שאלה

רובע

New member
האמת אמרו לי לא פעם אחת שלצאת עם

מישו שקטן ממך זה טוב:$ האמת לא יצא לי אף פעם אז אני לא יכולה להגיד:$ אצלי זה ממש טרן אוף אם אני יודעת שהבנאדם קטן ממני:$

ב י א ץ

New member
האמת שממש לא..

לי למשל שנה שעברה היה סטוצון עם מישהי מכיתה ז' (והייתי בי"א) חוץ מזה שיש הרבה בחורות שיוצאות עם בחורים קטנים מהם. אגב, מדובר על
בכל מקרה, בהצלחה

מישהי 111

New member
אממ.... יש חדש...

היום ישבנו ביחד בארומה, אבל יש לו חברה... ז'תומרת, הוא לא הזכיר כל הזמן הזה שיש לו ואז במקרה דיבנרו על משהו בנושא והוא דיי הכחיש את זה.. כלומר, סחטתי את זה ממנו... לא בדיוק סחיטה... הוא אומר שזה נגמר וזה בשלבי סיום.. עצם זה שהוא ישר קפץ על הרעיון שנשב ביחד, אבל משהו לא הסתדר לי.. וחוץ מזה שמעצם הדיבור הוא לא ממש נישמע לי הטיפוס האולטימטיבי בשבילי... נראה מה יהיה כבר... בל נשכח שיש עוד כמה בחורים שאני חייבת להם דייט או שניים שכבר שבוע מתים להתראות איתי (בלי להשוויץ) וצביקה, מה זה סטוצון עם ילדה בכיתה ז'???? זה כן נקרא פדופיליה.. אני מאד מקווה שזה נאמר בציניות, אחרת אתה נישמע לי כמו סוטה... כי ההפרש הוא עצום ביחס לגיל שלכם!!! טוב... נסתדר... לא דואגת לעצמי.. תירגע, זה לא יגאל... הייתי רוצה, הוא פשוט לא שם עליי...

צביקה מתכוון לליהי לדעתי...

האמת היא שגם אני תהיתי האם כדאי לנסות להתחיל גם עם בנות שגדולות ממני (נגיד בשנה). כי בד"כ אנחנו (הבנים) מתחילים עם בנות שקטנות מאיתנו או בגילנו.

מישהי 111

New member
אמממ...

כן, יש לו חברה למרות שהוא הסתיר אותה יפה מאד וגם מאד רצה שנשב ביחד.. לא יודעת... הוא טוען שזה נגמר ביניהם וזה עניין של יום יומיים עד שהפרשה תיגמר, אבל קשה לי להאמין... וניר, קשה לי להאמין שבגילך מישהי יותר גדולה תרצה... אני קצת חשבתי על כמה דברים לפניי שהלכתי על זה בכלל.. א. הוא נראה בן 21. (הוא מפותח מאד, גבוה, שרירי, נראה טוב- שזה לא ממש קשור). ב. הוא היה נישמע בוגר. ג. 18/19 זה לא כזה משמעותי... הוא מתגייס בקרוב ואז שנינו חיילים, שנינו לא קטינים והכל לכאורה זורם (אתמול גיליתי שלא כ"כ ולא רק בגלל החברה אלא בגדול)... אבל אני לא זוכרת את עצמי בת 16 יוצאת עם מישהו בן 14, כי זה מאד משמעותי! בכלל.. עד לפניי אותו רגע לא יצאתי עם קטנים ממני.. יצאתי או עם בחורים בגילי או גדולים ממני... כך שזה טיפה מוזר גם לי, למרות שזה לא מורגש הפער... אבל בנים... אתם תינוקות, לא יעזור בית דין... אז ניר, זה הכי משמועתי בעולם גם אם היא גדולה ממך רק בשנה... יש פער עצום.. אלא אם כן היא ממש ילדותית (בעצם, אתם ילדים, שכחתי את זה לרגע...) עזוב.. וצביקה, איזה מיני סטוצון היה לך? נ.ב השבוע אין לי אפטר!!!!!! בא לי למות... סתם, נתגבר... עוד פחות משבועיים- רגילה!!!!!!

ב י א ץ

New member
מבאס לגלות את זה עכשיו..

אני בד"כ תמיד שואל ישירות בהתחלה כדי לא להגיע למצב של פיתוח אשליות. חוץ מזה, זה לא היה עם ליהע, אלא עם מישהי מהביצפר שלי (הביצפר שלי שש-שנתי) וזה היה בסה"כ לחצי יום ואח"כ נפרדנו ולא חשבנו בכלל לשכב. אז אל תלחצו. חוץ מזה, עדי, אני חולק עליך, ולדעתי זה לא שיש מין "רמה אחידה" של בגרות שלפיה זוגות צריכים לצאת. אני מכיר בחורות שדווקא נהנות לצאת עם בחורים שקטנים מהן בשנה-שנתיים או מקרים הפוכים. לפעמים צריכים את הפער הזה כדי להשלים אחד את השני.

רובע

New member
למה להפרד אחרי סטוץ?!

