שאלה שמסקרנת אותי

חופ שיה

New member
זה לא ריב פרטי

זה התנגדות לגישה שיש לריידר לסקס ולנשים בפרט ואם לא נפתח את זה כאן , אז איפה בדיוק? את יודעת מה קורה כשבתולות קוראות את המילים שלו ? או את הסוג התנסחות שלו? ברור לך שכל מילה שיוצאת לאנשים פה מהפה יש לה משמעויות שונות אצל האנשים השונים שקוראים פה, אז כן אני אתנגח איתו על נימה מזלזלת/גישה מזלזלת שמאפיינת אותו באופן שיטתי, יש צורה לומר דברים ושריידר יתחיל לסגנן את עצמו קצת בצורה שפחות תקומם את חלק מהאנשים פה, לא שהוא חייב , אבל אני לא מתכוונת לעשות לו חיים קלים , בנתיים אנחנו מסתדרים.:) גישה כמו שלו צריכים לגנות ולא לתמוך, אבל אם לא בא להצטרף זה בסדר אני אבין. :)

redrider

New member
דיי נו למה שלי יחימוביץ'?

מה עם קצת חייה ותן לחיות? אז אני מפגר... יש לי דעה טיפשית... זכותי ממי. זה מדיום חופשי ואני יכול להביע את דעתי. תראי לי פעם אחת שאני תקפתי אותך על הדברים שאת כותבת. פעם אחת. ותאמיני לי שלפעמים אני פשוט בהלם מהדעות שלך אבל אני נותן לך את הזכות להתבטא. את לאומת זאת מתעסקת בסתימת פיות וזה כל כך לא מתאים לנאורות שאת מנסה להפגין. שימי לב להודעה הראשונה שלך פה בשרשור. היה לך כל כך קשה להימנע מהמשפט: "לא סובלת את הגישה שלך"? כי אם היית כותבת רק את המשפט הראשון התגובה שלי הייתה הרבה פחות עויינת. את מתקיפה אותי פעם אחרי פעם בלי להבין שאותי את לא תשני אז מה שאת עושה זה רק מספר בידור לפורום על ידי הויכוחים המיותרים שלנו. אני מקווה שמה שאני כותב יחדור פנימה. באמת שלא בא לי להתווכח איתך כל היום כי זה מיותר.

אין בעיה עם ויכוחים,

ואני לא חושבת שהם מיותרים. הרי זו מטרתו של הפורום-להתדיין. אבל לפורום יש חוקים, ולצערי אתם עוברים עליהם שוב ושוב. את התגובות יש לייחס לכתוב ולא לכותב. ואנחנו לא נאפשר ירידות אישיות על גולשים בפורום. לא להסכים זה נהדר וזה מקדם את הפורום ואת הגולשים, אבל ירידות (שלא במיטה
) לא מועילות לאף אחד

redrider

New member
סבבה קוקי אני איתך

אלא אם כן מדובר בטרולים
. אבל אני לא דיברתי איתה בכלל לפני שהיא התחילה להתעסק ב"ניגוח" שלה. אין לי שום עניין לתקשר איתה בכלל

redrider

New member
../images/Emo24.gif צודקת!!!

אחרי מחשבה אני חושב שאני אוהב ללמד. הבעיה זה למצוא בחורה שמוכנה ללמוד ולא מקובעת. עם "התלמיד" שלך יש לכם הפרשי גילאים? איך הגעתם בכלל למצב ההתלמדות?

זה לא ממש התחיל ב-

"נעים מאוד, מהיום אתה תחת פיקודי המיני"..המממ,לא. הכרנו איכשהו..לא זוכרת.. ואחרי כמה חודשים שכבנו והרגשתי שמשהו אצלו מוזר.. או שהוא אידיוט גמור או בתול. אחרי כמה חודשים הוא התוודה שהייתי הראשונה שלו. כיום אנחנו נפגשים מדי פעם, הוא שואל שאלות,אני עונה לו.. ממש כרגיל. אין ביננו מחוייבות או משהו, לעולם גם לא נוכל לפתח איזה קשר אחר..בגלל הפרש הגילאים...הוא קטן ממני בשנתיים. אבל הורס..

redrider

New member
יאללה ליאת

שנתיים זה לא הפרש משמעותי. את בת 23 הוא בן 21... אין שום בעיה מבחינת גיל. תשמעי סחטיין עלייך סנסיי כפרה ככה ללמד. תחשבי על זה ככה. כל בחורה שהוא ישכב איתה בשנים הקרובות אולי תהיה איתו במיטה אבל בראש הוא יחשוב על ליאותו (הילדה
) כפרה

../images/Emo99.gif

גם בגלל זה זה תענוג.. אבל הוא עוד בצבא, עם כל השטויות האלה..וגם קצת ילדותי..חייב להתבגר! הוא חי בסרט שאם למשל סינן אותי פעם אחת אז הוא מלך העולם..
אז רבאק,אני לא צריכה דבר כזה שלא למטרת שעשוע והעברת זמן..

redrider

New member
עכשיו את גם מתנפלת עליה?

