זה אומר שהיא לא יודעת כלום? אני לא אומר שההיפך הוא הנכון, אבל קח בחשבון שכיום קל מאוד להכיר את התיאוריה של סקס עוד לפני שבכלל התנסית בזה מעשית. ונכון, זה לא אותו דבר, אבל היא יכולה לדעת כמה דברים שאולי אתה אפילו לא ידעת, ותשמח לנסות אותם בפעם הראשונה - אולי אפילו איתך...
אני למשל ירדתי לבחורה שהייתה הראשונה שלי והיא הייתה בשוק. ידעתי איך עושים את זה "מתאוריה" שקראתי במגזין (אז עוד לא היה אינטרנט זמין). אבל יש דברים שרק ניסיון מביא. אין מה לעשות.
של אפחד סתם מאמץ מיותר... הבתולים בדרך כלל לא שולטים על הגמירה שלהם מי יודע מה והם לא מחזיקים מעמד לאורך זמן זה דבר שרק עם הזמן הם לומדים... ואני לא בחורה סבלנית במיוחד במה בדיוק את נהנת בלהיות מורה?
הבנתי למה השתעממת מהשרשור לא היה לך אף אחד דפוק להגן עליו. בחורות אגואיסטיות זאת תופעה נפוצה. היו הרבה בנות שפשוט לא רצ אפילו לנסות שום דבר מעבר למסיונרית ודווקא היה להם ניסיון. בהתחשב בעובדה שאת בחורה אני בכלל מופתע שאת כותבת פהמשהו. מה את מבינה בסקס וגינאלי עם בחורות?
אני לא כ"כ קשורה, אבל אולי תרגעו או תעבירו את זה להודעות פרטיות? הריבים הפרטיים שלכם הם באמת לא עניינם של שאר חברי הפורום וזה סתם יצור פה בלגן, כי אנשים יקחו צדדים בעסק ויתערבו..