שאלה

שאלה

לאחרונה אני שומעת הרבה אנשים שאומרים שסופי צדקה היא גברית האם אתם גם חושבים כך ואם כן אז תפרטו מה הביא אותכם לחשוב כך???

נועה84

New member
תשובה! ולכל מעריצות רונה...

אל תפגעו! אני כותבת את דעתי האישית על "רונה" ולא על סופי צדקה. רונה גברית בגלל שיש לה גוף נורא ארוך ובכלל בלי צורה, אם תשימי לב היא יותר גבוהה מגידי ונראה לי שהיא בגובה של דורון, כלומר בגובה של גבר, (1.80 + ??) אבל הגוף שלה בכלל לא יפה, היא ממש קרש. דבר נוסף, יש בה משהו גס כזה, היא לא עדינה ונשית... למשל, הפנים של מאיה הן פנים עדינות מאוד, כמו של בובה. לרונה לעומת זאת יש מצח ממש קטן וכל השא גדול..קיצור לא הכי פרופורציונלית.. וגם הדיבור שלה נשמע כאילו היא יורה משפטים. זהו בקיצור נמרץ, מקווה שעזרתי לך להבין מה מביא אותנו לחשוב כך, יאללה בכייף

99

New member
למה הכוונה גובה של גבר

מה אישה לא יכולה להיות 1.84 על מה את מדברת????????????

kerenosh

New member
ממש לא

רונה לפי דעתי היא ממש לא גברית היא מדהימה ויפה כל כך...... היא הכי נשית שאפשר... ועוד משהו. אני הולכת לארוע של שפייםםםםם יששששששששששששששששששששששששששששששש הכל תודות לאופיר שהשיגה לנו כרטיסים... :)) אה וחלמתי על גידי המתוק? ולא אני לא אובססית.. טוב.. אולי קצת

Strawberry pie

New member
אני חושבת שהיא גברית כי היא אף פעם

לא הולכת עם עקב והיא נורא גבוהה ובכלל היא הולכת כמו גבר

טוב מה את מצפה שתלך לך על פלטפורמה?

הרי את בעצמך אמרת שהיא גבוהה אז איך היא תלך על עקבים?? וחוץ מזה היא יכולה להיות נשית אם היא רוצה פשוט בסדרה תוקעים עליה בגדים מזעזעים שלא ממש עוזרים לה... "אם קצת רצון וקצת יכולת....." (הייתי ממשיכה ת´משפט אבל זה לא נראה לי מתאים,אם יש פה ילדים קטנים.. אז תפעילו קצת ת´דמיון ונסו לנחש!) והיא לא עד כדי כך גבוהה זה פשוט נראה ככה על המסך היא ב ערך 174 או 175 ואני עוד חשבתי פעם שהיא 170...

M o o n G i r l

New member
אממ..

היא לא ממש גברית היא פשוט לא נשית במיוחד! כלומר לא יודעת...יש משהו מוזר בכתפיים שלה..אבל היא יפה. היא ארוכה מדי..והולכת עקום..והתחת שלה גבוה מדי! אבל היא חמודה ואין לי בעיות עם השמות שלה

חחחחחחח התחת שלה גבוה מידי חחחחחחחח

חחחחח קרעת אותי עכשיו !!!! טוב אז ככה תשובה למה ההליכה שלה מוזרה- כי היא גמלונית.. אם היא הייתה הולכת למכון כושר בערך בגיל 14 15 בזמן ההתבגרות שלה היא לא הייתה ככה.. והסתכלתי על הכתפיים שלה בפרק האחרון כי כל הזמן אמרו פה שהכתפיים שלה גבריות אבל זה לא זה.. זה פשוט ההליכה שלה בגלל הגמלוניות שלה היא הולכת כמו גבר!! טוב לא נורא יש משפט כזה שאומר : "לא חשוב היופי אלא האופי" ופה זה ממש נכון היא לא מכוערת היא יפה יש בה משהו חינני (חחחחחחח כתבתי חינני מאיפה זה בא לי???) והאופי שלה.. וואי יש לה אופי פצצה ויעידו על כך שתי הבנות שבאו אליה ביום שישי(יום מנוחה, או שזה יום שבת?) בזמן שהיא מתכננת להיות עם משפחתה ובעיקר עם הבת שלה שהיא כל כך אוהבת ובכל זאת היא דדברה אליהם יפה והייתה חייכנית זה מעיד על אופי של בן אדם למשל וזה לא בטוח שלא תזרקו עליי נעל או משהו אבל אני חושבת שאם הם היו באות לבית של דניאלה וירצר היא הייתה טורקת להם ת´דלת בפרצוף! (מה לעשות שלי היא נראת סנובית..) חחחחחחחחחח נזכרתי.. בתחת שלה גבוה מידי חחחחחחחחחח !

