערות ברגליים

morchuk

New member
שלומפה! וכולם....../images/Emo24.gif

מה המצב אנשים,אני חדשה פה ורציתי לומר את דעתי על הסדרה "לחיי האהבה"... קודם כל,היא הרבה יותר טובה מהסדרה המגוחכת והפתטית "לגעת באושר", גיל פרנק הוא אחד האנשים שעברו את גיל 40 ונראים סקסיים בטירוף,ולמה אני אומרת את זה? כי שנה שעברה הלכתי לראות את ההצגה "הורדוס" ושם הוא היה בתור הורדוס-תפקיד ראשי(דה!),ישבתי בשורה הראשונה,הוא הסתובב אלי עם הגב ופתאום הוא הוריד את החלוק,הדבר היחיד שהוא לבש,וחסף ישבן מפואר למדי... כן,כן ראיתי את התחת של דורון ותאמינו לי שזו היתה חוויה! אני אוהבת גם את נתי רביץ,אני אוהבת אותו כבר מימיו כשאולי ב"כסף קטלני" ששם הוא שבה את ליבי...וכמובן שאני אוהבת את יהודה לוי המדהים! והשחקנית הכי טובה שם היא לא אחרת מאשר יעל הדר שאני אוהבת,היא פשוט מדהימה בתור סמדר,האשה שאנחנו אוהבים לשנוא,אולי אנחנו לא באמת שונאים אותה...אנחנו לא אוהבים את מה שהיא עושה לרונה...ורונה כן גברית! בייביי אוהבת מור!

pompii

New member
מור?!?

מורוש! חברה שלי, חולה עלייך!!!!! בקיצור, צודקת, לחיי האהבה מדליק לאללה דורון וגידי כוסונים בטירוף(ריר כרגע נוטף...) ויונתן גם חמוד לאללה שמחה שאת אוהבת את זה ואם את מצטרפת אז ברוכה הבאה אחותי

את אשכרה הוצאת לי ת´מילים מהפה!

חוץ מהקטע של רונה אבל דיייי רק שלא ניכנס עוד הפעם לויכוח המגוחך הזה רונה גברית.. רונה לא גברית .. !!

נועה84

New member
חשבת פעם על זה שאם כולם אומרים

שרונה גברית אז - רונה גברית?
כלומר אנשים לא סתם אומרים. ודנדוש 2002,!! תקשיבי, אחותי, אני מתה על ההודעות שלך והם גם תמיד מצחיקות אבל בבקשה - חלאס מהקטע הזה עם רונה, דיייייי מיצינו בבקשה די ודייי להתקיף אנשים על כל דעה שלא מתאימה לכן... את יודעת למי אני מתכוונת.. אשכרה אני מרגישה כמו בפורום הגנון... רונה ככה לא נכון היא ככה..יאללה מה זה משנה חפיף! אין לכם חיים??? הילדה הביעה את דעתה, תני לה להתבטא מה את חייבת לתפוס אותה במילה.. אני כבר מפחדת להגיד משהו על רונה כדי לא לחטוף התקפות והשמצות מהמעריצות הקנאיות שלה כאן.. יאללה עוד לא יצאתם מתסביך ההערצה? למדתי את זה בפסיכולוגיה- ילדים בגילאי 12-14 מעריצים דמויות כתחליף להערצת ההורים שלהם.. ואגב אין שום דבר רע בלעהריץ (יהודה לוי כוסון!!!!! וגם מתי אטלס ונתי רביץ) אבל יש צורה לעשות את זה בלי לפגוע בחופש הדעה של אנשים אחרים שלא מסכימים איתך. מצטערת על המגילה

חייבת להגיב!!(לנועה)

החמיא לי שאמרת שההודעות שלי מצחיקות... אבל יש לי שאלה קטנה.. אני אי פעם התקפתי מישהו על זה שהוא שנא את רונה? אני רק אמרתי ת´דיעה שלי ואם תשימי לב אני כל פעם אומרת שרונהמאכזבת אותי שבהתחלה היא הייתה נורמלית ועכשיו עושים אותה מפרק לפרק יותר מטומטמת! והדיעות החדשות שלי זה שאני חולה סמדר ואלי מרקו אני חולה על הקטילות שלהם!!! הדמות של רונה מעייפת..... שבעים שנה בכלא, שבעים שנה בורחת ממש דמות משעממת שיעשו אותה כמו פעם חוצפנית זה יהיהיותר טוב!

yulia1

New member
רונה מה הקשר?

אולי זה יפתיע אותך אבל רונה=סופי מה זה משנה???????? זה אותו בן אדם אותו כיעור! ו כשדיברתי על האופי! אני אמרתי במפורש שהיתכוננתי לדמות! ו גם אם אני יורדת על סופי? זה כואב לך? זאת אמא שלך אחותך? הצחקת אותי"אל רונה אסור" למה אל עמרם מותר? למה על אבנר מותר?

actress

New member
yulia1 הורחקת עקב קללות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif להבא

תלמדי לא להלהיט פה את ייצר הרוחות ולא לקלל את חברי הפורום. מה שלא מוצא חן בעינך תשמרי לעצמך ואל תקללי פה את מי שנראה לך זכותו של כל אדם להביע מה שהוא חושב ואת לא תביעי את זה בקללות ובגידופים של האנשים פה.

נועה84

New member
מה זאת אומרת הורחקה?

ואני דוקא מאוד הסכמתי איתה, אולי לא עם הדרך שהיא התבטאה (קללות) אבל אולי תתנו לה SECOND CHANCE???

actress

New member
את יודעת כמה פעמים היא קיללה כאן?

אני אפילו לא יכולה לספור את כמות הפעמים אבל כל פעם שהיה ויכוח היא גם היתה מאחורי זה וזה שהיא התנפלה פה על אנשים ולעגה להם ויתרתי והיא גם לעגה על הצורת ניהול שאני מתלהבת כי היה איזה קטע פה שאמרתי לה לשמור על התנהגות טובה והיא חשבה שאני מתלהבת ואני הבלגתי אבל שזה מגיע לקטע שהיא ממשיכה לקלל ונותנים לה עוד צ´אנס זה כבר מעצבן אותי היא לא בדיוק קיללה אבל היא קיללה והשמיצה פה כמה מחברי הפורום. אז בהחלט לא מגיע לה לשוחח עם אנשים כאן כי זה היה ממש לא יפה.

למעלה