שאלה

Nikita2002

New member
נכון, וכמובן לא לשכוח את לינקין!!!!

גם לינקין מצויינים!!!!! וגם סיסטם אוף אה דאון- או איך שלא כותבים את זה.... ולימפ ביסקיט חרא!! :)- לדעתי, לא התכוונתי לפגוע במי שאוהב אותם.... אני מתנצלת מעכשיו
*~שמחה שיש עוד אנשים שחושבים כמוני~*

הוא רן

New member
כן! את צודקת!!!

לימפ ביסקוויט האלה חרה לינקון גדולים וסיסטם הכי טובים הכי כיף זה להתפרע בחדר עם חברים עם השירים שלהם תגידי את פריקית זה הכי טוב ליות פריק קשואח

blinky bill

New member
איזה מזל !!!!!!

שיש עוד אנשים טובים כמוך...יקירתי !!!! עשית לי את היום !!! תודה תודה תודה שאת חושבת כמוני ב ד י ו ק ! בלינק שווווים ואני חולה עליהםםםםם ואין כמוהםםםם תודה לך ! אוהבת אותך גם !!!

blinky bill

New member
דרך אגב....

התגובה שלפני זאת היא למאיה.....על מה שהיא כתבה- כן הם כלבים....! או משהו כזה...

SkateBoy

New member
לדעתי...

סאם 41 להקה מצויינת... יש לי די וי די שלהם והם ממש מגניבים אם שירים מצויינים... מבחינת כשרון: סאם 41 הרבה יותר מוכשרים כי באמת בלינק עושים רק פאוור קורדס וסאם עושים עם סולוים ואקורדים רגילים... למרות זאת בלינק מצויינים מבחינת שירים: לבלינק יש שירים הרבה יותר נקלטים ויפים על נושאים מצחיקים ולסאם יש שירים שחוזרים על עצמם בנגינה... מבחינה סופית: סאם 41 להקה מצויינת ומוכשרת אבל אין מה לעשות בלינק תמיד יהיו מקום ראשון ברוק של עכשיו.....

firerez

New member
בואנה

קראתי את כול ההודעות האלה שרשמתם ולא יכולי שלא לצחוק אחת אומרת הם מכוערים אז היא לא אוהבת אותם אחד אומר שהם לא יודעים להחילט אז שתדעו כולם אי אפשר בכלל להשוות בין הלהקות כי הם סגנון מוזיקה שונה לגמרי בלינק מנגנים בערך באותו סגנון כול הזמן וסאם אוהבים סגנונות שונים ומושפעים מלהקות רבות דוגמה אירון מידן ביסטי ביוס בתוקפת הראפפאנק שלהם ועוד הרבה להקות שונות להשוות בינהן זה כמו להשוות בין מטליקה לבין שלומי ארצי מי יותר טוב ברמות האלה של הנגנים לא עושים השוואות דיברתם כאן הרבה מאוד שטיות וזה רק מראה מי אוהב את בלינק מצד אחד כמה כוסיות שאוהבות אותן בגלל שהם ניראים טוב ומצד שני כמה שאוהבים אותם מהתקופה שהם היו טובים אבל ממש טובים שלא כמו סאם 41 שמנגנים סוגים

מאיה182

New member
שתבין......

בלינק לא מנגנים דברים אם סולואיים וכאלה .כי אולי זה לא מה שהם רוצים......אולי הם רוצים מוסיקה אחרת מסולו אז הם יעשו רק אקורדים ופוואר.......אז אין קשר למוכשרים!! זה עיניין של העדפות כיאילו.........

eb182

New member
נכון

טום גם אמר שאם הוא לא היה שר הוא היה יכול לעשות דברים קצת יותר מסובכים בגיטרה אבל הוא נורא רצה לשיר. בד"כ בבפאנק המוזיקה נורא פשוטה אבל זה לא משנה העיקר שזה נשמע טוב.

BizzyD Girl

New member
בתור מעריצה של בלינק שבאה לבקר

לא כל מה שאתם קוראים בעיתון זה נכון, אל תחשבו שמה שרשמו על סאם נכון.

eb182

New member
הם לא רשמו את זה

עליהם הם ראיינו את סטיבו שבאמת מתלהב מעצמו יותר מדי.

למעלה