אמממ...
כן, יש לו חברה למרות שהוא הסתיר אותה יפה מאד וגם מאד רצה שנשב ביחד.. לא יודעת... הוא טוען שזה נגמר ביניהם וזה עניין של יום יומיים עד שהפרשה תיגמר, אבל קשה לי להאמין... וניר, קשה לי להאמין שבגילך מישהי יותר גדולה תרצה... אני קצת חשבתי על כמה דברים לפניי שהלכתי על זה בכלל.. א. הוא נראה בן 21. (הוא מפותח מאד, גבוה, שרירי, נראה טוב- שזה לא ממש קשור). ב. הוא היה נישמע בוגר. ג. 18/19 זה לא כזה משמעותי... הוא מתגייס בקרוב ואז שנינו חיילים, שנינו לא קטינים והכל לכאורה זורם (אתמול גיליתי שלא כ"כ ולא רק בגלל החברה אלא בגדול)... אבל אני לא זוכרת את עצמי בת 16 יוצאת עם מישהו בן 14, כי זה מאד משמעותי! בכלל.. עד לפניי אותו רגע לא יצאתי עם קטנים ממני.. יצאתי או עם בחורים בגילי או גדולים ממני... כך שזה טיפה מוזר גם לי, למרות שזה לא מורגש הפער... אבל בנים... אתם תינוקות, לא יעזור בית דין... אז ניר, זה הכי משמועתי בעולם גם אם היא גדולה ממך רק בשנה... יש פער עצום.. אלא אם כן היא ממש ילדותית (בעצם, אתם ילדים, שכחתי את זה לרגע...) עזוב.. וצביקה, איזה מיני סטוצון היה לך? נ.ב השבוע אין לי אפטר!!!!!! בא לי למות... סתם, נתגבר... עוד פחות משבועיים- רגילה!!!!!!