שאלה...

shellush

New member
שאלה... ../images/Emo14.gif

האם באמת יש מעין החזרת אהבה, בייחוד כשיש סימנים לגבי מישהו ספציפי? האם יש דבר כזה "תחושת בטן" ועד כמה היא מנחה אותנו. האם אפשר בעזרת כישוף להחזיר מישהו שהתפספס מבין האצבעות לאהוב בחזרה??

לא פיה

New member
כן, אבל

האם את באמת רוצה להיות נאהבת על ידי מישהו שאולץ לחוש כך ולא חש כך מרצונו החופשי? מפני שכך את באצם מאוהבת בכישוף ולא באדם אמיתי, בערך כפי שילד קטן אוהב בובה.

Gum Cigarettes

New member
תקראי את "קסם שימושי"

ואח"כ תחשבי על הרצון הזה שלך שוב. אני יודעת שזה הביא אותי למבט אחר של חשיבה מ"אני רוצה אותו אז אני יעשה עליו כישוף". מה עוד שזהו כישוף שחור, ו- free will spell שלא הייתי עושה אף אחד מהכישופים שמשתייכים לקטגוריה הזאת חוץ מבמקרים מאוד מאוד קיצוניים. אבל לא כדי שמישהו יואהב או לא יואהב אותי.

shellush

New member
ה-ב-ה-ר-ה!!!! ../images/Emo2.gif

ראשית, תודה רבה על תשומת הלב. שנית, זה לא שכל השנים חיכיתי לו, היה לי בן זוג רציני במיוחד, שלוש שנים של יחד כששנה וחצי מתוך זה גרנו יחד. שלישית, זו הייתה סתם שאלה של סקרנות. אני בחיים אבל בחיים לא מתכוונת להתעסק עם עולם הרוחות ועם עולם הכישוף, זה עסק מסוכן. איני רוצה לנצל את זה אפילו אם זה לכאורה לטובתי. אני מאמינה בגורל, אם האהוב הזה לא יהיה בחיי זה אומר שאנחנו לא מיועדים זה לזו, זה הכול!!

למעלה