שאלה שעלתה בראשי...

mjlk

New member
../images/Emo4.gif

על אותו עיקרון אתה גם לא רוצה להיות בן אדם רגיל (לא קוסם) כל כך הרבה אלימות - הממשל לא מצליח להתגבר, אתה יכול ללכת ברחוב ומישהו ידקור אותך. כל המחבלים שעושים פיגועים ומסתובבים חופשי.. מחלות קשות שיכולות לתקוף אותך. תזכור - אם אתה מוגל אתה מקים לתחיה את כל אותם טרוריסטים ורוצחים איומים. נכון שזה נשמע כיף, שיכול להיות לך כסף, ואתה יכול להינות מהחיים ולאכול אוכל טוב, ולגור במקום טוב, אבל בימים שלנו זה לא כל כך פשוט נכון? יש מלא טרור, ומלא מחלות, וזיהומי אוויר קשים.
לדעתי עדיף להיות קוסם.. ואילו רק בשביל להיהרג על ידי אבדה קדברה....

פיבסי

New member
לא...

הסיבה הכי אנוכית בעולם לא הייתי יכולה לסבול פנימיה

שומו

New member
אם זה היה גוזל ממני דברים כמו

חברים, דת, תחביבים וכד', לא.

Mrs Amber Bloom

New member
כן.../images/Emo41.gif

כי אתה דיברת רק על הצד השלילי של הקסם. יש גם צד חיובי. אפשר לרפא בדברים בהרבה יותר מהירות ועוד אלפי דברים. ובכלל, אתה מדבר על התקופה של השנה השישית לא? אז בשנה השישית, עד כמובן פרצית אוכלי המוות, הוגוורטס הוא מקום די בטוח
נכון שהוא לא ממש, אבל יותר בטוח להיות שמה מאשר להסתובב היום ברחובות בעולם שלנו, המוגלגי.

טאפנוש

New member
בעד...

בעד: 1. מה שאת אומרת על המלחמה וכל זה, זה כמו-פחות או יותר-החמאס כל זה. יש חבורה-גדולה למדיי אם מותר לציין-שמטרתם היא לגייס עוד אנשים ולהרוג כמה שיותר יהודים. כך שלהחליף מציאות אחת במציאות דומה אחרת, זה לא ממש משנה הרבה. 2. אף אחד לא פשוט יקלל אותך כשאת הולכת ברחוב. דבר ראשון צריך להיות אינטרס, האם כשאת הולכת ברחוב מישהו סתם ככה תוקע לך אקדח בראש או מרביץ לך? טוב, זה אותו דבר.בגלל זה, יש חוקים, ומי שמפר אותם הולך לאזקאבאן. אנשים מטורפים שמקללים בלי סיבה נמצאים במוסדות מיוחדים. האם את מרביצה למישהו זר שעובר לידך ברחוב סתם כך?.. נקווה שלא.. 3. אל תשכחי שבמידה ואת קוסמת בעולם קוסמים אם מישהו תוקף אותך, או לפחות מנסה, גם את יכולה להתגונן ולהחזיר, זה לא שאת חסרת אונים או משהו. בעולם הקסמים השרביט הוא הנשק כמו שאצלנו זה מכות וכלי מלחמה, ומה שיש למי שתוקף אותך, יש גם לך. הוא מרביץ לך-את מרביצה לו. הוא תוקף אותך, את מתגוננת ואז מתקיפה חזרה.

אה, כן? ומה עם האנטיפדה שאצלנו?!

עכשיו יש טיפה רגיעה, אבל כל הפיגועים, שפיכת הדמים, והכל... זה לא מפחיד? בכל מקום יש פחדים... ובקשר ל'תארו לכם שמישהו היה יכול להצביע עליכם עם מקל ולהגיד כמה מילים מצחיקות והופ. אתם מתים.' כמו ששר הקסמים אמר לשר המוגלגים בפרק הראשון... "הבעיה היא שגם הצד השני יודע לעשות קסמים" [או משהו כזה]. כמו שמישהו יכול להגיד כמה מילים שיגרמו למוות, ככה הצד השני יכול להגיד כמה מילים שימנעו את הלחש. סורי חחח אבל הייתי חייבת... וסליחה אם כבר כתבו משהו כזה, לא קראתי תתגובות בנתים, רציתי לכתוב את זה מהר חחחח.

ToryMaster

New member
כן

אבל מה אם את מוגלגית? ראינו די והותר מוגלגים בספרים שנהרגים ע:י קוסמים בלי שום יכולת להתגונן.

The Walrus

New member
אני לא זוכר קללת נגד לאבדה קדברה

אני אשמח אם תאירי את עיניי.

אין ממש קללת נגד,

אבל זה כמו שאין משהו לעשות נגד אקדח. אמנם אתה יכול ללבוש אפודים כאלה, אבל זה כמו הורקרוקסים. ברור שהייתי אומר כן, מאותם סיבות של האנשים שאמרו למעלה.

ToryMaster

New member
אבל בתכל'ס

פגיעת כדור ברוב המקומות אפשר להציל, אבדה קדברה אי אפשר.

Yael Dark Spell

New member
*נדחפת*

למה אתם נאיבים? אקדח, יריה, זאת לא הדרך היחידה להרוג. אני יכולה להביא לכם תיאורים מחרידים על מה שעשו לאנשים בשואה למשל, מה שאני לא אעשה מסיבות שלי, אבל תאמינו לי שיש עוד מליון ואחת דרכים להרוג. וחוצמזה, יש דרך פרצה - הארי שרד את הקללה, לא?

ToryMaster

New member
נכון

אבל הוא היחיד ששרד אותה וזה לא בגלל הקללה הספציפית. אנחנו לא נאיבים בובע, כולנו גרים בישראל ושומעים על השואה נונסטופ, אבל אקדח זו האופציה הכי מוכרת, את חייבת להודות. זו רק דוגמה.

2 Mיכל

New member
הארי שרד את הקללה../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ויש ראפר אחד שלא מת מ-9 כדורים בבטן (ושחקן NBA מ-5). יש יוצאי דופן, אבל מדברים על העולם בכללותו, לא מקרים ספציפים ונדירים.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifיש מוש בדברים שלך...

אבל באותה מידה יכול לבוא אלייך מישהו ולחנוק אותך למוות...

meital f

New member
ברור שכןןן

ואז ככה היה יותר מעניין ויותר מאתגר ולא היו שיעורים משעממים

L i O r K u S h

New member
כן בערך...../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

הרי פה גם יש פיגועים,רציחות ומה שתרצי... אצל הקוסמים יש את וולדמורט ואת אוכלי המוות. פשוט באלי שיהיו דברים כאלה! אני מתה על כל הקטע הזה עם כישופים וכו' והייתי רוצה שזה היה קיים. כמובן שלא הייתי רוצה שיבוא אלי מישהו ובמלמול כמה מילים יהרוג אותי או משהו בסגנון, אבל זה לא משהו שלא יכול לקרות פה(רק שפה זה יכלול עוד כמה אביזרים). מה שכן הייתי רוצה להיות אחת מהחבורה של הארי. אכן עד כדי כך משעמם לי בחיים...

כן כן ושוב כן

באותה מידה שאפשר גם למות. אבל אפשר גם שיהיה לך מלא דברים. תמיד תהיתי איך זה שבעולם הקסמים יש אנשים עניים? מה אין איזה כישוף שיורה כסף מהשרביט?!

למעלה