שאלה שמסקרנת אותי

redrider

New member
בחורה בתולה

1)היא לא מוכנה כרונית 2)היא לא מיומנת בשיט וצריך ללמד אותה הכל 3)אם אתה הראשון אז יש לך אחריות עליה אחרת יוצא שביקעת והלכת קיצור לא תודה

redrider

New member
בגבולות ההגיון

אני לא אוהב למשל מסיונריות. זה סוג של בנות שמתמחות שמסיונרית... יעני בלשכב על הגב ולהנות וזהו... ואין לי זין ללמד אותן שיש מעבר לאגואיזם בעולם

חחחחחח...

לדעתי זה תענוג לשמש כמורה פרטי.

redrider

New member
בגבולות ההגיון

אני גם אוהב ללמוד מבחורות למרות שעם הזמן זה נהיה יותר ויותר למצוא אחת שיכולה ללמד משהו חדש

Fenris

New member
אתה מניח שאם היא בתולה

זה אומר שהיא לא יודעת כלום? אני לא אומר שההיפך הוא הנכון, אבל קח בחשבון שכיום קל מאוד להכיר את התיאוריה של סקס עוד לפני שבכלל התנסית בזה מעשית. ונכון, זה לא אותו דבר, אבל היא יכולה לדעת כמה דברים שאולי אתה אפילו לא ידעת, ותשמח לנסות אותם בפעם הראשונה - אולי אפילו איתך...

redrider

New member
במשהו אתה צודק.

אני למשל ירדתי לבחורה שהייתה הראשונה שלי והיא הייתה בשוק. ידעתי איך עושים את זה "מתאוריה" שקראתי במגזין (אז עוד לא היה אינטרנט זמין). אבל יש דברים שרק ניסיון מביא. אין מה לעשות.

גמני לא הייתי רוצה להיות מורה

של אפחד סתם מאמץ מיותר... הבתולים בדרך כלל לא שולטים על הגמירה שלהם מי יודע מה והם לא מחזיקים מעמד לאורך זמן זה דבר שרק עם הזמן הם לומדים... ואני לא בחורה סבלנית במיוחד במה בדיוק את נהנת בלהיות מורה?

אני גם לא סבלנית בכלל..

אבל זה כיף..לא יודעת להסביר.. ברור שלא תמיד זה מספק...לכן יש גם מומחה לשעת צרה. :)

מוזר

את יודעת שאת נהנת אבל לא יכולה להסביר את עצמך? את נהנת בשליטה שיש לך עליהם? בזה שאת יודעת יותר טוב?
משו מחפשת הסבר הגון

redrider

New member
זה בסדר ממי זה הדדי.

הבנתי למה השתעממת מהשרשור לא היה לך אף אחד דפוק להגן עליו. בחורות אגואיסטיות זאת תופעה נפוצה. היו הרבה בנות שפשוט לא רצ אפילו לנסות שום דבר מעבר למסיונרית ודווקא היה להם ניסיון. בהתחשב בעובדה שאת בחורה אני בכלל מופתע שאת כותבת פהמשהו. מה את מבינה בסקס וגינאלי עם בחורות?

אממ,

אני לא כ"כ קשורה, אבל אולי תרגעו או תעבירו את זה להודעות פרטיות? הריבים הפרטיים שלכם הם באמת לא עניינם של שאר חברי הפורום וזה סתם יצור פה בלגן, כי אנשים יקחו צדדים בעסק ויתערבו..

למעלה