שאלה

xero1

New member
ועוד משהו

לא אמרתי שהם אמו, אמרתי אמו-פופ-פאנק, זאת אומרת, פופ-פאנק עם קצת שילוב של אמו, זה הכל.

מאיה182

New member
ועוד משהו....

סאם 41.מכוערים רצח בשבילי.גמדים אם אף ענקי......סטיבו הזה מעוות שחבל על הזמן והם אפילו הודו בזה......

eb182

New member
למי אכפת

אם הם מכוערים גם אם בלינק היו קופים שתומי עין הייתי אוהבת אותם. נראה לי שהיחיד מסאם שבאמת מתלהב מעצמו הוא סטיבו כי לא נראה לי שאם היו מראיינים את אחד מהאחרים הם היו אומרים את זה.

מאיה182

New member
בסדר........

האבל בלינק לאאאאאאאא מכוערים.זאת נקודה....סאם מכוערים.סטיבו הכי מכולם.....זה העיניין....שלא יתלהב ויגיד דברים מסריחים..........כשהוא נקראה כמו סוס........

eb182

New member
נכון בלינק ממש לא מכוערים../images/Emo25.gif

למרות מה שחברה שלי כל הזמן אומרת לי...

מאיה182

New member
אני קראתי!!

הם ממש כלבים!!! בלינק?! חנונים?! לא מסתדר לי!! לבלינק יש פשוט אחריות!! ילדים.ונשים!! לסאם 41 אין אחריות כי מי בעצם ירצה אותם...... אז בגלל זה הם ינשים אחרי הופעות ולא הולכים לחגוג כמו שסאם האלה אמרו....שילכו ל****

ShLuMp

New member
סאם41

הרבה יותר טובים מבלינק והם גם לא פוזרים כמו בלינק שחושבים שאם הם יקללו אז הם יהיו מגניבים! אבל בלינק עדיין טובים

Nikita2002

New member
גם blink וגם sum../images/Emo42.gif

הכי טובים בעולם!!!!!
לכולם יש שירים ממש יפים:)

blinky bill

New member
בוגדים !

אוווווווווף אין כמו בלינק !!! לא משנה גם איך הם יראו !!! אי אפשר להשוות אותם ! כל אחד עושה מוזיקה שונה !! וכל אחד יכול לחשוב אחרת ! אני אישית חושבת שבלינק הם הכי הכי ! ורק תנסו לשנות את דעתי !!!!

blinknetta

New member
אם אתם

רוצים לכתוב על להקות אחרות לכו לפורום שלהם!! חוצמזה שלימפ ביזקיט מממשששש חרא!!! רק קורן ולינקין שווים הודעה... וגם סטיינד ופי או די בלינק עדיין הכי טובים

ּpine appleּ

New member
ניקלבאק!

וואי אני רואה שאנשים פה מה זה שווים! וואי אחלה להקות! ראיתם תקליפ החדש של סיסטם אוף אה דאון?? איזה מגניבים הם!

HandsomeDevil

New member
צחקנו על הפריקים?! נהננו?!

מספיק! (טוב, ביינתיי םעוד לא פגעתם באף להקה שאני אוהב, חוץ מסליפנוט- בקרוב הפורום)

למעלה