שאלה

Silver Lance

New member
שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אם דרקון זהב (שהוא החזק מדרקוני הטוב, תקנו אותי אם אני טועה) ודרקון אדום (שהוא החזק מדרקוני הרוע - שוב, תקנו אותי במקרה הצורך) יילחמו ביניהם, מי ינצח?

yaarangel

New member
המפ.../images/Emo26.gif שימו ../images/Emo23.gif

אחלה טופיק.<על הרומח לשם שינוי>. אבל אין לי מושגגגגג..אם מישו יודע שפליזזז יגיב.. זה מעניין אותי..

אין טעות בידך....

בן-דודי... אממ...אני חושב שזה דיי תלוי במי מהם חזק יותר פיסית (יענתו, מי מהם גדול יותר, חזק יותר, חכם יותר, וכיוצ"ב). אבל אם שניהם גדולים, חזקים, חכמים וכיוצ"ב באותה מידה, אז אני חושב שהאדום ינצח. כי הדרקונים הזדוננים יותר מלוכלכים. אין להם כבוד, תחמנים יותר. בקיצור, מלוכלכים יותר...

זדוניים*

בן ארור!!! הנה, רואים? אני היחיד שמאשים את האשם, ולא את המקלדת המסקנה והחפה-מפשע, ולא את הריצפה הישרה ביותר! ולא את השופט, שלא בעד אף-אחד מהצדדים!

python 4

New member
לפעמים הרצפה היא באמת עקומה

ואף אחד לא שם לב כי כולם מאשימים את הרקדנים.
מוגש כחומר למחשבה

SaberTooth

New member
אני חושב...

שזה מאוד תלוי בדרקונים האינדיווידאליים המשתתפים בקרב. נכון שדרקוני זהב ודרקונים אדומים הם החזקים מבני מינם, אבל לא כל דרקון אדום חזק כמו כל דרקון אדום אחר, ולא כל דרקון זהב חזק כמו כל דרקון זהב אחר. כמו בני אדם, קיימים הבדלים בעוצמה, באינטיליגנציה, ביכולות התמרון, בהבנת הקרב ואסטרטגיה ועוד ועוד בין דרקון לדרקון.

Silver Lance

New member
נפרט..

נגיד שיש לך ליגה של דרקוני זהב וליגה של דרקונים אדומים. תבחר את החזק מהזהובים והחזק מהאדומים. נגיד ששניהם אותו משקל, אותו גודל (אולי לא אותו דבר בדיוק, אבל לא בצורה שתשפיע על הקרב). באינטיליגנציה אני לא בטוח חאותו דבר. מי ינצח? שני הדרקונים הכי מובחרים?

SaberTooth

New member
אם הם שווים בכל...

אז כנראה שלא יהיה מנצח, לא
ועכשיו ברצינות, אני עדיין לא חושב שניתן לקבוע זאת. כמו בליגת כדורגל (וסלחו לי אם אני אומר דברים שהם לא מדוייקים. כדורגל זה ספורט נחות), כשיש שתי קבוצות שהן לכאורה שוות בכוח, אף פעם אין תיקו, כי כוח זה לא המשתנה היחיד שנכנס לשוואה. גם אסטרטגיה, אינטיליגנציה, סיבולת/כושר, גמישות וכו' וכו'. אני לא חושב שתמצא שני דרקונים בקרין ששווים לגמרי (אלא אם האלים יסכימו לברוא לך שניים כאלה), ולכן אני חושב שהשאלה הזו לא רלוונטית. זה לא שאנחנו יכולים לקבוע על סמך הידע שלנו בדרקונים מי ינצח בקרב שכזה.

el kortito

New member
אחלה טופיק...אני חושב שזהב

כי לפחות מהמידע שמצאתי בhttp://members.pundak.co.il/dragonlance/ לדרקונים אדומים יש את היכולת לירוק כדורי אש וכך גם לזהובים אך הזהובים(התאהבתי במילה!!...זהובים
) גם פולטים גז כלור רעיל...... ככה שמבחינת יכולות מקסימליות הזהובים מנחים אבל כמובן שזה משתנה מדרקון לדרקון אבל אתה התעקשת על אותו משקל גודל גיל שעות אימון אכילה שעות שינה יחס סוציואקונומי יכולת כלכלית וכו' אז ביסודותיהם הזהובים בעלי יכולת טיפקלך יותר גדולה........(תלוי גם בקרב עצמו.... יכול להיות מצב שגז רעיל זה בדיוק מה שצריך באותו רגע ויכול-אפילו סביר ביותר-שלא...)

Palass

New member
אבל לדרקון אדום יש...

יותר חסינות לקסמים... לא? תגידו, חוץ מזה, דרקון שחור הוא שדרוג של דרקון אדום.. לא? ודרקון שחור לא יותר חזק..? איך זה מתבטא ברומח?

yaarangel

New member
נכון!

פעם הייתי חורשת על המשחק הזה.. דרך אגב ראית את השירשור יומולדת שהכנו<מיאמימי> לך?!
טייס זעיר ללא מטוס לך!
טייס זעיר ללא מטוס לך!
טייס זעיר ללא מטוס לך!
טייס זעיר ללא מטוס לך!
טייס זעיר ללא מטוס לך!

Silver Lance

New member
אם...

נגיד שהדרקונים לא נלחמים. פשוט עומדים אחד ליד השני או משהו כזה. מי לדעתכם יותר חזק? לא ינצח בקרב או משהו כזה, אלא יותר חזק?

Greebo

New member
זה כמו לשאול..

"אם אני זורק מטבעה של 10 שקל באוויר, על איזה צד זה ינחת?" ודרקונים שחורים הם לא שידרוג... הם יותר קטנים מאדומים..

NJS

New member
ומי אתה?

חברה כשאתם משנים כינוי תגידו ששיניתם

yaarangel

New member
אל תשאל..../images/Emo26.gif

עדיף לך לא לשאול אחר כל הפורום יקפוץ עליך וגיד לך שזה וותיק שחזר ושהוא הרבה יותר זמן ממך פה בפורום...

למעלה