מה הקשר?!
תראה, אני באמת לא רוצה להישמע מגעילה- כי אני האחרונה שיש לה זכות להגיד את זה אחרי שאני הייתי במצב הזה לפני שנה ומשהו. אבל בין הוויתיקים פה נוצרו קשרים. אני אשכרה אוהבת את האנשים פה! אני לא אוכל לחשוב בכלל על עוד פורום, ושהפורום הזה יסגר! כי מרגע שתיהיה סדרה חדשה, ופורום חדש, והפורום הזה יסגר לא בטוח שכל האנשים שנהיו פה יגיעו גם לשם, כי מה לעשות, לא בטוח שכולנו נאהב את הסדרה, ובייחוד לא באותה מידה שאהבנו את השמינייה וזה גם מסובך, כי אי אפשר להיות בפורום שמדבר על סדרה, שכל יום נפתח שרשור פרק, וכל המשחקים/דיבורים/שרשורים הם על הסדרה, כשאתה לא ראוה את הסדרה.! אני באמת חושבת, שאין שום קשר ל"להשתלב בקלות" אתה תראה שככל שהזמן יעבור ואתה תכיר יותר אנשים אתה תרגיש יותר שייך! ואני באמת חושבת שהאנשים המדהימים [אני מדברת בייחוד על הוותיקים שאני מכירה ואוהבת כ"כ] עושים הכל כדי לא לתת לחדשים הרגשה של "לא שייכים". -כי היו כאלה שעשו את זה בתקופתי, ואני יודעת על מה אני מדברת- לסיכום- שום סיכוי שהפורום ישאר כמו שהוא, [ואני לא מדברת על הצטרפות של אנשים] עם אותה אווירה ואותם אנשים אם נעבור לפורום אחר. אני יודעת שקשה להבין את זה- אבל זו המציאות- אנחנו לא נישאר אותו דבר אם יסגרו את הפורום הזה. ולא, אני לא מצטערת על החפירה.