שאלה

זה רעיון מצויין

אם ההורים שלך לא יסכימו לך לבד!!! ויש מספיק אנשים שמחפשים סוסים והם נחמדים ואת מכירה אותם ושלא יעשו לך בעיות אבל אם ההורים שלך מסכימים לך לבד אז שתיקני לבד זאת שאלה בכלל!!?!?!? זה גם הרבה יותר כיף אבל אם זה יהיה להם יקר מידי אז תיקני עם שותף (לידר מחפשת כנראה שותף....ואולי אפילו נופר אם היא לא תמצא סוס לבד!...ויש עוד מלא שישמחו לעשות איתך!!) אבל לבד זה שוב הכי כיף!!!! והכי יקר

אין בעייה.... ואני רוצה פשוט.......

להגיד לך מנסיון שלא כדאי לך.. בגלל שבחופש הגדול שהיה רציתי לקנות סוס שהמנהל חווה בדיוק הביא לחווה והוא סוס טוב.. ורציתי לקנות אותו עם ילדה אחת שהייתה בזמנו חברה מאוד מאוד טובה שלי... ורצינו לקנות את הסוס ביחד ובסוף המנהל חווה שלנו לא רצה למכור אותו ועכשיו אני כבר לא חברה טובה של הילדה הזאתי כי עברו סיבוכים.. אז את מבינה למה אני מתכוונת? כי נניח והיינו קונות את הסוס ביחד והוא עכשיו היה בידיים של שתיינו.. וגם רבנו עכשיו אז אי אפשר להסתדר ככה ושאת קונה סוס לבד אין בעיות עם השותף... ואני למשל קניתי את הסוס לבד אבל אני עושה עליו פנסיון מלא רק לחודש הראשון ואז אני נותנת אותו לצערי למישהו שיעשה עליו חצי פנסיון.. וגם אם אני רבה עם זה שעושה את החצי פנסיון אז זה לא ביג דיל כי סה"כ אני מחליטה על הסוס ואני קובעת את רוב העניינים..אז אל תקשיבי למה שאחרים אומרים לך.. ואת יכולה לתת את הסוס לחצי פנסיון אבל תוודאי שהמישהו הזה יודע לרכב כמו שצריך שלא יהרוס לך את הסוס ואת מה שאת בונה ממנו.. ושישלם חלק מהציוד שנשחק במשך הזמן כמו מגנים או שמיכה או שמן אוכפים ופרסות שנגמר... שישלם כסף על חלק מההוצאות אבל את הציוד הראשוני את קונה קודם ואז אחרי זה אם נגמר משהו אתם קונים ביחד...

תסתכלי בעמוד של הפורום את..........

תראי שרשור שפיצי פתחה: לאבו דני וטאז" ואני שמתי שם תמונות של הסוס שלי פשוט תראי שרשור שיש בו הרבה פעמים את השם: אוסטין המלכה היחידה. חחחח והנה עוד תמונה בשבילך....זה מהיום בבוקר...

ובינתים....

בינתים אני לא קונה אף סוס אני רק מחפשת .... עד שאילן לא יפתח את החווה החדשה אני לא מתכוונת לקנות שום סוס!!! רק אז אולי אני יקנה אבל זה גם עוד לא בטוח...!!! בינתים אני מקדישה זמן לחמסין וטקילה ולסוסים בחווה.... ואולי גם אילן יביא לחווה סוסטוב וימכור אותו אז נראה... הכל יכול עוד להיות!!! אז נחייה ונראה

ברור!

יש מספיק דוסים ואף אחד לא בורח לשום מקום ושוב את חייבת לקבל אישור מוחלט מההורים כדי שלא תתאכזבי.....אם תשאלי את אילן הוא יגיד לך גם לחכות!....... אבל אני אומרת לך שכרגע אני מכירה 3 סוסים מדהימים שאילן כנרהא קונה ואני אומרת לך שאם תסתכלי באתר סוס אז תראי מיליונים ככה שממש אין לך מה לאוג (ואת לא דואגת אז זה לא משנה!) וזהו!! ואל תדאגי את תרכבי על חמסין לשם!!

Pink Red

New member
שיי וכל מי שמעוניין... כנסי!!

שכחתי להגיד לך ששינינו רשמית ל"קיסר" את השם בחזרה ל..... טריפל! שם חיבה: טריפ! (הכי יפה!!)

דיברת עם יעל ואילן?!?!?!

טריפל ושם חיבה= t.t אם כבר...... טריפה זאת חוויה לא נעימה בתחום הסמים כמובן וזה לא הכי נחמד לקרוא לסוס על חוויה שכזאתי! בעעעע יעל לא תסכים לך להחליף לו תשם!

הגיע הזמן!!!!../images/Emo70.gif

סוף כל סוף שמו לב ש"קיסר" זה לא שם יפה!!!! לסוס אסור להחליף את השם!!!!!

בכל מקרה משנים לו תשם!

היה לו שם מוזר בהתחלה ואז קראנו לו טריפל...... ואז בגלל שאנחנו עוברים לאווות הקיסר ואנחנו צריכים קיסר אז חשבנו לקרוא לו ככה.........

Pink Red

New member
אבל זה לא שם יפה....

וזה בכלל לא מתאים לו!! קיסר זה שם של סוס גדול ושרירי כזה מלך כזה!! ואז מה עם טריפ זה "חוויה לא נעימה" זה שם ממש ממש יפה! אבל בגלל זה קראנו לו טריפל! אבל בדוגרי..... טי זה הכי יפה! (בתור שם חיבה כמובן!)

אז הסכמנו?!?!?

טריפל-כשם קבוע טריפ,טריפי,טיטי וכו-כשמות חיבה! אבסל זה לא עקרוני כי צריך לשאול את יעל!!

טריפל../images/Emo99.gif

הוא אותו הסוס שהיה אצלכם(דני הי) רק בשם עיט... הוא כזה יפה! דפוק במוח אבל יפה!

למעלה