חברים, אני אגיד לכם מה דעתי על סופי
שאלה טובה, ובאמת המון אומרים שרונה (או סופי, אותו דבר) מאד גברית! ותגידו לי בבקשה, מזה "אני אומרת על רונה לא סופי" יא אהבלה...סופי ורונה זה אותו בן אדם...אם את מדברת על הצורה החיצונית של רונה, את מדברת על סופי צדקה. כאוהבת סופי/רונה מושבעת אני אהיה הכי כינה שאני יכולה להיות בנושא: אני חושבת שסופי באמת קצת גברית, יענו טומבוי כזאת...אבל את האמת, אני אוהבת בחורות ספורטיביות ושריריות כאלה, אני חושבת שזה יפה (אומנם לא יותר מידי שריריות, כן?), וסופי לא גבוהה כמו שהיא נראת בטלויזיה, שאלתי אותה והיא אמרה לי שהיא 1.75, ודי התפלאתי! אז נכון, יש לה אותי כתפיים גבוהות והיא די שרירית ובשרית כזאת, אבל זה ממש לא נכון להגיד שהיא לא נשית- אני ראיתי אותה המון פעמים מממש קרוב, והיא מאד נשית- אז חלאס עם השטויות, בסדר? סופי צדקה, רק שצדעו היא אחת מהבחורות הכי יפות שראיתי בעודי, היא מיוחדת, יפיפיה! אז מה אם הפרצוף שלה קצת גס, תראו איזה בובה משגעת! לא כל אחת מושלם אתה יודעים.... אתם מדברים כ"כ הרבה על המבנה שלה, אבל מה עם האופי?? חוץ מזה, זה נכון שסופי קצת כפופה כזאת...אבל אז מה, אז לא תאהבו אותה בגלל זה- שטויות! סופי צדקה מדהימה!!!! וזה סופי!