שאלה

ב י א ץ

New member
תראי..

מעשיך מעידים בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שאת מנסה להכתיב לי סגנון מסוים שעליו אני צריך ללכת, אבל זה לא ככה, וכמו שאת יודעת, לאהבה אין גבולות ותנאים

adii1201

New member
א' אני לא מנסה להכתיב לך כלום

אתה תעשה מה שבראש שלך אני רק אומרת את דעתי. ב' למה שהיה ביניכם אי אפשר לקרוא אהבה, זו אפילו לא התחלה של אהבה, זה אפילו לא מתקרב לזה! אז ישבתם ודיברתם באוטובוס SO?!?!?!?!?!?! זה לא הופך את השיחה ביניכם לאהבה או לקשר או לכל דבר אחר ועובדה שבסופו של דבר גילית שהיא ילדה קטנה, היא לא באמת ילדה קטנה היא פשוט מתנהגת לגיל שלה שלא ממש תואם את הגיל שלך. אם היא הייתה בוגרת מספיק יכולתם לצאת אבל היא לא ובדר"כ בנות 12 מתנהגות לגילן...

SurfingBoy

New member
מה הבעיה שלך?!

תני לו לחשוב מה שהוא רוצה! אם הוא חושב שהיא התאהבה בו קשות שיהיה בכיף! אני לא מבין למה אתם חייבים להגיב על הכל!(וזה שהפורום יבש זה לא תירוץ!)

ב י א ץ

New member
אבל זה בדיוק הקטע..

שלא אמרתי שהיא התאהבה בי ושאמרתי בדיוק ההיפך, שלא היה בינינו שום קשר רציני. אמרתי רק שבמשך כמה שעות היה לנו ממש כיף ביחד והסתובבנו כל הזמן ביחד ושבדרך חזרה אז קצת התלטפנו.. אבל מעבר לזה, נאדה. קיצר, אז עזבו את כל ההתפלספויות..

מישהי 111

New member
וואי, צביקה אם זה סטוץ

אז אני נחשבת זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................ קרעת אותי!!!!!!!!!!!!!1 נפלתי עכשיו....... תקשיבו, אני שרמוטה.. ידעתי שאני ביץ' עם בנים, אבל עכשיו מותר לקרוא משתרללת... אחחח... אתה כזה ילד, לפעמיים אתה הורג אותי עם היציאותש לך.. "סטוץ"...פחחחח...

ב י א ץ

New member
עדי, יש לי הבהרה בשבילך..

אני ממש לא ביקשתי תיקונים ממך או מכל אחד אחר, לגבי האופן שאני בוחר להציג כל מיני מסרים שאני מנסה להעביר או דברים שאני מנסה לספר עליהם. בתור אחת שטוענת שיש לי חוסר ידע מוחלט בתחומים האלה, כדאי שתנסי לבדוק שוב מהי המשמעות של המילה "סטוץ". והמשמעות היא בסופו של דבר לא אחידה. כל אחד בוחר לראות במובן אחר את ההגדרה "סטוץ". וזה ממש מוריד לי מהחשק לכתוב על כל מיני דברים על עצמי, כשאחרים (במקרה הזה זו במיוחד את) מבקרים את שיטת ההתבטאות שלי. ואכן, אם תעשי קצת סקר בין חבריך ה"מבינים" תגלי אולי להפתעתך ש"סטוץ" יכול להחשב במובן אחד לנשיקה, במובן אחר ללילה פרוע ובמובן אחר לסדרה של נגיעות ומזמוזים. אפשר להתייחס לזה בכמה מובנים, ולי לפחות יצא עד עכשיו לשמוע את ההגדרה הזו בכמה משמעויות. ונכון, אין לי את הנסיון העתיר שיש לך, וזה לא בגלל שאני מפגר מדי בתחום הזה, אלא (בינינו) אולי בגלל שלך יש OVER נסיון בזה
אז כדאי שלהבא תלמדי להכניס לפרופורציה את ההערות האלה, ולהבין שלא תמיד עדי קינן היא זו שתמיד מבינה וצודקת בהכל. ואגב, לגבי מה שאמרת ("אני שרמוטה") אז שרמוטה את עדיין לא, אבל לפי השיחת בנות שנכחתי בה לפני שנה ומשהו, שאת ואיתן הייתם באמצע, תוך כדי השיחה, אז בואי נגיד שכדאי שתשמרי קצת לעצמך את כל הרומנים הסוערים שלך או תעבירי אותם לפורום סקס ורומנטיקה.