אני מקווה שאני אפרש נכון, גמלונית

גמלונית- היציבה שלה לא הייתה נכונה כבר מגיל קטן והיא הלכה וישבה תמיד כפוף.. ולכן הגב שלה נשאר כפוף באופן תמידי אז היא מנסה ללכת ישר תוך כדי הליכה בסדרה ובגלל זה יוצא לה הליכה גבריתת.. (וואי נראה לי ממש זיבלתי ת´שכל חחחחח מקווה שאני צודקת.. החלק הראשון נכון לגבי החלק השני אני לא בטוחה..)

את מדברת על זה שכתבתי גמלונית?

גמלונית ושומרונית זה שני דברים שונים לגמרי..

pompii

New member
רונה לא גברית!!!!

מה, בגלל שהיא גבוהה? דוגמניות הן הכי נשיות בעולם והן גבוהות מאוד! ורונה טיפה רחבה בכתפיים אבל חוץ מזה היא בסדר, היא יפה

נועה84

New member
פחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

"היא ארוכה מדי..והולכת עקום..והתחת שלה גבוה מדי!" דייייי הרגת אותי עכשיו עם התאורים שלך חחחחחחחחח מה זאת אומרת התחת שלה גבוה מידי איזה מצחיקה....

michal13

New member
בקשר לרונה

אני אישית ממש לא חושבת שהגברת מאירי גברית...... היא מאוד נשית, ואין לה הליכה גברית, אין לה כתפיים גבריות ושום דבר אצלה לא נוטה לגברים!!! - חוץ מהביגוד הטאליבני שום דבר אצלה לא רע........

ofirosh

New member
היא ממש לא

בנוגע לגובה היא באמת מאוד גבוהה ליד דורון היא מצטלמת בלי נעליים... (לידע כללי) אבל זה מוסיף ליופי שלה עוד כמה סנטימטרים ומה שיותר יותר טוב לסיכות מושלמת ונשית הכי שיש

רונה בכלל לא גברית.. ../images/Emo168.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... בדיחה טובה, היא אחד הנשים הכי יפות שראיתי
כמובן שככה בכלא , ינא נראית מכוער אבל עם טיפוח ראינו שהיא יכולה להיראות מצויין
ואם את מקנאה בחזה המאוד מפותח שלה, ובשפתיים והטוכעס המדהימים, זה לא אומר שאת צריכה להשוות אותה לקרש, כי קרש היא מממש לא...

חברים, אני אגיד לכם מה דעתי על סופי

שאלה טובה, ובאמת המון אומרים שרונה (או סופי, אותו דבר) מאד גברית! ותגידו לי בבקשה, מזה "אני אומרת על רונה לא סופי" יא אהבלה...סופי ורונה זה אותו בן אדם...אם את מדברת על הצורה החיצונית של רונה, את מדברת על סופי צדקה. כאוהבת סופי/רונה מושבעת אני אהיה הכי כינה שאני יכולה להיות בנושא: אני חושבת שסופי באמת קצת גברית, יענו טומבוי כזאת...אבל את האמת, אני אוהבת בחורות ספורטיביות ושריריות כאלה, אני חושבת שזה יפה (אומנם לא יותר מידי שריריות, כן?), וסופי לא גבוהה כמו שהיא נראת בטלויזיה, שאלתי אותה והיא אמרה לי שהיא 1.75, ודי התפלאתי! אז נכון, יש לה אותי כתפיים גבוהות והיא די שרירית ובשרית כזאת, אבל זה ממש לא נכון להגיד שהיא לא נשית- אני ראיתי אותה המון פעמים מממש קרוב, והיא מאד נשית- אז חלאס עם השטויות, בסדר? סופי צדקה, רק שצדעו היא אחת מהבחורות הכי יפות שראיתי בעודי, היא מיוחדת, יפיפיה! אז מה אם הפרצוף שלה קצת גס, תראו איזה בובה משגעת! לא כל אחת מושלם אתה יודעים.... אתם מדברים כ"כ הרבה על המבנה שלה, אבל מה עם האופי?? חוץ מזה, זה נכון שסופי קצת כפופה כזאת...אבל אז מה, אז לא תאהבו אותה בגלל זה- שטויות! סופי צדקה מדהימה!!!! וזה סופי!

למעלה