שאלה

שאלה../images/Emo124.gif

שלום אני חדשה פה בםורום אז תעזרו לי רגע יש לי ידיד שהוא אטאיסט הוא מעוניין בי איך אני משנה אותו כי אני מאמינה באלוהים וזה גורם לי טוב ואני שונאת אטאיסטים כי הם מגעילים אותי שהם חושבים ככה

גריני

New member
צר לי לאכזב אותך...

אבל מתוך הנסיון שלי - אינך יכולה לשנות אותו! האמונה בנסתר (או באלוהים) היא תהליך מאוד אישי ופרטי שאדם עובר - או שלא!!! מי שבוחר שלא להאמין - דבר לא יעזור! גם אם תביאי לו מיליון הוכחות - כל "הוכחה" שתביאי תקבל אצלו הסבר מדעי או רציונאלי או "צירופי מקרים".... וכו' - רק לא אמונה!!! ובכל זאת, כדי בכל זאת לעזור לך אספר לך שאני הייתי אתאיסטית מוחלטת והיום אני שונה לחלוטין. הדרך שלי עברה דרך ספר בשם "הלוחם הנסתר" - דייויד מורהאוס. אותו דייויד היה בצבא ארה"ב ב-CIA ביחידה סודית שהשתמשה ביכולות על-חושיות של חיילים למשימות ריגול ודברים כאלה והוא כתב את סיפורו. כשאני קראתי את הספר, מאחר שהיה כתוב שהוא איננו דמיון -אלא סיפור אמיתי - החלטתי "לחקור" את העניין לעומק. ישבתי על האינטרנט במשך שבועיים וחיפשתי חומר על התופעה שתוארה בספר (Remote Viewing). אחרי שמצאתי "טונות" של חומר בנושא - כולל בדיקות שנעשו במעבדות מכובדות מאוד בארה"ב ושאישרו את קיום התופעה - זה היה עבורי ההוכחה המדעית שאותה חיפשתי, ואז - ורק אז הרשיתי לעצמי "לצלול" לתוך העולם המופלא הזה. זה הסיפור האישי שלי, לא בטוח בכלל שזה ישכנע את ידידך. הערה קטנה לסיכום: אולי את צריכה לשנות את ההתייחסות שלך לכל אותם אתאיסטים "מגעילים" כדבריך, ולהבין שלא כל הדגים בים זהים וש"איש באמונתו יחיה".

Sam Anand Nityo

New member
קוראים לתופעה clairvoyance

אני מקווה שנתתי את הספלינג הנכון. סה"כ מכלול היכולות הזה נקרא תע"ח (תפיסה על חושית) או באנגלית ESP (Extra Sensory Perception) .

קרנוש21

New member
קליירוויאנס - ר"מ = ראייה למרחוק

פירוש נמילה קליירוויאנס היא ראיה צלולה. זוהי יכולת לראות דרך העיין השלישית לראות סמלים, מראות, שמות וכד' דרך חוש הראייה העל חושי. ולגבי הבעיה שלך , את יכולה לגרום לבן אדם להיפתח דרך הלב, דרך צחוק, דרך אהבה אבל רק שאת נותנת לו את זה במלוא מובן המילה וכבר שיש לך משו "נגדו" אתיאסטים מגעילים את לא יכולה לעשות את זה אם את רוצה או לא את עצמך לא משוחררת בתור אחת פתוחה ורוחנית מה אכפת לך שהוא לא מאמין באלוהים? אולי יש לו בכלל יותר אלוהים ממך רק שהוא לא מגדיר את זה ככה הרי לא סתם נהיית חברה שלו מן הסתם אתם דומים מאוד וגם אנרגטית הרי דומה מושך דומה הרחבתי יותר מידי ואני צריכה לחזור לעבודה יום מעולה לך

ואולי זאת את שצריכה להשתנות?

לא שאני אומר שכן. רק השאלה היא......... איך תדעי ? את מתלוננת שהוא לא מקבל את דעתך? אבל את עושה בדיוק אותו דבר, רק מהכיוון השני, את לא רואה?

לא הבנתיייייי../images/Emo4.gif

אוףףףףףףףףףףף לא הבנתי כלום ואני מה אני צריכה להישתנות כיף לי ככה אז אני יכולה לשנות אותו או לא?????????

seeyou

New member
את יכולה לנסות-../images/Emo132.gif

בדרך כלל האהבה מנצחת מתחתנים יהודים עם נוצרים או מוסלמים-מקימים משפחות ,ילדים-חיים בחברה אז אני חושב שלך יותר קל הוא לא מאמין באל שאת מאמינה תשאלי אותו מה דעתו בקשר לשאלת השאלות מכלום אפשר לייצר משהו? תתחילי לעט-תתמידי ייתכן שתצליחי לגשר המטרה שלך היא להפוך אותו למאמין או להיות בן זוג שלך?

נילי 22

New member
חיי ותני לחיות

עם כל הכבוד אליך את מדברת כמו ילדה קטנה , הדברים שכתבת פה גובלים ממש בגזענות. חוץ מזה ממה שכתבת נראה שהבחור חשוב לך אך את נגעלת ממנו ?!?! נגעלת מדרך המחשבה שלו ? חיי ותני לחיות !

למעלה