שאלה ..

1sapir2bar3

New member
שאלה ..

היי אני קוראת סמויה פה
נעים מאוד
אז ככה.. הפורום הזה יהפוך לפורום "האי" או שישאר השמינייה? האם יפתח פורום חדש לסדרה החדשה? תודה מראש !

אופק צח

New member
תלוי בגודל ההצלחה שלה..

לדעתי הפורום יסגר זמנית כשיתחיל האי ואז יפתח פורום האי.. הרבה מהפורום הזה יעברו שלם אני בטוח!

KiShKooSh

New member
בטח יפתחו חדש

לתפוז יש נטייה הזויה כזו ואז שזה יתייבש זה יסגר אבל הטאגליינס המיוחד לזה ישאר

KiShKooSh

New member
את תשכחי שהפורום הזה היה בכלל קיים

את אומרת שלא, אבל זה לא נכון, את תשכחי, כולם ישכחו רק פורום אחד שרד שנים אחרי הסידרה וזה פורומיכאלה אבל שם זה היה משהו מיוחד הייתה דינמיקה מדהימה, פורום מדהים

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifנראה..

יש עוד 3 חודשים לראות מה קורה:p מה שכן- אני בעד לשנות את שם הפורום ל"השמינייה והאי" או פשוט לשנות את השם ל"האי".. אבל עד אז נראה

ילד רע 16

New member
אתם ברצינות חושבים לשנות את שם הפורום?

זה פורום השמיניה, מה הקשר? ברור שיפתחו פורום חדש. ו'השמיניה והאי' זה די דבילי לדעתי, למרות שאני מכבד את דעתך. היית רציני? :D

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזו דעתי

אני יודע שברגע שנעבור לפורום חדש הפורום הזה לא יחזיק מעמד שבוע, ואני מאוד לא רוצה שהוא יסגר. לדעתי הפורום הזה לא מיצע את עצמו עדיין. אבל ההחלטה אם לפתוח פורום האי או להעביר אותו לפה זו לא רק החלטה שלי.. אם תפוז יאפשרו לי ולשי להחליט אם לפתוח פורום חדש או לשלב אותו עם השמינייה, אנחנו נעלה את זה לסקר בפורום.

ילד רע 16

New member
לא יסגרו את הפורום, אל תדאג.

פורום השיר שלנו גם לא נסגר, כנ"ל לפורום מיכאלה, טלנובלה בע"מ, אהבה מעבר לפינה וכו'..

ילד רע 16

New member
ואני אישית (דעתי) בעד לפתוח פורום חדש ל"האי".

לאחד זה לא רעיון טוב מהסיבה הפשוטה שכל אחד רוצה מקום מסויים לסדרה שלו. אני בטוח שיהיו כאלו מכאן ובכלל שיעדיפו לאחד את הפורומים, אבל מה לגבי אילו החדשים שיבואו מבחוץ? שלא מתים על השמיניה, לא צפו או לא אוהבים? זה לא הכרחי, ותהיה בטוח שלא יסגרו את הפורום, גם אם כן - זה יהיה בגלל חוסר פעילות כאן, ובצדק. הסדרה נגמרה ומתחילה סדרה חדשה. אלא אם כן תהיה סיבה מוצדקת להשאיר אותו פתוח. יהיה מקום ל"האי" בלי שום קשר.

KiShKooSh

New member
הפורום היחידי שבאמת שורד זה מיכאלה

טב"ע זה ממשיכים של מיכאלה אבל אנחנו לא היינו מה שמיכאלה היה בתקופת חיים שלו

נירושית

New member
../images/Emo45.gif

הרי אנחנו יודעים שאם יפתח פורום חדש להאי לא תהיה כאן הרבה פעילות, ואז או שזה יבוא מתפוז או שפשוט לא יהיה כאן אפחד חוץ מהמנהלים מדי פעם ושיריו שתנסה להחיות את הפורוםXD בעייני להפוך את זה להשמינייה+האי! אבל לא להפוך את זה לגמרי להאי. דוגרי אבל, קשה לי להאמין שכל החברה פםה יראו האי כמו שראינו השמינייה, טוב... חייבים לנסות לפחות..! ניראה מה יקרה=]

אופק צח

New member
לא!

דעתי היא שאסור לעשות את זה.. אני למשל הגעתי לפורום הזה אחרי שהשמינייה נגמרה כי לא ידעתי שיש לזה פורום בכלל.. אני מעדיף שיפתחו פורום חדש, כולנו נעבור לפורום של האי וסוף סוף יהיה אפשר להשתלב בקלות..

נירושית

New member
מה הקשר?!

תראה, אני באמת לא רוצה להישמע מגעילה- כי אני האחרונה שיש לה זכות להגיד את זה אחרי שאני הייתי במצב הזה לפני שנה ומשהו. אבל בין הוויתיקים פה נוצרו קשרים. אני אשכרה אוהבת את האנשים פה! אני לא אוכל לחשוב בכלל על עוד פורום, ושהפורום הזה יסגר! כי מרגע שתיהיה סדרה חדשה, ופורום חדש, והפורום הזה יסגר לא בטוח שכל האנשים שנהיו פה יגיעו גם לשם, כי מה לעשות, לא בטוח שכולנו נאהב את הסדרה, ובייחוד לא באותה מידה שאהבנו את השמינייה וזה גם מסובך, כי אי אפשר להיות בפורום שמדבר על סדרה, שכל יום נפתח שרשור פרק, וכל המשחקים/דיבורים/שרשורים הם על הסדרה, כשאתה לא ראוה את הסדרה.! אני באמת חושבת, שאין שום קשר ל"להשתלב בקלות" אתה תראה שככל שהזמן יעבור ואתה תכיר יותר אנשים אתה תרגיש יותר שייך! ואני באמת חושבת שהאנשים המדהימים [אני מדברת בייחוד על הוותיקים שאני מכירה ואוהבת כ"כ] עושים הכל כדי לא לתת לחדשים הרגשה של "לא שייכים". -כי היו כאלה שעשו את זה בתקופתי, ואני יודעת על מה אני מדברת- לסיכום- שום סיכוי שהפורום ישאר כמו שהוא, [ואני לא מדברת על הצטרפות של אנשים] עם אותה אווירה ואותם אנשים אם נעבור לפורום אחר. אני יודעת שקשה להבין את זה- אבל זו המציאות- אנחנו לא נישאר אותו דבר אם יסגרו את הפורום הזה. ולא, אני לא מצטערת על החפירה.

היה כזה מעולה ../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

כמעט, הייתי שורה ראשונה אז מישהי נתנה לי להרים שלט שרשום עליו "יובל I LOVE YOU" כי אני גבוה XD

ילד רע 16

New member
קראתי עד שורה מסויימת ועצרתי,

זה פתטאי. את באמת חושבת שיסגרו את הפורום הזה? צאי מזה. לא יסגרו. זה לא הפורום היחידי שנוצרו בו קשר מדהימים וטובים ובלה בלה בלה (שלזה אני מאמין - אבל זה לא קשור). תפוז לא ייסגרו את הפורום. וזה באמת מגעיל - מה שאמרת, הרבה יותר קל להתחיל מחדש ולהשתלב בפורום חדש. למה לערבב בין הסדרות? זה לא פייר ולא קשור! הבקשה הזאת לא יאה ולא פיירית, לדעתי.
אם מישהו אוהב "האי" ולא "השמיניה"? אם מישהו מחפש פורום ל"האי" בלבד? או להיפך - אם מישהו לא צופה ב"האי"?

למעלה