שאלה שמסקרנת אותי

daniella1980

New member
"אני שונאת למצוץ. זה סוג של בנים

שמתמחים בלהמצץ.. יעני בלשכב על הגב ולהנות וזהו". (חפש את ההבדלים???) מה כואב לך שהן נהנות? חשבתי שזו כל המטרה או לפחות אחת מהמטרות היא לגרום לחברתך למיטה להנות. לידיעתך הבלתי מלומדת, יש זוויות מסויימות בתנוחה הזו שגורמות להנאה חזקה בהרבה מתנוחות אחרות, מסיבות אנטומיות (אני למשל מרגישה לגמרי אחרת במובן החיובי של המילה בתנוחה הזו ובדוגי, מאשר בכל תנוחה אחרת, כי בשתי אלו הפנים של הנרתיק שקרוב לבטן מקבל חיכוך חזק בהרבה ושם מרכז העונג לפחות שלי) אז אולי זו הסיבה שהן נהנות? חבל שאתה עסוק בפוזה ולא בהנאה.

redrider

New member
../images/Emo5.gifאני בחיים לא אשכב על הגב ואצפה

אם כבר אני הראשון שצולל למטה
. הכוונה שלי הייתה לאקט עצמו. בחורה שפשוט שוכבת על הגב ומסרבת להחליף תנוחה. זה אגואיזם לשמו. מה שתיארת זה פשוט מגעיל ועל זה אני אפילו לא חושב. לגבי הסיבה שהן נהנות בנות מסוימות אמרו שהן לא בכושר, אחרות אמרו שלא בא להן. ברור שלא כולן אגואיסטיות אבל ואללה לא הכל מתרכז בך במיטה ואני אישית אוהב סקס ממושך. אחרי שעה של פימפום אני כבר גמור אז שתדע להתחשב גם בי.

daniella1980

New member
אז כאן ההבדל ביננו

אני דווקא מאוד אהנה ואתענג אם הנמצץ שלי כן ישכב על הגב ויתרכז בלהמצץ ותו לא ויהנה עד תום. לגבי מסרבת להחליף תנוחה, זה נשמע לי קצת קיצוני, באמת מתחולל כזה דו שיח בינכם - "בואי נעשה תנוחת "סרדוקר נטחן ב90 מעלות" והיא אומרת "בשום אופן לא, או אני שרועה כגופה על הגב ואתה מפמפם או שאני הולכת הביתה!" ? טוב, לפחות מדובר בבחורות אסרטיביות שמגיעות אליך למיטה.

redrider

New member
דמגוגיה בגרוש

כנראה אני צריך להנפיק קסוטו במיוחד בשביל שתיכן. אולי אז תואילו בטובכן להבין משהו שברור לכל שאר העולם חוץ ממכן (את מה שאני כותב). אני בכיף אמצץ אבל אני לא אצפה לזה כמובן מאליו. אם הבחורה תרצה לענג אותי ככה מה טוב אבל לבוא ולהישכב על הגב על ההתחלה בדרישה עילמת? זה נראה לי גם סוגשל אגואיזם. קיימת פה גם הפרדה בין פרטנרים קבועים לחד פעמיים. לגבי הבחרות האסרטיביות. היו לי מספר בנות בחיים שפשוט לא רצו להחליף תנוחה ואמרו שהן אוהבות לעשות את זה רק בתנוחה הזאת. כשביקשתי להחליף תנוחה נתקלתי בסירוב בנימוקים שונים המסתכמים ב"לא בא לי". שימו לב שרק את וחופשיה נטפלות לכל מילה שאני כותב וזה ממש תמוהה בעיני

daniella1980

New member
חח תפסיק לדבר אליי ברבים.

כנראה באמת נכווית קשות, מה אני אגיד לך. הראיה שלך לטעמי מעוותת, אתה עסוק בפוזה וביחסי כוחות ובמשא ומתן קח ותן, בעיני זה מתכון לסקס נטול תשוקה. לא ברור לי מה הסיפור של אלו ש"לא בא להן" אף תנוחה אחרת, אני רק יכולה להגיד לך שכשלא ממש בא על הגבר, אז לא ממש בא להשקיע בו. אני לא מכירה אותן ולא ברור לי מה היה שם (הן נהנו? הן גמרו איתך? הן הראו תשוקה כלשהי אליך? הן עשו לך טובה? איך הגעת איתן למיטה בכלל?) כך שקשה לי להבין את הסיפור עם אותן בנות (ובל תשכח שאנו שומעים את הצד שלך בלבד, הייתי שמחה לשמוע מה להן יש להגיד).

