שאלה....

L e s t a t

New member
אויש אתה טמבל

"קונפו ג´יטסו היא אומנות לחימה" ברצינות???? את זה הבנתי עוד במפגש פורום. איזו אמנות זו? מאיפה? מי? למה? מתי? אני אתן לך דוגמא איך עונים על שאלה כזו: קפואירה היא אומנות לחימה שפותחה ע"י עבדים אפריקאים, הקפואירה היא בעצם חידוש של ריקוד אפריקאי שרקדו רק הלוחמים. העבדים האפריקאיים בברזיל רצו למרוד ובגלל שלא היה להם נשק (נשק חם ובכלל) הם היו צריכים אומנות לחימה ובגלל שהם היו כבולים בידיהם הם יכלו להשתמש רק ברגליים (ובסטירות שהראיתי לך), קפואירה משלבת אקרובטיקה ובעיטות ביחד. . בסופו של דבר הקפואירה ניצחה את השומרים החמושים וכיום ברזיל שייכת לצאצאיהם של אותם עבדים. קפואירה משלבת ריקוד, אומנות לחימה ומשחק, הקפואירה מתחלקת להמון שיטות, השיטה שאני לומד נקראית קורדאו ז´יאורו. בעבר הקפואיריסטים היו מחזיקים סכינים עם הרגליים ונלחמים עם זה (כנראה שמכאן יש את המאקוללה). בשלב מסויים הקפואירה הוצאה מחוץ לחוק, בזמנים האלה הומצאו הכינויים בכדי להקשות על המשטרה למצוא את הקפואיריסטים (לך תדע מי זה שהשם שלו זה "סלע מתגלגל", השם האמיתי שלו יכול להיות כל דבר החל מאמהל וכלה בג´ונס). כיום הקפואירה היא דבר חוקי לחלוטין ואף מקובל, בברזיל אפשר לראות ה מ ו ן קפואירה. עכשיו הבנת? "דבר ראשון, מה הגיל קובע?" זמן להרווחת נסיון. עכשיו אתה תתחיל להסביר לי על הקנפו ג´יטסו שלך. "לא פיסית ולא מאגית..." אני משתמש בכישוף מאז היה לי מוצץ בפה, בעולם המאגי אני שטן ענקי ואתה נמלה קטנה. "אז מתי נפגשים?!" מחר. על אי שלא מסומן במפה...

L e s t a t

New member
ובקשר לברוס

יש לי סרטון שלו שמראים אותו עושה דאווינים עם נונשאקו. ראית את כל הסרטים שלו?

MGP

New member
זה שעסקתה בזה לפני לא אומר כלום.

יש אנשים שתקועים במקום כל החיים שלהם ויש אנשים שמתקדמים כל הזמן. אין לי כח להסביר על קונפו ג´יטסו, גם בגלל שאין לי שמץ מאיפו ומתי זה התחיל וגם מכוון שלא ממש בא לי. נ.ב שאלה בקשר לשטניזם: איך לווי מסביר את זה שאדם נולד עם כוחות מאגיים?

MGP

New member
ואני לא אוהב סרטי לחימה, זה משעמם.

כל הסרטים אותו דבר, אני אוהב מותחנים פסיכולוגיים.

L e s t a t

New member
סבבה ../images/Emo6.gif

כן, אתה יודע מה אומרים על סרטים סיניים משנות השבעים - "ראית אחד - ראית את כולם"...
אתה אוהב סרטים כמו "קיוב", "המאטריקס", "מועדון קרב" ו- "אקזיסטנס"? ובקשר למאגיה, נראה לי שאתה צריך לעשות קצת יותר מחקר... תקרא על מכשפים טבעיים - זה מה שאני. אנשים שפשוט המאגיה באה אליהם בטבעיות מוחלטת. בכל אופן, אם אין לך כוח להסביר לי על הקנפו שלך זה רק אומר שאתה רוצה עוד זמן להמציא אותו, אתה ממציא אומנות לחימה? אם כן, כדאי לך ללמוד כמה קודם ולהמציא אחר כך, זה יותר קל... אני לא אשכח שניסיתי להמציא שיטת לחימה רוסית אחרי שלמדתי גוג´ו-ריו (שזה בעצם שילוב של קאראטה וקונג-פו)
. נ.ב אם לא ראית עדיין, אני ממליץ לך בחום על "מועדון קרב"... פשוט סרט ע נ ק

MGP

New member
אני לא ממציא, תחפש חומר באנטרנט

אני לא מחפש בשבלך כי אני עצלן ואני לא רואה את הטועלת בזה. גדי קנפו ג´יטסו... וגם אני מכשף טבעי וכבר אמרתי לך את זה. ואני שונא מטריקס!!!!!!!!!!! שונא! אני שונא סרטים מחורבנים כאלה! אני אוהב סרטים שחושבים בהם! לא סתם סרטים עם יו אה קאובנגה. אני אוהב מותחנים פסיכולוגיים.

ShiVeee

New member
שאלה\ הוספה

קפוארה היא לא במקור ריקוד חיזור אפריקאי שבסופו הכלה היתה בוחרת את הטוב מבין השנים ב"הודה" (הטוב מבחינת אקרובטיקה) והיתה רוכבת איתו על זברה אל עבר השקיעה? תקן אותי אם אני טועה כי כבר מזמן לא התאמנתי... השם שלי זה ז´אבוצ´י או היה ז´אבוצ´י.... לפני 4 שנים...

L e s t a t

New member
"ריקוד הזברה"

כן, אכן, בריקוד הזברה היו נכנסים שני לוחמים למעגל ("הודה", "Roda") וזה שרקד הכי יפה (וגם עשה אקרובטיקה הכי יפה) היה זוכה בבתו של ראש השבט. על הקטע שהם היו רוכבים על זברה, אין לי מושג.. באיזו שיטה היית?

ShiVeee

New member
לא הכי התעמקתי בזה.. ככה שאני

לא יודע... ז´אבוצ´י זה צב דרך אגב..

melindo

New member
לא לא לא...

אני לא סטניסט (בדקתי)...ואני גם לא בת... ואני יודע גם מה הדת שלי... סתם מעניינות אותי השאלות האלה... שאני חושב שהסברתם לי למרות שבילבלתם אותי בצורה בלתי רגילה...

melindo

New member
הדת שלי...

אני לא עוסק במאגיה כפי שכתבתי פה בעבר...אני משתמש בוולטין... זה דומה אבל לא בדיוק אותו הדבר... יש לזה הרבה מאד מאפיניים ועקרונות אז אני לא יתחיל לרשום פה את הכל... אבל הדברים המאד בולטים זה שאין אלים...והדת דוגלת באלוהות עצמית.

יש לזה אתר, או ספר שבו אני יכולה

לקרוא על זה עוד קצת? איפה שמעת על זה? עשיתי חיפוש על מה שכתבת, ולא מצאתי כלום.

למעלה