שאלה

ניבה - הוצאת לי ת המילים מהפה...

א. מה זה אמור להביע "אני מדברת על רונה ולא על סופי"??? אם רונה מכוערת בעיניך, גם סופי לא בדיוק תהיה מדהימה העיניך... ו-ב. אני חושבת שזה משהו בצוואר שלה, הוא עבה וארוך שכזה, בטוח לא בגלל הגובה, 1.75 זה גבוה לאישה - אבל סביר בהחלט, רוב הדוגמניות הכי מפורסמות הם סביבות הגובה הזה, אז זאת לא הבעיה, יש לה כתפיות וצוואר רחבים וזה עושה אותה קצת שרירית כזאת, חוץ מזה היא באמת יפהפיה, מיוחדת, אקזוטית - האופי שלה פשוט מקרין החוצה, יש לה עיניים טובות! - היחידה שעוד אן לה חותמת אישית -

תודה, רותם, אנו תמיד נהיה באותה

דעה איפה שסופי או רונה נכנסות! :) אני מסכימה שסופי קצת גברית חוצנית...אבל כפי שאמרתי אני די אוהבת שבחורות קצת גבריות, לא ממש עדינות כאלה ושבריריות, אבל זה הטעם שלי. ויש לה כתפיים קצת רחבות וצוואר אולי עבה קצת...אבל תראו איל שלמרות כל הדברים הנ"ל, סופי צדקה בחורה מהממת, עם מראה פראי ומיוחד שממנו אי אפשר פשוט למתעלם! בחורה כזאת יפה ומענינת מזמן כבר לא ראיתי. תראו את הנתונים שלה! היא מאד גבוהה...אבל לא יותר מידי. 1.75 זה לא כזה נורא. בסדרה היא נראת משהו כמו 1.80. אז קיצר, היא קצת גברית אותי וגסה, אבל אז מה- בכל אחת תמצאו משהו שאפשר להעיר עליו. אני חולללללללללללללללללללה על סופי ללא גבולות ולא אכפת לי כמה גברית תגידו שהיא! סופי דווקא מאד נשית! עובדה!

עובדה - עם אילנה דיין.....

כן כן, סופי מותק ואין מה לעשות, חמודה. וניבה, אם יש משהו שבו אי אפשר להתווכח זהו זה! - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

נועה84

New member
כתבתי שאני מתכוונת לרונה.....

כי בהתחלה רציתי לדבר על האופן שבוא היא מדברת, כלומר על אופי המשחק ה"גברי" שלה לטעמי אבל אז התחלתי לדבר על המראה החיצוני שלה ושכחתי למחוק את השורה הראשונה... אז תרגיעו... מה הקשר "אהבלה" אולי תשאלי קודם... חוץ מזה לקחת את זה קשה אה..?? אז מה אם ראית אותה את לא חייבת לזהכיר את זה אלף פעם... אשכרה את מדברת עליה כמו ילדה בת 12... אני לא מבינה אותך, אבל חפיף ! אין לי שום דבר נגדך או נגד סופי צדקה שבאמת יש לה אישיות מדהימה לדעתי
.

לנועה.

אני ממש לא לקחתי את זה קשה- רק ניסיתי להעביר את מה שאני ,חושבת על מה שנאמר! תגידי לי, מה הקשר ללכתוב כמו ילדה בת 12 בדיוק?! נראה לי יש לך טעות... אני לא חושבת שיש לה אופן משחק "גברי" כמו שאמרת. ואני ממש לא מתלהבת בזה שפגשתי אותה, ורואים שאת לא מבינה אותי ממה שאת כותבת, אז תקראי יותר טוב- אולי תביני: אמרתי שפגשתי את סופי וכל זה כי רציתי להגיד שאחרי שראיתי אותה מקרוב המציאות היא לא נראת כמו מה שהיא בטלויזיה, והיא כן נשית! מה כל מה שאת רואה בטלויזיה אמיתי את יודעת. זו היתה הכוונה שלי, וזהו. בקשק לאישיות שלה, אין ויכוחים!

כן, ונועה, קלטי- אני לא אוהבת לריב

וסליחה אם אני נשמעת צינית לפעמים, אבל ישנם מקרים בהם אני מגיבה קצת אולי בתוקפנות אבל אני רק מעבירה דעה...סליחה.... סופי לנצח!

yulia1

New member
נועה פגעת בול בנקודה!!

כול פעם שניפתחת הודעה אפילו שהיא לא קשורה לרונה תמיד ניבה פה להבהיר לנו כמה שהיא יפה וחמודה (אז זהו שלא) וכמובו שהיא פגשה אותה והיא יודעת! ןחס ושלום מישהו יגיד מילה רעה ןלא יסכים איתה גם אם נדבר על עמרם, על כיסא על בגדים על שילשול !לא משנה איזה נושא היא תמיד תגיע לרונה! ובידיוק נכון! כמו איזה מעריצה בת 12! ועכשיו אם רונה גברית ו למה! אי אפשר להסביר את זה בידיוק פשוא היא רחבה ו ארוכה כזאת! חזה גדול אני לא רואה אצלה ביכלל(אפילו לא חזה קטן) הפנים שלה אני לא יודעת איך להסביר אבל שמיסתלים טוב היא נותנת השראה של קוף! יש לה גיבנת אוףףףףףףף קשה להסביר היא פשוט מכוערת וזהו:) אני לא מכירה אותה טוב כמו ניבה ששוחחה איתה(הנה אני מזכירה עוד הפעם):) אבל.... הדמות שלה רונה זה בחורה שרוטה חבל על הזמן! טוב אבל שוב... הכול עניין של טעם:)

נועה84

New member
אחותי מסכימה איתך בכל מילה ../images/Emo70.gif

הוצאת את המילים מפי ואני פשוט גאה בך על כך...