redrider

New member
מצבים שונים לחלוטין

ושוב את עם הדמגוגיה. שוק קח תן... באמת. הן גמרו והן בכיף קיבלו מין אוראלי. שימי לב שכל כך קשה לקבל קונספט אנושי נפוץ כמו אגואיזם. פאק המין האנושי כולו כזה ברמות שונות. מדובר בסטוצים במצבים שונים לחלוטין. הגעתי אליהם במצבים שונים מסיבות שנות לא קשורות. זה ישנה לך אם היא התחילה איתי או שאני התחלתי איתה? מה את מבלבלת את המוח. אולי אצלך נהוג לנהל משא ומתן לפני הסקס אצלי זה בא בטבעיות. אם הפרטנרית לא משקיעה אני משקיע בכל זאת אבל זאת הפעם האחרונה שאני שוכב איתה.

daniella1980

New member
אם ככה,

או שלא היה אכפת להן לקבל עינוגים מיניים ממך למרות שלא ממש ממש חשקו בך או שהן לא מנוסות, או שהן ככה תמיד וזה נובע מסגירות או כמו שאמרת, הן אגואיסטיות (יש גם הרבה גברים כאלו). יש אנשים אגואיסטים נצלנים בעולם, אבל לא כל אחת שלא יורדת או אוהבת רק תנוחה אחת היא אגואיסטית. יתכן והיא פשוט לא פתוחה מינית, לא מנוסה, לא בטוחה בעצמה או סתם לא בא לה, כפי שהיא אמרה לך. ואכן הפתרון הוא לא להפגש איתן יותר :)

redrider

New member
ועכשיו אחרי כל כך הרבה שרשור

האם באמת זה היה נחוץ? הרי לא סיפקתי לך שום מידע חדש. יכלת פשוט לכתוב ת'תגובה הזאת כתגובה ראשונה לחסוך את כל העניין.

daniella1980

New member
זה הכל עניין של איך מציגים

את הדברים ואתה מעורר אנטגוניזם. בכל מקרה, לא הבנתי, אתה מסכים איתי עכשיו? לי נדמה שאתה לא זז מהעמדה שלך "בנות אגואיסטיות שוכבות על הגב" וכיו"ב.

daniella1980

New member
מספיק עם החשיבה המאולצת

מזויפת ילדותית פסיבית וקורבנית-שוביניסטית הזו. "לחכות לפני ששוכבים" - מאולץ ומזויף, "הזמן הזה חולף ולא קרה כלום" - ילדותי ופסיבי, "הבחור ינצל ויברח" - קורבני ושוביניסטי. מספיק עם זה ודי.

redrider

New member
../images/Emo45.gif אבל

יש אנשים שפשוט קיבלו את עם החינוך. לדעתי המושג בחורה זולה מגוחך. כאילו שהיא מוכרת משהו.

למה שוביניסטי דניאלה ?

אני בסך הכל שאלתי שאלה כי רציתי לשמוע דעות של אנשים פה... קורבני? לא יודעת מאיפה הבאת את זה, אני ממש לא מרגישה קורבן, ההפך. שוביניסטי? גם לא... פשוט עקב ניסיון עבר שלי שגברים רצו את זה הרבה יותר מהר ממני אני לא "מתמסרת" בקלות.

daniella1980

New member
ההסתכלות

"ינצל ויברח" היא שוביניסטית. כאילו שסקס הוא נתינה לגבר ולכן הוא יכול לקחת ממך משהו ואז ללכת. אני אישית חשבתי שזה אקט הדדי ששני הצדדים לוקחים\מקבלים. אם היה סקס ונגמר, להביט בזה כאילו הוא ניצל וברח זו ראיה קורבנית ושוביניסטית. ביקשת דיעות, זו דעתי :) בהצלחה.

הזמן שלוקח להגיד שלום ונעים מאוד

אם אני מגיע לפגישה והיא לא מחכה לי כבר רטובה ב"ר" עם המכנסיים או החצאית מופשלים בלי תחתונים ועם תחת משומן היטב אז אני ישר מתייאש ועובר לקשר הבא...

למעלה