שאלה...

אלה בת שנה (ויום../images/Emo9.gif) - זו בדיוק

הדילמה שלי... האם לנתק או להשאיר.

בערך בגיל 9 חודשים

למיטב ידיעתי הסיכון של מוות בעריסה כבר לא ממש רלוונטי אחרי גיל חצי שנה. היה איזשהו מקום שדיבר על 9 חודשים ולכן השארתי את המכשיר עוד קצת. אצלי הבייבי סנס היה ישן ופלטה אחת לא עבדה לכן כבר היה סיוט כי היו המון אזעקות שווא. רחל

בסביבות גיל 8 חודשים

כששקד כבר הסתובבה במיטה וישנה איך שבא לה הבנתי שכנראה הסכנה עברה ואפשר לנתק את הבייבי-סנס.

בערך בגיל שנה. בדיוק נגמרו הבטריות

ואבא של שגיא אמר שזו הזדמנות לגמול אותי מהביבי-סנס.

זה בדיוק מה שקרה אתמול!!!

פתאום התחילו תקתוקים... הסתכלתי על המכשיר וראיתי שנגמרה הבטרייה, ואז באה ההתלבטות - לשים בטריות חדשות או לנתק... היום מחליפים מצעים (יום עוזרת...) - נראה לי שאני אעשה טקס הסרת בייבי-סנס.

עדיין לא ניתקנו

מכיוון שעדיין יש לי פחדים בסגנון "ומה אם הוא הפסיק לנשום?", אז למה לא להשאיר? אין לנו ולא היו לנו מעולם אזעקות שווא, הילדים מאוד אוהבים לשחק עם הבייבי סנס כשהם מחוץ למיטה (מדליקים ומחכים שיצפצף. ואז עומר בורח בהיסטריה לקרוא לי שאכבה ויובל פשוט ניגש ומכבה
).

יש לי וידוי בנושא ../images/Emo11.gif

אני ממשיכה להשתמש לא רק בבייבי סנס אלא גם באינטרקום שצמוד לאוזן שלי כל הלילה. פיתחתי הפרעות שינה (באמת), אני מתעוררת כל 3 שעות גם אם זיו ישן ולא תמיד מצליחה להרדם אח"כ. יש לילות שלמים שאני מתהפכת על משכבי ונרדמת רק לפנות בוקר (ולא הולכת לעבודה). בן זוגי חושב שהכל בגלל האינטרקום שצמוד לאוזן שלי ומפריע לי לישון וגם לו עצמו. היתרון והחיסרון של האינטרקום הוא ששומעים כל פיפס.....איך נגמלים מאינטרקום? ובכלל יש עוד משוגעות כמוני שעדיין ישנות עם אינטרקום?

מרב.

New member
ואני כנראה ממש לא דוגמה-

אני מזמן לא משתמשת, עוד לפני גיל חודש. אחרי פעמיים שהמכשיר התחיל לצפצף כשאיתם ישן בשלווה במיטה- כיביתי. עכשיו אנחנו מפעילים אך ורק כשהוא ישן על הבטן (וזה לא קורה הרבה). טוב שקיבלתי ולא קניתי אותו- לדעתי ממש מיותר (כן, אני יודעת שאני בדעת מיעוט, לא לזרוק עגבניות
)

התלות במכשיר היא אחת הסיבות

שבגללה לא קנינו אינטרקום או בייבי סנס (מרב-את לא לבד, אבל אנחנו עדיין מיעוט) מי שכן משתמשת-לדעתי צריך יום אחד (כל אחד בזמן שמתאים לו) להפסיק להשתמש וזהו. אין ברירה.

טילי2

New member
מסכימה עם מרב. אתם יודעים שאצלינו

הם ישנים מההתחלה בלי אביזרים מצפצפים. עכשיו שהם בני חצי שנה ומסתובבים במיטה בטרוף כל הבית היה מצפצף ועושה לנו התקפי לב מיותרים.

