צר לי לאכזב אותך...
אבל מתוך הנסיון שלי - אינך יכולה לשנות אותו! האמונה בנסתר (או באלוהים) היא תהליך מאוד אישי ופרטי שאדם עובר - או שלא!!! מי שבוחר שלא להאמין - דבר לא יעזור! גם אם תביאי לו מיליון הוכחות - כל "הוכחה" שתביאי תקבל אצלו הסבר מדעי או רציונאלי או "צירופי מקרים".... וכו' - רק לא אמונה!!! ובכל זאת, כדי בכל זאת לעזור לך אספר לך שאני הייתי אתאיסטית מוחלטת והיום אני שונה לחלוטין. הדרך שלי עברה דרך ספר בשם "הלוחם הנסתר" - דייויד מורהאוס. אותו דייויד היה בצבא ארה"ב ב-CIA ביחידה סודית שהשתמשה ביכולות על-חושיות של חיילים למשימות ריגול ודברים כאלה והוא כתב את סיפורו. כשאני קראתי את הספר, מאחר שהיה כתוב שהוא איננו דמיון -אלא סיפור אמיתי - החלטתי "לחקור" את העניין לעומק. ישבתי על האינטרנט במשך שבועיים וחיפשתי חומר על התופעה שתוארה בספר (Remote Viewing). אחרי שמצאתי "טונות" של חומר בנושא - כולל בדיקות שנעשו במעבדות מכובדות מאוד בארה"ב ושאישרו את קיום התופעה - זה היה עבורי ההוכחה המדעית שאותה חיפשתי, ואז - ורק אז הרשיתי לעצמי "לצלול" לתוך העולם המופלא הזה. זה הסיפור האישי שלי, לא בטוח בכלל שזה ישכנע את ידידך. הערה קטנה לסיכום: אולי את צריכה לשנות את ההתייחסות שלך לכל אותם אתאיסטים "מגעילים" כדבריך, ולהבין שלא כל הדגים בים זהים וש"איש באמונתו יחיה".