שאלה

Sweet SuGaR

New member
ממ כל אחד רוצה לקנות סוס../images/Emo3.gif

חוץ מהזבלים האלה (לדוגמא:זוהר2X,סתיו,נעם,טאוס...) חוץ מדרור שאני מתה עליה כי היא תתן לי לרכב על אפולו(©כל הזכויות שמורות לי)

Sweet SuGaR

New member
אה ויש עומס שי אז אני מציאה פתרון:

שי(לילו) תהיה- שי(לילו),שילילו,שי, שי מעמק הזוהר, או ממשמר העמק או אוף לא יודעת
שי(טקילה) אמממ איך בא לך!? שי(אני)- שי מהפארק, שוש, שושה, שי...

Pink Red

New member
כן....... אבל אל כולם יכולים!

לכל אלא שלא יכולים... אתם לא לבד!!

../images/Emo70.gif

כן למה לא, אם יש מחיר זול וטוב אז ההורים שלי מורשים לי לקנות סוס/ה!!! יש לך מקום שיש סוסים למכירה?

Pink Red

New member
תדברי עם אילן....... וגם ב-soos!!

יש המון סוסים זולים למכירה! אני ידבר איתך כבר.............

שיווש יא דפוקה

מתי שאת רק רוצה סוס תגידי יש כל כך הרבה טובים שאילן מכיר ברגע שייתנו לך אישור נצא לבדוק בישבילך או שתיקני עם שותף (יש מלא אנשים שרוצים עכשיו!) ותשימי אותו באורווה החדשה למצוא סוס זאת הבעיה הכי קטנה שאמורה להיות לך! הבעיה היא לשכנע תהורים....

../images/Emo150.gif

לא הבנתי את הקטע שכתבת"אנחנו נצא לבדוק בשבילך" מי זה אתם? אני זאתי שצריכה לצאת לבדוק איזה סוס אני רוצה! וגם אם אני קונה סוס זה לא אם מישהו זה לבד!!! וכן אני יודעת כמה להחזיק סוס, אני יסתדר!!!!!!! (על תחשבי שאני כועסת או משהו...)

הכוונה היא

שכמובן שלפני שאת קונה סוס את צריכה לרכב עליו קצת ללכת לחפש אז את צריכה לקחת איתך את אילן יעל וההורים שלך (כמובן שגם אני ארצה לבוא!) וללכת לבדוק תסוסים!....... לרכב עליהם קצת להכיר אותם להסתכל על מבנה וכו...... לקנות סוס עם עוד מישהנו זה לא דבר כ-ז-ה גרוע ובייחוד אם את קונה אם מישהו שאת מסתדרת איתו...... אבל מה שאת רוצה מקווה שיסכימו לך!!!

כן הבנתי אותך....

שאני ילך לחפש סוס אני יחשוב עלייך.... (סתם.......)על תדאגי אני יזמין אותך!!!

שי-טקילה,בתור אחת שקנתה ממש........

עכשיו סוס.. יום ראשון שהיה... אני יכולה ממש להגיד לך מה צריך כי גם שההורים שלי הסכימו לקנות לי סוס לא חשבתי שצריך כל כך הרבה זמן בשביל לחכות.. טוב.. אז קודם כל אין לך מה להיכנס לאתר הזה של המכירת סוסים.. אם את רוצה לקנות סוס אז קודם כל תפני למאמן שלך ותדברי איתו יחד עם ההורים שלך.. הוא כבר יחפש לך סוסים על רמה שיכולים להתאים לך.. אםם דבר שני את צריכה שההורים שלך ידברו עם המאמן או המדריך שלך ויגידו לו כמה כסף הם מוכנים להשקיע בקניית סוס.. כי זה עולה הרבה כסף סוס על רמה שישמש אותך בהמשך... דבר שלישי אני ממליצה לך שלא תקני סוס עם שותף מהחווה כי זה הדבר הכי אבל הכי גרוע שיכול להיות!!!! יום אחד את חברה של אותו בן אדם ויום אחר את רבה איתו והכול מסתבך... חוץ מזה שלא כל אחד מהצדדים מוכן להשקיע את אותו הסכום של הכסף בסוס והדבר הכי גרוע זה שברגע שאת כבר לא יכולה יותר עם סוס ואת רוצה למכור אותו אז את כמובן צריכה את האישור של הבן אדם השני בשביל למכור אותו ואם הוא לא רוצה אז את נדפקת... עוד דבר.. זה שברגע שהמאמן שלך מוצא לך סוסים אל תידלקי על הסוס הראשון שאת רואה ושאת רוכבת עליו וחשוב מאוד זה שתשאירי ראש פתוח לעוד סוסים..אני בדקתי 2 סוסים ושראיתי את הראשון כבר רציתי לקנות אותו כי לא יכולתי כבר לחכות ואז הלכתי לראות עוד סוס שהוא הרבה יותר טוב ועובדה שקניתי אותו.. והוא מקסיייםםםםם!!!!! ושהמאמן מוצא לך סוס דבר ראשון לכי עם המאמן וההורים לחווה שבה הסוס נמצא תרכבי עליו קצת ותרגישי אותו אפילו שיתנו לך לקפוץ איתו.. ואת תחליטי עם ההורים והמאמן מה את חושבת והאם בכלל כדאי... אני מקווה שעזרתי לך... ואם את צריכה עוד עזרה רק תבקשי....

בידיוק!

אילן יפנה אותך לסוסים שיקדמו אותך ושיקחו אותך לאן שאת צריכה להגיע! הוא מכיר אותך כבר מספיק זמן"! וברור שהולכים לרכב על הסוס קודם אפילו כמה פעמים עד שממש מחליטים רק לא ממש הסכמתי עם הקטע של השותפים..... צריך להכיר תשותף בישביל להיכנס איתו לשותפות ואת כל מה שאמרת פה פשוט צריכים לבדוק! ואנשים שלא יכולים להרשות לעצמם סוס פרטי פרטי! או תפנסיון! אז זה הפתרון הטוב ביותר ואני חושבת שזה גם די נחמד למרות שברור שעדיף סוס פרטי! אבל הדבר הראשון ושוב אני אומרת) לשאול תהורים ולקבל החלטה משמעית..... להראות להם את סכומי ההוצאות שהם הולכים להוציא שיבינו מה הולך "ליפול" עליהם!..... ואם את צריכה עזרה יש לך מילחיון אנשים שישמחו לעזור

../images/Emo51.gif

תודה על העזרה!!! נראה לי שזה יעזור לי עכשיו! סתיו(גזר ממיו נקבה) אמרה לי כן לקנות סוס אם שותף מהחווה!!! ולא נראה לי שזה ראיון טוב כל כך! אז תודה על העזרה!

למעלה