שאלה

actress

New member
עוד משהו, גם אני שונאת את רונה אבל

אני לומדת להסתדר עם כאלה שפה דיי אובססיבים אליה ומותר לכולם לאסוף מה שבא להם. ואין גיל להערצה. אני נכון שונאת את רונה הדמות כי היא כבר נמאסה עליי אבל אני לא אבוא ואקלל ואשמיץ ולא רק בגלל שאני מנהלת פה אלא גם לא הייתי מנהלת עדיין היתי חושבת אותו הדבר ועדיין לא הייתי מקללת. יש לי הערכה רבה לסופי בתור בנאדם אבל בתור שחקנית אני ממש חושבת שהיא לא טובה אבל יש הבדל בין לרדת על הדמות ולרדת על הבנאדם שמעריץ את השחקן. ואתם רואים שלמרות שיש כאן הבדלים בין אנשים למשל אני מתההה על יעלי הדר אבל אני לא מקללת את ניבה על זה שהיא מקללת את יעל או משמיצה ונכון יש פה עוד כאלה נגיד שחושבים שגידי ואבנר כל 1 יותר טוב או חתיך והיו כאלה אבל לא צריך לקלל בני אדם בגלל הדמויות שהשחקנים משחקים. אני מקווה שהבהרתי את עצמי נכון ותכף תגיד פה מישהיא שאני לא צריכה להיות מנהלת כי אני שונאת את רונה אז מה הקשר? לכל 1 מותר לאהוב דמות מסוימת או לשנוא אותה. ופעם לפי דעתי סופי שיחקה אחלה אבל עכשיו ממש ממש לא.

נועה84

New member
זאת היתה ההודעה האחרונה של יוליה../images/Emo16.gif

לזכר ההודעה.... נעמוד דום... סתם... למנהלת הפורום - חשבת על זה שהיא בעצם יכולה להכנס בשם אחר??

actress

New member
אני חשבתי על זה והיא עשתה את זה ו

קיללה את ניבה בשם אחר... אז זה נמחק.

לסיכום השאלה המקורית

(לא היתי פה קודם כדי להגיב כי המחשב שלי היה בטיפול נמרץ )לדעתי יעל הדר היא הדמות הגברית מבין הנשים בסידרה למרות שלפי תשובותיכם נראה כי הרוב אכן חושבים שסופי גברית . למרות שהסברתם את עצמכם אני לא השתכנעתי כי כמו שניבה אמרה יש בסופי משהו גברי שובבי שמוסיף לה חן tomyboy אבל הרגישות שלה הופכת אותה לנשית יותר .יעל הדר אמורה ליהיות מעין פאם פטאל - האשה המפתה אך לטעמי היא בכלל לא משדרת נשיות ואם כבר מדברים על אישה גברית אז היא הבחירה האמיתית!

למעלה