שאלה ..

מסכימה איתך בערך...

באמת אין שום קשר בין הסדרות חוץ מהעובדה שגיורא כתב אותן. לדעתי צריך לפתוח פורום חדש ל"האי" ולא לשלב בין הפורומים. אני בטוחה שהפורום הזה לא יסגר כי עדיין יש כאן קהילה של אנשים שכותבת כאן ומחייה את הפורום... ועובדה שפורום מיכאלה וטב"ע עדיין קיימים ופועלים למרות שהחלו כבר סדרות חדשות אחריהן בדיוק כמו שקורה עכשיו עם "האי".

נירושית

New member
חה. די מצחיק אותי

אנשים שלא קוראים בכלל מה כתבתי ועוד באים בהרצאות מפגרות. [עם כל הכבוד] דיברתי על העברת הפורום!!! פעם הבאה שאתה כותב למישהו תקרא מה הוא כותב! ועוד תהיה מספיק חכם כדי לא לכתוב שלא קראת בכלל. ובכל פורום זה ככה! מה לעשות!? כשאתה חדש לוקח זמן להתאקלם!!! אתה הפאטתי היחיד כאן. צר לי לאכזב אותך, אולי עכשיו תוכל לקרוא מה באמת כתבתי

Rioter

New member
בנוגע לפורום ל'אי'..

לדעתי כדאי לפתוח פורום חדש.
כמובן, שלא על חשבון הפורום הזה.. על התוכן שלו (שלא יימחק
!!!), ובכלל - שלא ייסגר. ברגע שהסדרה "האי" תעלה לשידור, נגיב יותר בפורום של הסדרה (במידה ויהיה אחד חדש), הוא יהיה פעיל יותר, ושוב ניצור קהילה מגובשת.. עם אותו גרעין אנשים מצומצם, אבל גם עם הרבה חבר'ה נוספים בקהילה. תחשבו, זה יכול להיות ממש כיף. ^^ לא יודעת.. אני חושבת שלא צריך לשלב בין השניים, ולשמור על 1299 כפורום 'הבית', בפורום השמינייה בפני עצמו.. חכו חכו, אני עוד אצליח להחיות אותו!!! (דמיינו 'מוהאהאהאהאהא' מרושע ברקע..)

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני צצ פתאום

אני חושב שלא ארעה האי כי היא במהרה תהפוך למה שנהפחה השמינייה הדמיות הראשיות שחקנים חדשים ופתאום גיוא יגיד שזה היה בסדר שכולל המנחים יהיו בסדרה ולאט לאט תהפוך למה שרוב הסדרות בערוץ זו דעתי

Rioter

New member
ממ..

מה זה משנה לי היא תהפוך? כל עוד אתה נהנה מהסדרה, זה לא משנה
לא באמת חשוב מה יש מסביב.. הערוץ, המנחים, הפורומים.. שם יכול להיות באמת בלאגן אחד גדול.. אבל כל עוד הסדרה היא במסגרת טלוויזיונית בפרק זמן מסוים, יאללה יאללה, בקטנה. שיהיה.

למעלה