שאלה

blinky bill

New member
שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו קרא את מה שסאם 41 ( החוצפנים יש לציין !) אמרו על בלינק?? איך הם מעיזים להשמיייייייץ?????? כשהם לא כאלה מוכשרים בכללללל

blinknetta

New member
לא../images/Emo168.gif../images/Emo93.gif

מה הם אמרו?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? האמת שהם לדעתי די טובים...

blinky bill

New member
סאם 41

הם כתבו שכשהם הופיעו פעם עם בלינק אז הם גילו שהם חננות כאלה... ושמה שהם נראים בקליפים זה בכלל לא נכון..... הם אמרו שהם לוקחים את הנשים שלהם לכל מקום ומיד אחרי ההופעה הולכים לישון כמו ילדים טובים... סאם 41 אמרו שהם עצמם מתפרעים כל הלילה...לא כמו בלינק שהולכים לישון כמו ילדים טובים... סאם 41 טיפשים ולא מקצועיים !!!!!!! אולי יש להם שני שירים יפים....השאלה אם הם יחזיקו מעמד הרבה זמן ולא יעלמו כמו להקות פאנק רבות ומסכנות !!!! אני דווקא מבינה למה בלינק ("החננות") הולכים לישון- כי יש להם הרבה הופעות ומן הסתם, כדי לתת את כל ההופעות הכי טוב שהם יכולים, הם גם צריכים לישון מדי פעם...בפעם האחרונה שאני שמעתי, זה היה דבר אנושי... אז סאם 41... fuck u ! אתם-
בלינק-
..תמיד !!!

xero1

New member
תיזכרי שסאם41 צעירים מבלינק

ב10 שנים לפחות. ולבלינק, לפחות לרובם, יש משפחה וחיים ולא סתם "להיזרק" אחרי זה לאיזה הופעות או משהו. או שסתם היה סיכסוך בין הלהקות, לא משנה מה. את פתאום אומרת על סאם41 שהם לא טובים רק בגלל מהש הם אמרו על בלינק? אני אישית לא ממש מת על המוזיקה שלהם, אבל בעיקרון, למי אכפת מה הדעות שלהם על להקה אחרת או משהו, אם את אוהבת את המוזיקה שלהם אז זה העיקר.

blinky bill

New member
ברור../images/Emo70.gif

אני מסכימה איתך..... אני אוהבת את בלינק בגלל המוזיקה בכל אופן ! פשוט עיצבן אותי שסאם 41.....שהם לא מאוד וותיקים....די מתלהבים מעצמם...ומנסים לרדת על להקה מצליחה כדי שאולי זה יעלה אותם...בכל אופן ככה אני קיבלתי את הרושם.... לא משנה...שיגידו מה שהם רוצים.. כולם יודעים מי אלה בלינק באמת !

eb182

New member
זה לא איך הם מתנהגים בקליפים

זה איך הם על הבמה אבל הם באמת מספרים בדיחות כאלה גם לא על הבמה. לא בדיוק הבנתי מה הוא התכוון בזה אם הם היו מתנהגים כמו שהם מדברים על הבמה הם היו מזיינים כל מיני דברים בתחת אז לא יודעת מה הוא רוצה...

stevo32

New member
אממ אמממ אחחחמממממ

אני לא חושב בכלל בכלל בכלל מה שאת חושבת...יאוו יש לך כזה טעויות... בואנה אני יגיד לך את זה ככה sum 41 פחות טובים מבלינק אבל מבחינה של כישרוניות סאם 41 כל כך אבל כל כך שמים אותם בכיס הקטן... פלוס זה שסאם 41 יותר קטנים מבלינק באיזה 8-10 שנים סאם דיי מושפעים מאיירון מיידן ואפילו מציינים את זה באיזשהו שיר נדמה לי שזה fat lip בלינק 182 בטוח שאפילו לא למדו גיטרה....כל השירים הם פאוור קורדס אפילו בלי סולו אחד אז יאללה תאהבי מה שבא לך ...אבל אל תזלזלי בשום להקה(חוץ מפופ ומזרחית כמובן)

מאיה182

New member
אבל......

