שאלה

Moondust

New member
נא... ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

מאליס אוכלת אותו בלי מלח.

python 4

New member
גם זה וגם זה יכולים לנצח

וגם קנדר עם מוט יכול לנצח דרקון אדום ומכבי ת"א יכולה לנצח את צסק"א. זה רק שאלה אם נפלת על יום טוב או לא.

python 4

New member
טעות הבנה מצידך, יקירי

אמרתי 'קנדר עם מוט יכול לעשות הרבה', לא דיברתי בכלל על מה שקנדר בלי מוט יכול לעשות.

melindo

New member
לא ממש

במבט לאחור זה פשוט היה נראה לי כמו משחק מילים משעשע שמנציח את כוח העצום והרב עוצמה של הקנדרים.

python 4

New member
משחק מילים או לא,

אתה ניסית ליצור את הרושם כאילו אני טעיתי, וכמו שותיקי הפורום ישמחו לספר לך, זהו פרדוקס שאינו יכול להתקיים במציאות, ומכאן טעותך.

python 4

New member
אט תוהה.

בעצם העובדה שאת אומרת לי 'אתה טועה', כשאני לא יכול לטעות, כבר בזה מודה בזה שאת טועה. הרי אם אני טועה, ואת צודקת, אז זה לא יכול להיות, כי אני לא טועה. ואם אני לא טועה, ואת אומרת אני טועה, אז את טועה.

python 4

New member
לא, יש לך טסביח

עין צורח לכרוא להנשים הנכמדים. הנשים נכמדים! נשים הם לא נכמדים הן נכמדות.

python 4

New member
אבל בזה את עוברת על תקנון הפורום

ואני מצטט, מתוך פרק 3 סעיף יג' לתקנון הפורום: "לא ימשיך משתמש את הרצף אם בזאת הוא מעליל ו/או מאשים את פייטון ו/או ליאור כי הוא טועה ו/או לא צודק. העונש על כך הוא 5 שנות מאסר ו/או מוות בסקילה ו/או עלייה למוקד".

melindo

New member
אתה טועה!!!! חה חה חה!!!

עזוב את העניין של הקנדר... טעית בדבר אחר!!! אני לא עוברת על תקנון הפורום אני עובר על תקנון הפורום אם כבר.

python 4

New member
טעות בידך,

אל תנסי להראות פתאום שאני טועה בזה שאת מתחזה לפתע לגבר!

melindo

New member
אני גבר!!!

ניום היוולדי...תסתכל בתוכנה של מערכת הירחים שהכנתי...איזה שם רשום שם של בן או בת???

python 4

New member
עד כמה שאני יודע

זה יכול להיות קנוניה רחבת היקף שנועדה להפיל אותי בפח. לא יצליח לך! את יכולה לטעון שאת גבר עד מחר.

melindo

New member
אתה מודע...

לזה שגם כתוב בפרטים שלי שאני גבר? (ולא סתם גבר...אלא גבר גבר!!!)

Mela 8

New member
אהם...

python יקר: אני כאן רק לקטע, אבל תשמע, הוא ה-חבר שלי, והוא באמת *גבר גבר*!
אני לולבת אותך
!!

למעלה