שאלה

אוהבת......במקרה הזה

גם אמא שלה רוקדת[אומנם לא מתמידה]. רק רציתי להראות כמה זה נראה קשה למישהו מהצד.בעצם עד לפני שנתיים גם לי זה נראה בלתי אפשרי
.אבל בזכות המוטיבציה ובעיקר ההתמדה[ההתמכרות]תוך זמן קצר השתלבתי. אף אחד לא דירבן אותי.לא הלכתי לראות הרקדות.פשוט רציתי לצאת מהבית ולרקוד.

קודם כל

אני שמחה שאת רוקדת, נהנית ומתמידה(מי כמוני יודעת שזה קשה) שנית, אולי את ואימא שלה תלמדו אותה ריקודים קלים. אני מאוד תומכת בעידוד הדור הצעיר לרקוד!

אוהבת.....הלוואי והייתי מצליחה

"להדביק" את בנותיי בתחביב שלי.אז מסתפקת לעת עתה "להשוויץ ולהכריח" את בתי לצפות בהופעת יחיד שלי
.עם נכדי המתוק ניסיתי לרקוד
.אבל...הוא רצה להראות לי דווקא את תרגילי הספורט שלו.מה שכן.....הצלחתי להאכיל את נכדתי כשהיתה בת 5 חודשים מבקבוק [עד אז סרבה בתוקף] בזכות ששרתי לה ורקדתי ריקוד עם.
.

../images/Emo41.gif זה מאוד תלוי...אוהבת

לכל אחד מבני הזוג את צריכה הסבר שכנוע אחר. לגבר שבהם תסבירי שהמדגימה חתיכה, וגם שאפשר לקבל את כל מספרי הטלפון של הרוקדות החתיכות (אפרופו מה שכתבה כוכי שוגי). ולגברת תסבירי שהמרקיד הוא גדי ביטון! (אני חושב שזה מבטא את הכל) את מי בכלל מעניין איזה שירים משמיעים....

../images/Emo41.gif תשובה לענין !

הנה כתבתי..... ועכשיו ברצינות. בוודאי שרק אם השירים "מדברים" אליהם, יש סיכוי שהם יבואו. לפחות בשלב הראשון, ואז... או שיאהו את זה או שלא. אני מכיר את זה מהבית. כשאני מנסה לשכנע את אחי לבוא לרקוד הוא ישר אומר לי... נו מה... לא נמאס לכם לרקוד את... (ואז הוא מתחיל לדקלם את כל מה שהוא זוכר מתקופת תרפפ"ו.) אלא אם כן הם אוהבים את השירים הישנים. מספיק רציני אוהבת ???

מה אתה כועס??

טוב אז מדריך חתיך זה גם מושך אין ספק...(שנחזור עוד'פם לשרשורים המתוקים מדבש על המרקידים החתיכים..עד שאני אחטוף סכרת מהם??) ולענין... כל כך מוכר... בכל פעם שאני מספרת למישו\מישי שאני רוקדת הם ישר אומרים לי "הרועה הקטנה" או..שהם צוחקים עליי ואומרים"ריקודי עם " אהההה... נו טוףף כבר התרגלתי! שבוע נפלא שיהיה לך!

למעלה