מאמי, בוא תבין רגע משהו...
נעשה קצת סדר... בחורה בת 22 שתצא עם בחורה בן 20, זה לא נורא. אבל בחורה בת 17 שתצא עם בחור בן 15- זה מאד נורא!!!!! ויותר נורא שבת בת 18 תצא עם בן 16. יש בגרות מסויימת.. בסופו של דבר עם השנים זה לא כזה הבדל... תכלס, זהלא שהיה לי חבר רציני מאז גיל 18.. היו לי קשרים אבל לא רציניים, לכן אני לא זוכרת משהו אחר חזק... תראה, לא היו לי שום ציפיות לגביי אף אחד.. יש לי מספיק.. הוא פשוט חמוד ונראה טוב, אפילו מעולה אבל זה לא שראיתי חתונה בעיניים, אז אתה יכול בהחלט להירגע. ואין לי כוח לדבר על פער גילאיים כי אתה בלאו הכי לא תבין..... וצביקה, אין לך יותר מדיי ניסיון, אז בבקשה אל תגיד דברים שאתה לא מבין בהם.. לא בקטע מתנשא, פשוט ראש של בחורה, לא יעזור, הוא הרבה יותר מורכב מראש של גבר ואין לי כוח להיכנס לדעות שובניסטיות או פנמינסטיות, אז בוא נחסוך ונסגור את זה ככה שהייתה לי שיחה עם חברה שלי לפניי שבוע ושתינו נקלענו לאותם מצבים עם בחורים והגענו למסקנה אחת: לא צריך חבר!!!!!!!!!!! אני נהנת וזה מספיק לי... רק מלסובב לבחור את הראש זה כייף.. אני בת 19, כשאני אגיע לגיל 23 נדבר על קשר רציני.. יש לי כמעט 4 שנים להנות מהתענוג.. גם ככה יש לי עוד טיול אחריי הצבא ואז מתחילים לפתח קריירה.. בין לבין נמצא כבר משהו... הכי טוב סינגל! זה כייף לא נורמלי בלי מחוייבות לאף אחד.. כל יום עם אנשים אחרים ולא חייבת לאף אחד דין וחשבון וזה פאנן!!!!