שאלה

מה פיתאום!!!../images/Emo24.gif

אנחנו עוד אוהבים אותך!!! גם אם עידן הרשע לא, אני יודע שאני עוד אוהב אותך!!!
אבל את הדר יותר...

The Snow fox

New member
מוהאהאהאההאה../images/Emo123.gif../images/Emo63.gif

הגיע הזמן שתגלו את זה, לא? אבל, ישמאעלה בן ירחימאלה בן חווה הוא אחלה!!!!!

KeNd3r

New member
OT (למי שדיברתי איתו בתפוזון)

מצטער שלא אמרתי לך שלום לפני שהלכתי. ועכשיו התפוזון לא נפתח. בטעות סגרתי את החלון. ביי בכל מקרה. תקרא דיסקוורלד

Orbital Shadow

New member
יש לי שאלה בסגנון נראה לי...אממ

בכל מקרה... בלי קשר לידע או לכישרון לכל המכשפים יש אותו כוח?? לא משנה איזה צבע גלימה הם??

melindo

New member
תשובה

לכל המכשפים אמור להיות בעיקרון אותו כוח...כמובן שלגזעים גם יש השפעה ואני מניח שלעוד כל מיני גורמים. הגלימה בעיקרון לא מראה את הכוח של המכשף אלא את התמחותו בקסם ואת דרך החיים שלו. מלבד זה בהתאם למערכת הירחים מכשף מגלימה מסויימת ניהיה חזק יותר או חלש יותר, תלוי בזמן.

el kortito

New member
../images/Emo58.gifלדרקונים של להבת קיץ....

אבל רייסטלין אומר לפלין אם זכרוני אינו בוגד בי שכדי להתחזק באמת הוא חייב לעבור לגלימות השחורות..........(מה הוא רוצה ממנו?!?!?!?!)(הוא פסטרמי!)

melindo

New member
אולי...

כל מקרה מסדר הכישוף הנעלה לא מעוניין בכח בלתי נשלט של אחד ממכשפיו..לכן הוא מרסן את כל מכשפיו לרמה מסויימת...גלימות שחורות יחסית לאחרות נוטות לעבור על החוקים מתוך דרך החיים שלהם...יכול להיות שזה פותר את הבעיה.

Orbital Shadow

New member
נכון אבל נגיד-

ברשומות שרייסטלין עובר מגלימות אדומות לשחורות הוא נהיה הרבה יותר חזק ממה שהוא היה קודם..

melindo

New member
אני לא זוכר את זה

אבל כנראה יש גורם כלשהו חיצוני, אולי בגלל הקללה של פיסטנגיליטוס או משהו. כל מקרה ברמת העקרון לא אמור להיות שוני, כמובן שגלימות שחורות משתמשות בקסמים יותר הרסניים (כך שאם אתה מחשיב את זה לחזק אז הם באמת יותר חזקים)

yaarangel

New member
לירון..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק שתדעי..מעכשיו כל פעם שאת מצחיקה אותי..אני שולחת:
כי את מצחיקה...ואין לי כוח כל פעם לכתוב את זה.. וכמובן-אני לא מסוגלת לשבת בצד ולא לשלוח הודעות..
אז בעעע...וליצן לך..
מצחיקולה!

Orbital Shadow

New member
יערה ../images/Emo70.gif

בשבילי להצחיק זה אומנות (שאני לא ממש מצליחה זה) אני רק אספר לך דבר אחד: שהייתי קטנה אכלתי אבקת כביסה ושיהקתי בועות וזה סיפור אמיתי!!! אז אם את יושבת לך שם על הכיסא הנוח שלך וצוחקת תזכרי שבמקום אחר יש כריך טונה מרוצה

yaarangel

New member
../images/Emo151.gif

אפ'עם בחיים שלי לא גרמתי לכריך טונה להיות מרוצה..
אבל עכשיו כן
<אני מקווה..>
ואממ...זהו..ליצן מס' 1
לך! זהירות שלא יהפוך לתיבת דואר ויאכל אותך!

melindo

New member
מצטער

צריך שיהיה סמל של בן או בת ליד השם!!! שתפוז יתקנו את זה!!! כאילו מה הרעיון??? כל בן אדם שני שפונים אליו הוא המין השני ממה שחושבים!!! אלא אם זה פייטון ואז מה שהוא חושב זה מה שנכון, מה שקצת מוזר כי אותו...ועזבי התיאוריות שלו...שיש...

yaarangel

New member
לליאור יש תסביך קטן..

אבל אני בטוחה שבאחד מן הימים הוא יתגבר...

סרינה99

New member
לליאור../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

NJS

New member
תראי...

פעם אחת היה כתוב שלאדומים יש יתרון כי אין להם חיוב לשום צד ובפעם אחרת כתוב שבסופו של דבר הלבנים נעשים הכי חזקים

NJS

New member
תראי...

פעם אחת היה כתוב שלאדומים יש יתרון כי אין להם חיוב לשום צד ובפעם אחרת כתוב שבסופו של דבר הלבנים נעשים הכי חזקים

למעלה