סטוץ הוא בעצם קטע חד פעמי ולא מחייב בהגדרה שלו ככה שאין דבר כזה להפרד אחרי סטוץ:$ ובכלל..אחרי חצי יום? זה לא נקרא להפרד:$ וסתם שאלה..ושלא תבינו את זה בצורה מזלזלת או משו..אבל למה לעזאזל שילדה בת 13 תחשוב על לשכב איתך אחרי חצי יום שהיא איתך?! ובעצם..מי דיבר על סקס פה בכלל? טוב עזבו אני מסטולה:$

ב י א ץ

New member
לא הבנתי כ"כ אותך..

לא טענתי לרגע שלסטוץ יש הגדרה אחרת, אלא בדיוק חיזקתי את הטענה שעכשיו הזכרת.. אבל לא משנה
חוץ מזה, בשביל להבין למה נפרדנו אחרי חצי יום, אז הסיפור הוא כזה: נסענו לטיול של הביצפר לאילת שנה שעברה (בגלל שאנחנו ביצפר קטן יחסית אז כל הביצפר יצא) ובכלל זה היה מצחיק כי יצאנו ב-1:00 בלילה וחזרנו ב-18:00 בערב ביום שלמחרת (היינו באילת רק 5 שעות, בשביל 14 שעות נסיעה בסה"כ) ואז ישבתי במקרה ליד איזו מישהי מכיתה ז' (עכשיו היא בח') ומזה זה התפתח. וזה לא היה ממש רציני, ואפילו לא התנשקנו, אבל היה איזה קטע שכבר שנינו הרגשנו שיש משהו בינינו. ואז חברות שלה התחילו לקנא בה ולנסות לסכסך בינינו, וסיפרו לה שטות שאני התחלתי עם המאבטחת (בגלל שישבתי בשעה האחרונה של הנסיעה ליד המאבטחת כי היתה לי בחילה ורציתי לשבת קדימה) ואז בנסיעה חזרה אז היא עשתה לי פרצופים, שכאילו למה התחלתי עם המאבטחת, ואז כבר היה ברור לי שזה לא יילך ואז בסוף הקשר שלנו סתם התנתק ועכשיו כשאני רואה אותה בביצפר אנחנו אפילו לא מדברים. זהו.. אז אל תחשבו שזה היה משהו יותר רציני מזה
ממש לא דגדג את עוצמת הקשר בין עדי לאיתן/בין יגאל לספרי פיזיקה שלו/ביני לבין החוש הומור שלי

אני אגיד לך איך קוראים לזה...

קוראים לזה "לשבת ליד מישהי באוטובוס ולפתח שיחות חולין" אם זה היה סטוץ אז היו לי הרבה כאלה

ב י א ץ

New member
אז ככה..

מצד אחד מראש אמרתי לכם שזה לא היה משהו רציני, אז אל תנסו כאילו "להוכיח" אותי על משהו שמראש לא אמרתי אחרת. חוץ מזה, אז לא, לא רק "דיברנו שיחות חולין" אלא היו גם חיבוקים ונגיעות בכל מיני מקומות בזמן הנסיעה. תקראו לזה איך שאתם רוצים. בכל מקרה מעבר לזה אני לא מתכוון לספר. אזד חלאס לתחקר
בכל מקרה,
לעדי קינן עם החבר החדש הצעיר שלה

adii1201

New member
קודם כל אפחד לא מתחקר אותך

אתה בחרת לספר
דבר שני, סטוץ או סטוצון או איך שלא בא לך כולל קיום יחסים מה שלא היה במקרה שלך לא משנה אם היו חיבוקים ולא יודעת מה... זה נקרא מיזמוזים וזה לא הופך לסטוצון... דבר שלישי וזה רק אני, אני לא הייתי מתגאה בזה שאתה בכיתה יא' והיה לך קטע עם מישהי בז' ולכל הבנות פה שבז' (אהמ אהמ ליהע) זה לא בקטע שאתן מטומטמות (למרות שמזה שהייתי 5 דק' בשכבה של ז' אצלנו בביצפר היום גיליתי שרוב הבנות שם כאלה אבל את לא
) זה פשוט בקטע שצביקה כפרע אתה בן 17 והיא בת 13 מה יכול להיות לכם אפילו הכי קטן במשותף בשביל שזה יגיע עד כדי קטע רומנטי בין אם רציני ובין אם לא!?! ולגבי עדי, היא אמרה שאין איתו כלום! (ואני אומרת שתפסיק לקרוא לי עדישראל או להזכיר את שם המשפחה שלי בכל דרך שלא תהיה בפורום) יום טוב

ב י א ץ

New member
ככה..

א. ליהע בח' לא בז'. ב. זו שהתחלתי איתה היתה מישהי לדעתי מאוד בוגרת יחסית לגילה. ג. לגבי עדי, שתיסגר על עצמה, ותחליט כבר עם מי היא. ד. לגבי השם משפחה, סבבה.. פשוט עד עכשיו לא אמרת לי שזה נפריע לך. אז מעכשיו אני אפסיק

adii1201

New member
../images/Emo26.gif

א. באמת?!
ב. לא זלזלתי בה, אבל לא משנה איך תסתכל על זה היא עדיין קטנה מאוד עליך ג. זה לא קשור
ד. תודע

למעלה