גם אני במיעוט

קיבלתי במתנה את הבייבי סנס. שמתי אותו במיטה של בן ולא הפעלתי אפילו פעם אחת. כעבור איזה חודש הורדתי אותו משם. אין לי גם אינטרקום. הבית שלנו פיצפון ובן איתנו בחדר...

Navva

New member
לא רק את

השאלנו מאח של שי ביבי סנס ואינטרקום. הביבי סנס היה מותקן מהתתחלה, אבל הופעל לעיתים נדירות. בגיל 4 חודשים שמתן החל לישון על הבטן מיוזמתו (למד להתהפך) הפעלנו למשך מס´ שבועות. את האינטרקום בכלל לא הוצנו מהקופסא. בדירה של 70 מ"ר עם דלתות פתוחות פשוט מיותר (כשנבנה טירה נחשוב להשתמש באינטרקום). המיטה שלו עומדת ליד הקיר המשוטף עם החדר שלנו, ניתן לשמוע את מתן מתהפך כאשר הוא פוגע בדופן המיטה. את האינטרקום החזרנו מהר מאוד. אני בודקת את מתן לפני שאני הולכת לישון, וכאשר אני סתם מתעוררת. יש לי קצת נקיפות מצפון שאולי זה לא מספיק.

Agnetta

New member
דווקא לא במיעוט...

לי אין בכלל בייבי סנס, יש לנו תאומים שישנים דלת מול החדר שלנו. והחדר שלהם סגור בדלת רשת וככה אנחנו שומעים אותם מצויין והם קרובים אלינו. ואנחנו לא מאמינים בבייבי סנס (שוכנענו ע"י רופאי ילדים מהמשפחה שזה מיותר)

ת ו ת

New member
אני משוגעת כמוך ../images/Emo132.gif

את הבייבי סנס אין לי כל כוונה להוריד בינתיים. מה אכפת לי שהוא דולק ? עם האינטרקום התחילה "ידידות מופלאה" שתמשך לדעתי שנים רבות. נוח לי לשמוע כל פיפס וזה מרגיע אותי מאוד.

את צריכה להתחיל לישון

אני כמוך. את שקד העברתי מעריסה לחדר שלה אחרי שבגיל 4 חודשים הבנתי שאני לא ישנה כי אני שומעת כל תזוזה שלה. חוץ מזה שאם אני קמה בלילה וניגשת אליה אז אני לא נרדמת יותר ומגיעה לעבודה אחרי 4 שעות שינה (גם אם זה רק לשים לה מוצץ). הגעתי לסיכום עם בעלי שרק הוא קם אליה בלילה כי הוא נרדם בצ´יק וגם אם אני צריכה להעיר אותו עם מרפק ולשמוע שהוא ניגש אליה, אני מצליחה להירדם אחר כך. חוץ מזה יש לי טיפות רסקיו רמדי ליד המיטה ואם אני לא מצליחה להירדם אני מטפטפת ארבע טיפות על הלשון והולכת לישון. אם זה לא מפריע לך ולא פוגם לך בעבודה או בחיים אז סבבה, אבל אם את מרגישה שקשה לך עם זה את צריכה לשנות ולהעיף את האינטרקום.

ריטה1

New member
כמוני כמוך

שי עברה שלחדר משלה בגיל 3 חודשים, כי בחדר שלנו היה מקום רק לעריסה. אבל החדר שלה צמוד לשלנו. אז בהתחלה השתמשתי באינטרקום, ואז גיליתי שגם הוא מפריע לי לישון. אז ניתקתי אותו ואני משתמשת בו רק כשאני יוצאת לשכנה בזמן ששי ישנה, או כשהיא ישנה אצל חברים וכד´. את הביביסנס ניתקתי כי הוא פשוט התקלקל לפני בערך חודשיים (חצי שנה של שי), וכיוון שכבר אין עליו אחריות (קיבלנו אותו בירושה), פשוט ויתרתי על שירותיו.

למעלה