שאלה שמסקרנת אותי

redrider

New member
חחחח אין לך מה לדאוג אחי

אני לא איתך באהבה לאיזור

redrider

New member
יכול מאוד להיות

רק עם הזמן נגלה או שלא. כרגע פשוט פיזיולוגית אני לא רוצה אבל דברים משתנים

topeira

New member
איזו שאלה מוזרה אבל אני אענה

בכל זאת. קודם כל אם הבחור לא רציני לגבייך אז אין מה לעשות - אם תחכי יותר מידי זמן הוא יתייאש יברח. אם תתני סקס מהר אז הוא ירגיש שהשיג את מטרתו יברח. הוא, כך או כך, יברח. למה? כי הוא לא היה רציני מלחתחילה. פעם שאלתי ידידה שלי מתי לדעתה היא יודעת אם לשכב עם מישהו או לא. היא ענתה לי תשובה פשוטה שנשמעת לי מאד אמיתית - "כשאני מרגישה נוח עם הבחור". זהו. אני אדם מוזר אז לקחת את המשפט הבא בעירבון מוגבל - אם יש מישהי שמוצאת חן בעיני באמת ואנחנו שוכבים ממש מהר אז זה לא מוריד לי כלום ממנה. אני לא שופט בחורה לפי כמה זמן הרגליים ניפתחות. ההפך - אם היא מספיק בטוחה בעצמה כדי להראות שהיא רוצה שנשכב מהר יחסית אז זה אומר, (זה לדעתי וזה תלוי בבחורה) שהיא לא דופקת חשבון ולא משחקת משחקים ועושה מה שבא לה. אם עוברים איזה חודשיים ולא ראיתי ממנה סימנים שהיא רוצה סקס אני, אישית, נעלב. היא בטח לא רוצה אותי, לא נימשכת אלי, אני מתייאש ומדבר איתה על זה או הולך. גם לנו, הגברים, יש רגשות. בקיצור אני לא מנסה לתת לך עיצות אלא להסביר לך מעט על איך אני, בתור גבר , חושב על העיניין. אין זמן ספציפי שכדאי לחכות. את יכולה להמתין עד שתראי אם הוא באמת מוצא חן בעינייך מבחינה של קשר, אם את מוצאת חן בעינייו ואם כיף לכם יחד בעבר לרצון להזדיין. אם כן - אז לכי על זה כשיתחשק לך. אם לא כיף לכם יחד אז מה אתם טורחים בכלל?

Fenris

New member
../images/Emo45.gif

צודק במאה אחוז. אין כמו סקס כדי להראות כוונות רציניות להמשך הקשר.

א1ר

New member
תשובה ממשהי לא מנוסה

היות ואני עוד צריכה לעבור את על החוי'ה הזו אני מקוה לא להתקל בבנים שבראשם שאם בחורה לא מנוסה (והיא לא יודעת ולא יכולה לעשות שום דבר אחר מלבד לשכב על הגב) אז היא אגואיסטית. אף אחד לא הכריח אתכם הבנים להיות הראשונים של מישהי או להיות לה למורי דרך.אבל לקרוא לחוסר הידע אגואיסטיות? עם זה אני לא מסכימה.מלבד זאת אני לא מסכימה שרק חסרות ניסיון נקשרות. אצל בנות יותר מבנים מין נקשר באהבה.(לא תמיד אני לא מכלילה). אבל...... לא לרצות לחכות עד שתהי'ה הבחורה מוכנה או לרצות לעזוב בשל כך??? תמוה בעיני. מה תעשו אם תכרה בדרכם אהבת אמת שרצה הגורל ואתם תצטרכו להיות הראשוני של אותה בחורה? תוותרו על האהבה? וממתי לאהבה ומין יש לוחות זמנים?

redrider

New member
זה מה קורה כלא קוראים עד הסוף

אין כל קשר בין בנות לא מנוסות לבנות שתיארתי. כבר כתבתי את זה פעמיים לפחות אבל אני לא אתעצל ואכתוב במיוחד בשבילך. בחורה שלא מוכנה לנסות כל דבר אחר ושוכבת על הגב כי ככה נוח לה ולא אכפת לה מנוחות הפרטנר היא אגואיסטית. בחורה ששוכבת על הגב כי זה כל מה שהיא מכירה היא בחורה שיש לה עוד מה ללמוד ועם אחת כזאת אני בכיף אגלה סבלנות ואראה לה כל מה שאני מכיר. אם אני מגיע לסקס עם בחורה שאינה רוצה לנסות שום דבר ואומרת לא על כל הצעה שלי אפילו אם מדובר בדוגי או כל תנוחה בסיסית אחרת אז אין מה לדבר... היא חושבת רק על עצמה. אני בסקס תמיד רוצה לדאוג לפרטנרית, ופשוט לא מסוגל להנות אם אני לא רואה שהיא נהנית אבל גם היא צריכה לחשוב קצת עליי.

