שאלה שעלתה בראשי...

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אני אומרת שכן.

אגב, אם חושבים על זה..אז בנלאדן בתור קוסם..הוא היה מפיל קצת יותר מאשר את התאומים. קיצר, זה היה נותן כח גם להרבה אנשים שקיימים היום.. חוצמזה, אני לא חושבת שבספר אנחנו מקבלים מידע מדויק ומפורט לגבי איפה מתקיימת הפעילות של וולדמורט. בכל אופן, עם וולדי, בלי וולדי..הייתי מקימה את העולם הזה. בהחלט.

נראה לי שלא הייתי רוצה להיות-

כמו שאמרת, זה מפחיד. לדעת שאם מישהו חוטף עליך קריזה הוא יכול לפוצץ אותך למליון חלקים. זה מזעזע.. מצד שני הייתי רוצה להיות בעולם הקסמים רק בשביל לעשות פעם אחת קרושיאטוס- על עצמי.. (לא , אני לא חולת נפש, אני רק חושבת שזה מטהר את הנשמה. ) אבל להיות בהוגוורטס? שנה שלימה בלי לראות את המשפחה כמעט זה באסה. ובכלל להיות בהוגוורטס בזמן שאמברידג' מנהלת שפ
בעע. אז זהו שכנעתי את עצמי שהכי שווה להיות מוגלגית- ככה תמיד אפשר לדמיין מה היה אילו.. :)

The Walrus

New member
מצטער להגיד לך,

כל מי שרוצה לנסות על עצמו קללת קרושיאטוס - מכל סיבה שהיא - הוא די חולה נפש
זה לא שנה בלי המשפחה, יש חופשות והכל, ואפשר להתכתב. אני דווקא הייתי שמח לנסות קללת אימפריוס... זה פותח המון אפשרויות

אז לא שנה... 9 חודשים... זה מלא!!

ותחשוב שהם מתחילים בזה כשהם בני 11... למשך 7 (!!!) שנים... מסכנים.. אני לא יודעת איך אני יחזיק בסמינר עם פנימיה אחרי י"ב ואני יהיה שם רק 2-3... לדעתי אימפריוס קצת פחות שפוי מקרושיאטוס- מה זה לשלוט על אנשים
קרושיאטוס שווה :) פעם בחיים להרגיש טהורים לגמריי, לחוש את הכאב בכל הגוף זה קוסם לי... ( אל תתייחס אני דיי בדכאון בזמן האחרון ככה שקרושיו דיי קורץ לי..)

black robe

New member
ברור שכן.../images/Emo63.gif

גם בעולם שלנו יש סכנות, ובכל מקום יש סכנות, אז למה לא להיות בעולם קסמים שיש בו סכנות? ואפילו אפשר להתגונן יותר טוב שמה. נגיד שמישהו עושה עליך איזושהי קללה, אתה יכול לחסום אותה או להדוף אותה ולהחזיר אותה אל התוקף, אבל בעולם שלנו, אתה לא יכול לחסום כדור מאקדח נניח, או לדעת מי המחבל ולברוח בזמן (ברוב המקרים). אז כן, הייתי מסכנת את עצמי בשביל להיות קוסמת ולהכיר את כולם מקרוב. לפעמים אני מדמיינת את עצמי בתור קוסמת וזה כלכך מעצבן אותי שזה רק ספר ושזה לא יקרה אף פעם
אבל לפחות מצאתי לעצמי תחליף, כמו למשל ללומד נומרולוגיה/אסטרולוגיה וכל מיני דברים. זה מאוד מעניין לקרוא על זה, ואני מרגישה כאילו שאני בשיעור בהוגוורטס כשאני קוראת בספרים האלה, זה באמת תחליף טוב, אבל כמובן לא מספק

IllUS CratioN

New member
אסטרולוגיה זה עבודת אלילים.

באמת. זה מן גילוי עתידות כזה - מדע מפוקפק ולא מדויק.

ToryMaster

New member
מה לא ברור?

ויכוחים ודיונים על דתות זה לא כאן, כשאת מגדירה משהו כ"עבודת אלילים" (מישה ואמר כינוי גנאי?), את נכנסת לקטגוריה של הדיונים שעשרות פעמים ביקשתי לא. תיצמדו לנושא הדיון, בבקשה.

גליושע

New member
כן.

אפשר למות כל יום בכל מיני דרכים שונות ומשונות. אז אם וולדמורט או אוכלי המוות שלו לא יהרוגו אותי, אני אדרס על ידי משאית של אמבר. אבל בעולם הקוסמים לפחות אני אוכל להשאיר אחריי תמונה:)

זה שאלה קשה

נראה לי שהייתי אומרת לא, אם זה רק יהיה אני בלבד אז בטוח הייתי אומרת כן. אם אני אגיד כן זאת אומרת שאני אעמיד את כולם בסכנה, המשפחה שלי, החברים שלי, העולם ואני לא רוצה אחריות כזאת על הכתפיים שלי

למעלה