כן, זהו, קצת כבוד

ח' וז' זה ממש ממש ממש מממממששששששש לא אותו דבר!! לא לזלזל!

adii1201

New member
כה אני מסכימה אבל בחיי שהייתי בטוחה

שעכשיו הייתה לך בת מצווה ושאת בת 12
עזבי אני עייפה בזמן האחרון

SurfingBoy

New member
אני גם ב-ח' אבל אני קורא לה ח"ח...

כנראה נדבקתי פה מהפורום

מישהי 111

New member
מאמי, בוא תבין רגע משהו...

נעשה קצת סדר... בחורה בת 22 שתצא עם בחורה בן 20, זה לא נורא. אבל בחורה בת 17 שתצא עם בחור בן 15- זה מאד נורא!!!!! ויותר נורא שבת בת 18 תצא עם בן 16. יש בגרות מסויימת.. בסופו של דבר עם השנים זה לא כזה הבדל... תכלס, זהלא שהיה לי חבר רציני מאז גיל 18.. היו לי קשרים אבל לא רציניים, לכן אני לא זוכרת משהו אחר חזק... תראה, לא היו לי שום ציפיות לגביי אף אחד.. יש לי מספיק.. הוא פשוט חמוד ונראה טוב, אפילו מעולה אבל זה לא שראיתי חתונה בעיניים, אז אתה יכול בהחלט להירגע. ואין לי כוח לדבר על פער גילאיים כי אתה בלאו הכי לא תבין..... וצביקה, אין לך יותר מדיי ניסיון, אז בבקשה אל תגיד דברים שאתה לא מבין בהם.. לא בקטע מתנשא, פשוט ראש של בחורה, לא יעזור, הוא הרבה יותר מורכב מראש של גבר ואין לי כוח להיכנס לדעות שובניסטיות או פנמינסטיות, אז בוא נחסוך ונסגור את זה ככה שהייתה לי שיחה עם חברה שלי לפניי שבוע ושתינו נקלענו לאותם מצבים עם בחורים והגענו למסקנה אחת: לא צריך חבר!!!!!!!!!!! אני נהנת וזה מספיק לי... רק מלסובב לבחור את הראש זה כייף.. אני בת 19, כשאני אגיע לגיל 23 נדבר על קשר רציני.. יש לי כמעט 4 שנים להנות מהתענוג.. גם ככה יש לי עוד טיול אחריי הצבא ואז מתחילים לפתח קריירה.. בין לבין נמצא כבר משהו... הכי טוב סינגל! זה כייף לא נורמלי בלי מחוייבות לאף אחד.. כל יום עם אנשים אחרים ולא חייבת לאף אחד דין וחשבון וזה פאנן!!!!

ב י א ץ

New member
טוב כ...

אגב, אפרופו העניין של ההפרש גילאים, גיליתי השבוע שמישהי מהכיתה שלי יוצאת עם גבר נשוי/גרוש (לא זוכר בדיוק) בן 35 עם ילדים
אז אל תטיפו לי על שיחה באוטובוס עם בת 13!

מישהי 111

New member
צביקה...

אף אחד מעולם לא טען שזה בסדר גם שבחורה בת 15 תצא עם בן 40... אבל בוא אני אגיד לך שיש לי יותר מדיי חברות גם היום וגם בכלל שהיו להן קשרים בגיל 17,18 עם בחורים בני 26, 27 ואפילו 29. אותי זה לא מושך... אבל עכשיו, למשל, לפניי שבועיים התחילו איתי בחורים בני 24 וחצי ובן 25 וחצי והיום אני גם נפגשת עם אחד מהם ותתפלא לדעת שיש לנו נושאי שיחה ואף פעם לא משעמם ועובדה שאני בקשר עם שניהם כבר שבועיים (מאז שהכרנו). תכלס, מצידי המחשבה זה לא להיות עם אף אחד.. אני סתם זורמת בקטע של להכיר וכאלה, זה לא אומר שיצא מזה משהו... אבל הרבה אנשים זה לא יראה להם מטורף שעם כאלה גילאים אני יוצאת.

ב י א ץ

New member
אבל למה את נסה גם להכתיב לי?!?

תצאי עם מי שאת רוצה, אבל אל תעירי לי על שיחה עם בת 13!

למעלה