עזית1

New member
ליוליה

כל אחד הרומיאו שלו, וכמובן זכותך לחשוב על רונה או סופי שהיא נראית כמו שאת חושבת, אבל לריב בגלל זה זה ממש לא לענין.............. בעני רונה מקסימה נראית ספורטאית כזאת, כל אחד יש לו מינוסים ופלוסים ואם ניבה אוהבת אותה , שתאהב, ואם היא מגיעה תמיד אליה שתגיע, אז מה? להעריץ מישהו זה אומר לפרגן ולהגן ואת כמובן לא חייבת זה באמת עניין של טעם...

סופי צדקה

בתור אחת שגדלה בשכנות עם סופי אני יכולה לספר שכשהיא הייתה ילדה היא היתה משחקת כדורגל עם הבנים באופן קבוע.. כך שאולי בכל זאת נשאר בה משהו מהגבריות...

פחח..אתם כאלה מגוחכות...

יוליה, את ממש ילדה קטנה שמתנהגת בילדותית, תראו מי שמדברת... כעקרון, לא ההייתי מגיבה אבל ממש הצחקת אותי עם הציניות שלך, צבועה.... את מתנהגת כמו בת 12? תראי אותך ואיך שאת מתלהבת מעצמך...כל ההודעות המוזרות שלך שלא קשורות לשום דבר, אז תעשי לי טובה מותק ותשבי בשקט. כאילו שאני אשאל אותך גם מה לכתוב. וכן, אני מגינה על סופי אבל זה ממש לא עינינך ואני ממש לא חייבת לך הסבר או למשהו אחר. את מחפשת תמיד רק איך לריב ולסכסך...כמה חבל...

N i c k i

New member
אוי, עשו טובה...

תפסיקו לריב. ניבה מגינה על סופי, כי היא אוהבת אותה. זכותה. ולשלושתכן (ניבה, נועה ויוליה) אני יכולה להגיד- זכותכן להביע את דעתכן, אל תקטלו דעה של אחר. גם אני עשיתי את זה פעם, וככה רבתי עם ילדה בפורום ואני מצטערת על זה. אז חלאס!!!

נועה84

New member
אני לא קטלתי דעה של אף אחד!

רק אמרתי את דעתי... ושוב, אני לא מדברת על האופי של סופי צדקה, אלא עם אופי המשחק והצורה החיצונית של רונה... זהו , אל תעשו אותי "קוטלת"...

לניקי- את ממש צודקת- ולנועה...

ניקי, לך יש שכל, ואת צודקת במאה אחוזים, אני מגינה על סופי אך ורק כי אני מתה עליה, ומה לעשות, כשאני אוהבת ומעריכה משהו ממש אני יכולה מאד לגונן עליו ואני יודעת שזה נראה ממש מטומטם. ויוליה הזאת היא זאת פה שכל הזמן מחפשת לה איך לריב, אני צודקת או לא? נועה, בסדר הבעת דעה. עכשיו בואו ונסגור את העניין הזה. הריבים מגוחכים ומיותרים אנו לא בכנסת!

yulia1

New member
איזה חנפנית אלוהים!!!חחחחחחחחח

מה קרה? עכשיו את מיתחנפת לאנשים שמסכימים איתי? אני מגיבה אולי בצורה אגרסיבית אבל זה לא אומר שמה שאני אומרת זה לא נכון!!! אני בחורה ישירה שאומרת את מה שאני חושבת גם אם זה בדרים לא טובים ו לא חנפנית ו אהבלית שחוזרת על מילה רונה כמו תקליט מקולקל! ניבה את גם אוספת אולי מדבקות של סופי? או תולה פוסטרים בחדר? ואל תחזירי לי תשובה ש"זכותך לחושב ו להעריץ את רונה" כי רונה זה לא העניין פה את סתומה גם ככה!!

N i c k i

New member
אני חנפנית?

בס"כ הבעתי את דעתי בנוגע לוויכוח הכל כך מיותר הזה.

גו ניבה!

כדי שלא תרגישי לבד, הרגשתי מחובתי לעזור למעריצת רונה בעת צרה!!! ונעה, יוליה - יאללה, יאללה, סך הכל היא אמרה שלא תרדו על השחקנית אלא על הדמות, מותר לה להביע דעה כמו כל אחד אחר, כל עוד כמובן היא לא פוגעת באחרים, וזה כולל שחקנים. תגידו שרונה מטומטמת, שהיא מתלבשת כמו what ever , אבל על סופי אסור לכם לרדת - זה לא מוסרי וזה גם הוצאת דיבה. היא לא אמרה לכם לשתוק אז אל תשתיקו אותה. - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

למעלה