איזו שאלה מוזרה אבל אני אענה
בכל זאת. קודם כל אם הבחור לא רציני לגבייך אז אין מה לעשות - אם תחכי יותר מידי זמן הוא יתייאש יברח. אם תתני סקס מהר אז הוא ירגיש שהשיג את מטרתו יברח. הוא, כך או כך, יברח. למה? כי הוא לא היה רציני מלחתחילה. פעם שאלתי ידידה שלי מתי לדעתה היא יודעת אם לשכב עם מישהו או לא. היא ענתה לי תשובה פשוטה שנשמעת לי מאד אמיתית - "כשאני מרגישה נוח עם הבחור". זהו. אני אדם מוזר אז לקחת את המשפט הבא בעירבון מוגבל - אם יש מישהי שמוצאת חן בעיני באמת ואנחנו שוכבים ממש מהר אז זה לא מוריד לי כלום ממנה. אני לא שופט בחורה לפי כמה זמן הרגליים ניפתחות. ההפך - אם היא מספיק בטוחה בעצמה כדי להראות שהיא רוצה שנשכב מהר יחסית אז זה אומר, (זה לדעתי וזה תלוי בבחורה) שהיא לא דופקת חשבון ולא משחקת משחקים ועושה מה שבא לה. אם עוברים איזה חודשיים ולא ראיתי ממנה סימנים שהיא רוצה סקס אני, אישית, נעלב. היא בטח לא רוצה אותי, לא נימשכת אלי, אני מתייאש ומדבר איתה על זה או הולך. גם לנו, הגברים, יש רגשות. בקיצור אני לא מנסה לתת לך עיצות אלא להסביר לך מעט על איך אני, בתור גבר , חושב על העיניין. אין זמן ספציפי שכדאי לחכות. את יכולה להמתין עד שתראי אם הוא באמת מוצא חן בעינייך מבחינה של קשר, אם את מוצאת חן בעינייו ואם כיף לכם יחד בעבר לרצון להזדיין. אם כן - אז לכי על זה כשיתחשק לך. אם לא כיף לכם יחד אז מה אתם טורחים בכלל?