שאלה שמסקרנת אותי

א1ר

New member
חח הרשה לי להגיב. ובלי כעס

בדיוק כפי שאני לא מגיבה בעוינות חלילה ולא מתנפלת עליך. זכותך לחשוב כרצונך (גם אם זה לחשוב שאני אגואיסטית או כל דבר אחר,למרות שאני לא מסכימה כל כך) וזכותך לותר על מישהי כפרטנרית (לא עלי ,בבקשה תמנע מלתת אותי כדוגמא). בדיוק כפי שזכותך לחשוב שמי שלא עושה אקרובטיקה לא נוחה במיטה היא אגוצנטרית ,זכותי לחשוב שמי שחושב כך לא רגיש. לא מסכימה שלרדת למישהו או לעשות כל דבר אחר צריך להיות כדי לצאת ידי חובה,כי אז גם האיכות תרד בהתאמה. מלבד זאת אני התכונתי שאני מבינה בנים שלא רוצים לרדת לבנות כי המחשבה על זה מזויעה גם אותי. וכן גם בנות שלא רוצות אני בהחלט יכולה להבין ובהחלט חושבת שאם יהי'ה להן פרטנר מסוים אולי זה יעבור.אבל כדי שהן יפתחו לאפשרות הזו, על הפרטנר להיות מבין אוהב וסבלני ולא לקרוא לפרטנרית אגוצנטרית ולאים בפרישה מחי'י הזוגיות איתה. (ושוב תמנעו מלתת אותי כדוגמא)

redrider

New member
לאיים, להכריח, חובות? לא!!!

אני לא מאיים אל אף אחת. פשוט אם זה לא מתאים לי אני הולך. סקס בין בני זוג חייב לבוא מהתחשבות הדדית. אני לא מצפה לאקרובטיקה על ההתחלה (דוגי זה לא לוליינות). זה גם לא עניין של לצאת בידי חובה פשוט אם אני משקיע מינימום זה לנסות לגרום לי גם להנות. לא קשה להגיע לזה אפילו בלי לצאת ממסגרות הנעימות ההדדית. ואם לא בא לה להשקיע שלא תזדיין.

א1ר

New member
טוב .אני רק אומרת ש..

דוגי זה להכנס מאיפה שדברים אמורים לצאת (מצטערת ,זה מגעיל אני יודעת) וזה כואב (ככה אמרו לי) אז זה שאתה רוצה את זה לא אומר שצריך לעשות. אני מציעה שתנסה להכניס לשם דברים שלא אמורים להיות שם לפני שאתה מכריז על זה כמשהו שחובה על בני זוג לנסות.

א1ר

New member
ממ אוקי... מצטערת .תודה על התיקון

daniella1980

New member
ואגב תנוחה מאוד מאוד מענגת

לפחות לדעתי, החיכוך הוא בדיוק באזור הרגיש ביותר בנרתיק. את חייבת לנסות! תנסי.. אם לא תאהבי, אל תעשי זאת שוב. אבל צריך לנסות קודם כדי לבסס דיעה מוצקה לא? :) אפילו כמה פעמים. מה מפריע לך בתנוחה ?

א1ר

New member
את שואלת אותי?

אין לי כלום נגד כלום. דיברנו באופן תיאורתי לחלוטין ודה סטליטו תיקנה את הרושם המוטעה שלי. לגבי לנסות... אמממ אני לא גיבשתי דעה ואכן אני לא אעשה זאת אם ועד שאני אנסה

redrider

New member
אמממ... מה?

אני בחיים לא עשיתי אנאלי. אני לא אוהב אפילו את הרעיון. דוגי זאת תנוחה ממש כיפית.

eh beh

New member
הרגע האידאלי לקיום סקס

הוא רגע אחרי שנראה ל שהגיע הזמן ... כשהמתח כבר הגיע לשיאו. כשכל מבט, כל נגיעה, כל נשימה עושים לך את זה. ולגבי השאלה של הבנות ... למה למנוע מעצמי ? אולי אני זאת שאנצל ואברח ?

daniella1980

New member
אה, וזה הרבה יותר נחמד.

למה? כדי להקדים אותו? מה הקטע של הלנצל ולברוח? כשעושים סקס שני צדדים מגיעים להנאה, למה החלטת שזה ש"תברחי" יהפוך אותך לנצלנית? למה בכלל לברוח? מה את מנסה להוכיח? כל הראייה הזו כלכך ארכאית וילדותית.

eh beh

New member
אני לא מנסה להוכיח כלום

סתם שונאת את הגישה של הגבר "מנצל" והאישה "מנוצלת" ....

daniella1980

New member
זה לא אומר שצריך לאמץ

את הגישה ההפוכה לא? זה קצת צבוע. הגישה המועדפת עליי היא השוויונית הדדית בה שנינו באים להנות יחדיו, מנצל\מנוצל אלו מונחים ילדותיים תלושים. לא שאני אומרת שאין כאלו נשים וגברים שבאופן יזום בוחרים למכור אשליות ולהכניס למיטה על מנת לזיין ולברוח, אני רק אומרת שלא כל מין לשם מין בלבד הוא אקט ניצול כל עוד הוא הדדי. אם את בוחרת לשכב עם מישהו והוא לא מיד אחרי זה רוצה ממך שלושה ילדים פלוס כלב, זה לא אומר שהוא ניצל אותך, זה אומר שעשיתם סקס, מקווה שהיה כיף, וזה לא אומר ש"נתת" לו, והוא לקח וברח.

למעלה