אולי מספיק. תראי כמה אנרגיות שליליות שחררת פה. זאת ההודעה האחרונה שאני כותב לך מכיוון שזה פשוט מיותר להתווכח איתך.

חופ שיה

New member
לא סתמתי לך את הפה

הבעתי את דעתי על גישתך , איך אתה אומר : זכותי לא ? הסברתי כבר למה אני עושה זאת - אין לי כוונה להסביר לך שוב. אתה מוזמן לחלוק עלי ועל הגישה שלי ועל דברים שאני אומרת , מעולם לא מנעתי זאת מאנשים, למה מי אני ? ואם אני לא טועה מטרת הפורום זה להתדיין על דברים שקשורים לסקס (דעות, גישות, מהלכים, ביצועים וכו' ) , מעניין שאיתך הכל הופך לויכוח , זו ממש לא כוונתי(שונאת ויכוחים), אתה יכול לענות לי לגופו של עניין , אין צורך לרדת לפסים אישיים, זה לא עושה אותך חזק/חכם יותר.

redrider

New member
אני יורד לפסים אישיים רק

כשיורדים אליהם איתי קודם. אבל שימי לב מעבר שיציאות סטייל שלי יחימוביץ' על הצורה את התעלמת לחלוטין מהתוכן. את אפילו פעם אחת לא הבאת לי קריטריונים הסוטרים את הקריטריונים שלי. שימי לב איך דניאלה כתבה. היא כתבה כמו בן אדם שלא מסכים איתי וקיבלה תשובה בהתאם. אבל את אשכרה במהלך כל הויכוח הזה לא התייחסת לנושא שהתחיל אותו בתכלס. הצורה חשובה לך יותר מתוכן וזה לא טוב. שימי לב גם שאת לא רואה פה בדיוק המוני אדם נכנסים בי על הכתיבה שלי. למעשה את ובן זוגך הם בתכלס היחידים. אולי חבל על כל האנרגיה הזאת? כמו שאמרתי קודם. אם היית סתם כותבת לי שאת לא מסכימה איתי בגלל 1,2,3 בלי להוסיף את המילה שונאת (מילה מאוד חזקה ד"א) התשובה שלי הייתה שונה לחלוטין. הייתי מסביר לך בכיף למה התכוונתי כמו שהסברתי לדניאלה ומקבל את דעתך אם לא היית מסכימה בכל זאת.

חופ שיה

New member
אני אפילו לא מסוגלת לענות לך

מרוב העצבים שאני חוטפת כשאני קוראת את התגובות שלך , אתה שוב יורד לפסים אישיים ולכן רצוי שאני אשתוק ולא ארד לרמה שלך. אתה בוחר להבין מה שאתה רוצה ולכן קשה לנהל איתך שיחה, אני לא הסכמתי עם דבריך לגבי חסרות ניסיון שנשכבות על הגב ומואשמות מיידית על ידך באגואיזם, טענתי שלרוב זה מחוסר ניסיון , הוספתי שאני לא אוהבת את גישתך וזו זכותי כמו שזו זכותה של מזקירת הפורום להסכים איתי- אתה - בחרת להתפרץ עלי בגלל זה ולרדת ל]סים אישיים. חשבתי שאתה תומך בביקורת לדברים שנאמרים בפורום , עכשיו מי מפגין דו פרצופיות?

redrider

New member
כמו שכתבתי

הן לא מואשמות מיידית (איפה כתבתי את זה?) הן מואשמות רק כשהן מסרבות לנסות כל דבר אחר ומעדיפות רק את התנוחה הזאת. איפה בדיוק מזקירת הפורום הסכימה איתך? מלשון ההודעה שלה נובעת ביקורת כלפי שנינו (המילה אתם ולא אתה היא מילת מפתח). את רואה רק מה שבא לך לראות ואפילו פעם אחת לשניה אחת לא חושבת שאת אולי גם הגזמת קצת. מודה אולי הגבתי בחריפות יתרה אבל כמו שאמרתי לך כבר שלוש פעמים (עם אפס התייחסות מצידך) אם היית פותחת את השיחה ביננו היום בצורה אחרת הכל היה שונה.

חופ שיה

New member
וזה לא היה "שונאת"

זה היה "לא סובלת", אין שנאה בליבי לאף אחד, לא מכירה את המילה הזאת.

נכון,

ואת לא יכולה לתקוף דיעה של מישהו. את יכולה להגיד שאת לא מסכימה איתה ועדיין לעשות זאת במילים יפות בלי לפגוע. גם את השורה של "לא סובלת את הגישה שלך" יכלת לומר בצורה אחרת. כמו "לא מסכימה עם הגישה שלך". בעצם, כל הויכוח התחיל מזה שהחלטת להתנשא ולהראות כמה את חושבת שרק הדיעה שלך טובה. ("מעניין שאיתך הכל הופך לויכוח"- אם היית אומרת את זה אחרת לא היה פה ויכוח בכלל, היה פה דיון נורמלי). קיצר, נמאס לי לחפור בזה.

למעלה