שאלה...

אין ספק שזה פוגע באיכות החיים שלי

דיברתי עם בן זוגי והחלטנו שבשלב ראשון נוריד את הווליום באופן משמעותי ואח"כ נסגור בכלל. נעשה זאת בשלבים, אחרת לא ארדם מדאגה... יש אנשים שמסוגלים לקום בלילה ולחזור לישון כאילו כלום לא קרה - לא אני! ישנם ימים שאני ממש לא מתפקדת, לא בעבודה ולא בבית. לכן אני חייבת למצוא פיתרון ולחזור לישון בלילות.

אני ../images/Emo98.gif

גם אינטרקום וגם בייביסנס. האינטרקום זה כדי לשמוע שהם בוכים. הפסקנו לקום על כל פיפס. הבייבי סנס - בעצם למה לא?

אני הפסקתי עם האינטרקום

כשראיתי שאני ממש לא ישנה כי אני שומעת כל נשימה של יונצ´וּ. יונתן אף פעם לא ישן איתנו בחדר, ובהתחלה זה היה נוח, אבל כשהיה בן 3 חודשים הפסקנו - אנחנו ישנים עם דלת פתוחה (מה שלא היה קורה בתקופת פרה-יונצ´י) ושומעים מה שצריך. ליתר בטחון יש את הבייביסנס, שלא עושה לנו אזעקות שווא.

חן123

New member
אמנם אור עוד לא בן שנה

אבל אני לא רואה סיבה ממשית לנתק את הבייבי סנס. זה לא מזיק, ולי זה בטח מועיל. חוץ מיזה יש עוד צרות חוץ ממות בעריסה כמו לדוגמא מוות מחנק מהקאה שכבר קרה בגיל שנה. לגבי ההתראות שווא, כבר כתבתי שאני מעדיפה שיצלצל מליון פעם בהתראת שווא בשביל הפעם האחת של אזעת אמת (שלא נדע...)

אנחנו משתמשים רק באינטרקום

והוא משמש אותנו לשמוע כששיר מתעוררת ונעמדת במיטה לגבי הבייבי סנס אני מניח שמי שקיומו משרה עליו בטחון אזי אין סיבה מלהמנע מלהמשיך להשתמש בו מתי לא רלוונטי יותר ? למשל כשהילד יוצא לבד ממיטתו ואז אחרי שתי אזעקות בשל כך תנתקו בטוח

ANAT UM YFTACH

New member
גם אנחנו - משתמשים רק באינטרקום

אבל...כשאני הולכת לישון אני מעבירה את יפתח לישון איתנו - בגלל הנקת הלילה , כך ש...ה"בייבי סנס" הוא אני , למעשה !

MIF2002

New member
גם לנו אין בכלל

גיא ישן איתנו במיטה ומראש החלטנו שאין טעם לקנות את המכשיר. מצד שני אני יכולה לספר על בחורה שפגשתי בסדנת עיסוי תינוקות שטוענת שלדעתה המכשיר הציל את ביתה בת ה-3 חודשים, כשהוא התחיל לצפצף מתישהו והם רצו למיטת התינוקת ואיך שהם הרימו אותה היא התחילה לצרוח כאילו שהיתה לה הפסקת נשימה.

אנחנו הורדנו מהמיטה

שנתנאל היה בן שנתיים מאחר והוא אף פעם לא ישן איתנו במיטה המכשיר נתן תחושת ביטחון פעם אחת הוא ציפצף שנתנאל היה בן חודשיים בערך אחרי גיל שנה זה היה משחק כל פעם שהוא היה מחוץ למיטה הוא היה הולך לחדר ומדליק את המכשיר ואז יושב ומחכה שנבוא בריצה לכבות

ANAT UM YFTACH

New member
אני פשוט "חולה" על הילד הזה , כלנית

וכל זה בלי להכיר אותו בכלל...רק מהסיפורים !

ענתו"ש ראית את התמונות החדשות?

אם לא תכנסי לגלריה אל תתיחסי לכותרות כי חנה בילבלה אותן לגמרי...

ANAT UM YFTACH

New member
לא...בהזדמנות הראשונה אסתכל !!!

הוא פשוט פרח , הילד. "פלפל" שזה משהו.

ANAT UM YFTACH

New member
"שרשה לה פאם"... ../images/Emo68.gif

בצרפתית :חפש את האשה. משפט המתאים בדיוק לסיטואציה כשמדובר במנהלת הסמויה של הפורום - הלא היא את (סמויה = עושה , אבל לא מדברת על זה...). כולם יודעים עד כמה את עושה כל דבר נהדר וכולם מעריכים. אין לי ספק. אל תתעצבי... ענת.

../images/Emo41.gif מנצל את ההזדמנות ../images/Emo41.gif

ומזמין את כולם להכנס לעמוד הבית וללינקים וגלריות אני כל הזמן מעדכן שם גם נושאים שעולים כאן וגם בכלל וחשוב לי שתהיה מודעות לקיום אז שרשרת הצימרים גם שם למי שבעתיד ירצה תחת הנושא טיולים וזו רק דוגמא אחת זה חלק מהפורום... לא פחות מהשיחות ועוד אגב - היום היה כזה כייף להכנס לפורום גם שרשראות שיחה מרתקות, אנשים מספרים את כל אשר על לבם בכנות מדהימה וגם במכה אחת נוספו כמה משתתפות חדשות (מה שמראה שכולם מוזמנים וזו לא קליקה סגורה) וגם ... פשוט כייף לי אז תודה

ANAT UM YFTACH

New member
האמת? רציתי גם לומר...

היום שקט יחסית בעבודה ואני "שורצת" פה המון. ונחת עלינו יום "ליהוגים" מקסים. אני נהנית מכל רגע. נמצאת בעבודה - מרגישה "בבית"...
ענת.

גם לי כף! ../images/Emo13.gif

ליאור, אתה באמת מנהל כאן יופי של פורום, ואני יודעת שנורא חשוב איזה אנשים "נופלים" על הפורום, וכולם פה נהדרים, בחיי, אבל אני רוצה גם להגיד שאני אוהבת את הדרך שאתה "מנחה" את הפורום (לדוגמא - השרשרת הזו). ולמה במסרים אם אפשר שכולם יקראו?

העין ה 3

New member
כשנגמרו הבטריות

שבוע לפני גיל חצי שנה היינו צריכים להחזיר את המכשיר, ובעלי (שהוא הלחוץ מבין שנינו) התעקש שנקנה חדש. עשיתי ימ-בה טלפונים (שעלו כמעט כמו מכשיר חדש...) והשגתי אחר בהשאלה. לפני כחודשיים (גיל שנה וחודשיים) נגמרו הבטריות והוא סוף סוף הסכים שלא צריך להחליף. המצחיק הוא שהילד כבר מדליק אותו בעצמו... (הבנתם שטרם פינינו אותו מהמיטה...). ורדה

למעלה