שאלה....

melindo

New member
שאלה....

לפי מה שהבנתי...ביהדות אי אפשר להשתמש במאגיה וגם הבנתי שגם לאתאיסטים יש בעיות עם מאגיה ונגיד וגם אני לא פאגאני... אז איזה דת יש שהיא פשוט חסרת עקרונות ואמונה בכל אל והדבר היחיד שכן מאפיין אותה היא שאפשר להשתמש בה במאגיה??? ועוד שאלה... שמעתי שיש דת שעיקרון האמונהב שלה דוגל בהאמנה בכוח אלוהי עצמי... יש כזאת דת??? איך קוראים לה???

זאת שאלה די מוזרה...

בדרך כלל קודם מוצאים את הדת אליה את משתייכת, ולפי זה עוסקים במאגיה של אותה דת. את לא מאמינה ביהדות בגלל שאסור לך לעסוק במאגיה? קודם כל, זאת ממש לא סיבה. דבר שני, קבלה היא המאגיה היהודית. את לא אתאיסטית כי אתאיסטים לא מאמינים במאגיה? שוב, זאת ממש לא סיבה לא להיות אתאיסטית... חוץ מזה, שאם את אתאיסטית ואת מאמינה שלתת מודע שלך יש יכולת לשנות את המציאות, את יכולה לעסוק במאגיה. יש כל מיני דתות שעיקרון האמונה שלה זה אלוהים עצמי. מה שאני מאמינה בו זה כזה, אבל זה לא ממש דת, אין לה חוקים ואין לה כלום. אני בונה אותה תוך כדי.. השם היחידי שמקובל עליי בשבילה זה דת מעיינית (תודה לשי על ההברקה
) אם את ממש רוצה, אז את יכולה לבדוק אם את שטניסטית באתר הבית של כנסיית השטן.

moonstone

New member
מעיין ההפכת אורך?

לא הייתי חודש כאן וכבר מה הולך פה... מעיין ממתי את מפרסמת את כנסיית השטן? את לא וויקה במקרה? זה התפקיד הלא מעורער של THE WRAITH או שאני טועה? ;)

אה...

בלא מודע בטעות התעלמתי מהשאלה: "אז איזה דת יש שהיא פשוט חסרת עקרונות ואמונה בכל אל והדבר היחיד שכן מאפיין אותה היא שאפשר להשתמש בה במאגיה???" זה לא דת. זה פשוט מישהו שעוסק במאגיה. דת, מעצם ההגדרה שלה, בנויה מערכים ועקרונות, הצד המאגי שבה הוא די קטן.

L e s t a t

New member
למה הוא לא שטניסט

קודם כל, אי אפשר להצמיד לכל אדם שבוחר שלא להאמין באלוהים את התואר "שטניסט" כי אז כל אתאיסט שני שהיית פוגש היה מיד צריך לשנות את השם ל"שטניסט". תנחשו מה? אי-אמונה זה לא הכל בשטניזם. הגענו כבר למסקנה שזו לא המאגיה שמייחדת אותנו כי גם הוויקאנים (ומסורות אחרות) עוסקים במאגיה. זה גם לא האי-אמונה שלנו בישויות חיצוניות כי אתאיסטים גם לא מאמינים. יכולים להיות אתאיסטים שמקשיבים לערכים נוצריים לחלוטין. בכל אופן, לא כל אדם שמחפש משהו בלי אמונה הוא שטניסט. נ.ב אנחנו יותר מתקרבים להדוניזם מאשר לאתאיזם ואגב, לאתאיסטים אין בעיות עם מאגיה, אתאיסטים בגדול זו הכללה ואני מכיר כמה מאגים אתאיסטיים.

MGP

New member
אתה בור, אמרתי שהוא שטנישט?

אמרתי שטשטניזם היא דת ללא שום אמונה באל עם מאגיה? מה הבעיה עם זה?!

MGP

New member
אבל עכשיו אין יל קוקו, יש לי

כרה ארוך.... אבל לך יש קוקו....

MsPiggy

New member
היי!!!!

אני שומרת לי את הזכויות הבלעדיות לשחק בשיער של טל! !Touch him and I´ll bite you

L e s t a t

New member
נכון, אבל...

אתה שוכח שאני יודע קפואירה, קאראטה (גוג´ו-ריו) ושאותי שולחים בכל שיעור ספורט לחדר הכושר... אין לך סיכוי קלוש לגעת לי בשיער, שלא לדבר על למשוך לי בקוקו. גם אם תצליח, זה לא יימשך הרבה זמן והרגל שלי תקפוץ לביקור אצל הפנים שלך... אגב, Dvaya Mama Sasala Chilipaha Goy!
מאז שלמדתי להגיד את זה, אני אומר את זה לכולם... תודה שזו קללה מגניבה בטירוף...

MGP

New member
שננסה?:)

אלף כל, קפואירה לא עומדת מול קנפו ג´יטסו. ב כל לי יש מנוי בבית כושר. יש לי שרירים ואתה סתם רזה מידיי בשבילי. אני קודם ישבור לך את המפרקת ואז ישחק לך בקוקו...

L e s t a t

New member
לא כדאי לך לנסות..

אתה רק תמות עייף... קפואירה עמדה מול שומרים חמושים, שלא לדבר על הגוג´ו ריו שלי. מעולם לא שמעתי על קנפו ג´יטסו, מה זה? אומנות בישול??? אתה שוכח שאני גדול ממך בשלוש שנים, אני יכול לקפל אותך וללכת איתך בכיס שלי. אחרי שאני אאכיל אותך באדמה, אני אגזור לך את השיער.

MGP

New member
לא פיסית ולא מאגית...

דבר ראשון, מה הגיל קובע? יש לי תחושה שאתה במשקל שלי וזה מספיק. דבר שניה קונפו ג´יטסו היא אומנות לחימה, דבר שלישי, כשמדוברבשיער שלי, אני ירצח אפילו את ברוס לי (טוף נו הוא כבר מת) אז מתי נפגשים?!

MsPiggy

New member
נראה את קונפו ג´יטסו שלך מתמודד מול

הציפורנים שלי....
ותסמוך עלי, טובים ממך ניסו!

למעלה