בלינק למדו גיטרה!! מארק הכוסון למד בס אם איזה מורה שלו........ טום.טני לא יודעת.מה שחשוב זה שבלינק מנגנים מושלם......אם סולו.בלי סולו......ואין לסאם 41 זכות לרדת על להקה ששוה את הכל....אז הם יכולים לקפוץ לי......וחוץ מיזה.באמ טי וי אני ראיתי.את סאם 41 אומרים שבלינק מצפחיקים אותם פחד.אז מה הם מטמטמים לי ת´שכל בעיתון על דיעה אחרת ?!

blinknetta

New member
הם באמת

צעירים מאוד מבלינק ואין להם משפחות כבר כמו לטום ומארק ועוד מעט טראויס אז אם הם רוצים לצאת ולהיות "קולים" שיעשו מה שבא להם אבל שלא ירדו על בלינק שמעתם את הדיסק שלהם??? חצי מהשירים נשמעים בדיוק כמו השירים המוקדמים של בלינק כמו pathetic ו m´n´ms´

eb182

New member
האמת

איך שהוא תיאר את הדרך שבה הם חתמו עם החברת תקליטים שלהם זה די נשמע כאילו הם סתם מנסים למכור את עצמם. ולפחות סטיבו פשוט מתלהב מעצמו וחושב שאם הוא ילך לישון מאוחר זה יהיה יותר "פאנק".

justagir123l

New member
סאם 41...

סאם 41 סתם נורא מנסים להיות כמו בלינק וזה מעצבן אותי. השירים שלהם נחמדים והכל אבל רואים שהם מחקים את בלינק אבל לא רוצים להודות בזה ואחר כך הם עוד אומרים דברים עליהם.... זה מטומטם.

xero1

New member
מה פתאום...

בגלל שזה אותו סגנון מוזיקה? אפילו לא, בלינק זה אמו-פופ-פאנק, סאם41 זה ראפ-פאנק-פופ. לא משנה, לפי מה שהבנתי ממה שאנשים כתבו כאן, אפשר לומר גם על להקות גדולות כמו the get up kids, saves the day, midtown ועוד בסגנון שהן "מחקות את בלינק". אז יאללה, די.

ALMIGHTY

New member
בלינק ?!?!?! EMO?!?!?!?

קודם כל, בלינק הם לא Emo בכלל (אז מה אם יש להם שיר שקוראים לו ככה?).emo זה להקות כמו jimmy eat world,saves the day,thursday,student rick.שנית,מי שם זין עך מה שסאם 41 אומרים על בלינק ?!?!?! BLINK CLONES!!! אולי בלינק מכרו את עצמם אבל לפחות הם מזכירים פאנק. כשסאם 41 יחליטו בין pop,punk,rap,metal שירימו לי טלפון,אוקיי ?

xero1

New member
"לפחות הם זמכירים פאנק" ?

רגע, emo זה לא סוג של פאנק (ואל תגיד לי שלא, אחרת, מאיפה זה בא?). צודק, היום בלינק כבר ממש לא אמו, אלא פאנק-פופ, אבל היו להם בימים הטובים לא קצת שירי אמו, בגלל זה קשה קצת להחליט, אבל בו ונאמר שהם פןפ-פאנק וזהו. לא זאת הנקודה כאן. כמו שאמרת, לפחות ככה נידמה לי, זה באמת לא משנה מה להקה אחת אמרה על השניה, לפחות לא במיקרה הזה.

HandsomeDevil

New member
אני חייב להסכים עם הבחור,

אני יודע שאני לא מי יודע מה מבין בפאנר וכל הקקה הזה, אבל מתוך הבנה בסיסית אני יודע שבלינק הם לא בדיוק emo.

eb182

New member
נכון

הם ממש לא אמו ואף פעם לא היו. לשיר אמו קוראים ככה כי הם חשבו שדווקא השיר הזה נשמע כמו שיר אמו.

למעלה