שאלה

שיניתם לעיט תשם!?!?!?

לטריפל!??! הוא עדיין אצלכם!?!? הוא נשאר אצלכם!?!?!? אני מתגעגעת אליו הוא בון בון עם אופי מדהים!

כן..

הבעלים שלו חשבה שיש לו משולש על המצח... עלאק! הוא כבר לא אצלנו אבל הנה תמונה..

Pink Red

New member
מה?!?!? איזה כיף לכם!!!

הוא הסוס הכי ידידותי שאי פעם הכרתי!!!!!!!!!!!! הוא פשוט מת על בני אדם!!!!!! הוא כזה פ-ש-ו-ש-! היית יושבת כזה על הגדר והוא היה בא אליך כזה!! בונבון!!

הוא כבר לא אצלנו

החליטו לא להחליף אותו בסוף, ברגע שעולים עליו הוא מתחיל באקינגים עמידות על שתיים. הוא אולי ידידותי אבל זה לא עוזר ברכיבה... והוא גם לא יודע איך לצאת מתא.. ארגגגגגגגגג! הוא כמעט הרג אותי ואת חברות שלי

Pink Red

New member
הוא סוס מאוווווווווד חכם!!!

נראה לי שבכל הסוסים החכמים יש איזה משו דפוק!!!! אהמ צ'יף אהמ...

בהחלט!!!

הגיע הזמן שמישהו ישנה לו את השם מזה קיסר???? למה לא תקראו לא מלך!!! עדיף לקראו לו איך שהוא הגיע טריפ אבל טריפל זה אחלה שם!!

אבו-דני

New member
בדיקה לפני קניה

--- אחד הדברים שלא נאמרו כאן בהקשר הבדיקה מתייחס למצב מערכת עיכול הסוס לפעמים מוצע סוס מוזנח במחיר מציאה הסוס נראה נפלא על אף רזונו ואפילו הוא גם שקט לכאורה. ומנסיוני הדל כדאי ללמוד את הדבר הבא: סוס מוזנח זה אומר שגם לא קיבל תילוע ים זמן, יש מצב שמערכת העיכול שלו נפגמה בצורה קשה (ולא אפרט כאן זה מאמר ארוך) לו הוטרינר יסכים ודאי יעלה תימצות של מצב זה- התוצאה הסוס "חשוף" לקוליקים. מערכת פגומה גם נסתמת בקלות יתרה. איך אני בודק? לוקח את הסוס לשבוע נסיון ומתצפת את צורת האכילה, האם הוא "בולס" או שהוא בורר את האוכל בקפידה, האם כשאני מריץ אותו הוא מפליץ בזמן מאמץ וכו', קשה לי להסביר זאת בכתיבה. בעיקרון לא הייתי קונה סוס ללא הסטוריה ושהמוכר לא יודע עליו דבר

taos

New member
תגובה בקשר להודעה של אבו דני

את הסייח שלי אני לקחתי ממקום בבן שמן (אולי אתה מכיר) והוא הגיע ממש רזה ולא טוב במיוחד. היום הסייח הזה נראה יותר טוב מכל סוס אחר בחווה ואין לו בעיות ולא יצא לי לראות סוס שלא מפליץ במאמץ. השבוע דווקא היה לנו קוליק בחווה (זה קרה דווקא לערבי מצרי) אז הוא קיבל זריקה להפחתת הכאבים ועשיתי לו לונג' שבמהלכו הוא הפליץ דיי הרבה, בסוף הכל הסתדר לו והוא חזר לעשות בלגן כמו שתמיד הוא עושה. וגם אני אוסיף שרצוי לקנות סוסים בקציץ כי ככה אפשר לראות למי יש גרדת ולמי לא (הם מגרדים רק בקיץ) וגם המוכר (בעיקר סוחרים) תמיד יספר לכם דברים נפלאים על הסוס וכמה שהוא טוב ובלה בלה, אז אל תיפלו בפח

i love INDIANA

New member
עם הוא מפליץ זה טוב או רע???

הסוסים שלנו כל היום מפליצים! יש להם הנעה אחורית....(במיוחד לניקו שון ושחר)

למעלה