א1ר

New member
אם היא ל א רוצה דוגי או כל מיני

תנוחות אחרות שהצעת ותכריח אותה רק בשביל ההנאה שלך... זה גם לא מעיד עליך טובות.

redrider

New member
אם היא לא רוצה כלום

ורוצה שנעשה אך ורק מה שהיא רוצה בידיעה שזה לא תמיד תואם את מה שאני רוצה... מה זה אומר עליה? אני מוכן לעשות דברים שאני נהנה מהם פחות על מנת שהיא גם תהנה בתנאי שגם היא תבוא לקראתי אבל אם רק אני צריך לוותר אז מה זה שווה?

א1ר

New member
לדעתי האישית אם יש קשר טוב

אף אחד לא צריך להתפשר על עקרונותיו או לעשות משהו שלא טוב לו. לא טוב לך ,אל תעשה. אם אתה לא נהנה ממה שאתה עושה ועושה זאת כדי לצאת ידי חובה אין זה שווה. כנ"ל לגבי הבחורה.

redrider

New member
לא אמרתי לא נהנה

אבל דמייני שיש תנוחה שאני אוהב פחות או פחות נוחה. או שכשאני יורד לבחורה. אם אני יורד לך ההנאה שלי מופקת מזה שאת נהנית. לא הכל גופני. אבל אחד הצדדים שם קצוץ על ההנאה של הצד השני יש פה בעיה. על בנות כאלו דיברתי כי זאת תופעה דיי נפוצה. לא שאין גברים כאלו אבל הם לא הנושא כרגע.

א1ר

New member
התכוונתי מקודם כשאמרתי

אם אתה לא אוהב אל תעשה.אתה לא אוהב לרדת (אני מודה מגעילה אותי עצם המחשבה),או שהתנוחה המסוימת גורמת לך ללכת עם כאבי גב במשך שבוע... אל תעשה את התנוחה.אני בטוחה שיש מלא אחרות שניתן לעשות ובנוסף יש גם תנוחות ששניכם אוהבים

redrider

New member
נשאר לי רק לרחם על הפרטנר שלך

את חושבת רק על עצמך. בסקס לא הכל סובב סביב האינדיבידואל. לגבי זה שמגעילה אותך עצם המחשבה... מה מגעיל בזה? תביני שאם את חושבת רק על הכיף שלך את לא חושבת על הפרטנר והוא בתורו גם לא יתרח לחשוב עלייך. למהשלא תשכבו אחד ליד השניה ותאוננו וזהו. ככה תצאו מרוצים.

daniella1980

New member
אתה באמת רוצה

שמישהי שנגעלת מלרדת לך, תרד לך בכל זאת, רק כי היא חושבת גם עליך ועושה זאת בשבילך? מבטיחה לך שהירידה תהיה לא משהו בלשון המעטה. "מה מגעיל בזה?" - נני ואני מסכימה איתך ולא רואה מה מגעיל (אבל יש אנשים מסויימים שמגעיל לי לחשוב על לרדת להם מן הסתם), במיוחד אם מדובר בפרטנר שנמשכים אליו מאוד, עדיין עובדה היא שאותה זה מגעיל (תן לה קרדיט שהיא יודעת מה מגעיל אותה) ולהכריח אותה ולהגיד שהיא אגואיסטית זה לבטח לא מה שיוביל לסקס טוב אלא להפך. ברור שיש מקום לשיפור במקרים כאלו, ולהפתחות ולנסות להבין למה מגעיל, מה בדיוק מגעיל וכיו"ב כי הרי הכל הכל בראש, ואני גם חושבת שאם היא תגיע לסיטואציה במצב הנכון עם גבר שהיא מאוד חושקת בו אולי זה ישתנה מתישהו, אבל לא זה העיניין. ואגב אוננות ביחד זה גם דרך כל עוד שני הצדדים נהנים :) מה רע? הסוד הוא הדדיות לא?

redrider

New member
וואי כמו בבית משפט

גם את וגם חופשיה פשוט נדבקות לי לכל מילה. מה אתן ילדות קטנות שצריך להסביר להן כל סעיף קטן? ברור שלא התכוונתי למצב קיצוני אלא למצבים של חוסר נוחות קלה. אני לא אצפה מבחורה לעשות משהו שלא נעים לה בכלל רק כי זה בא לי. דיי תפסיקו כבר. למה לחפש משהו שהוא לא שם. אני לא מתכוון לנסח כל הודעה שלי כאילו זה מיועד לאנשים עם פיגור שכלי על מנת שאתן לא תוכלו לחפש אותי בקטנות. עכשיו הבנת? הכל ברור? להוסיף ניקוד? אסור לי לשאול למה זה מגעיל אותה? עכשיו גם זה משהו פסול לשאול בן אדם? מאיפה הגעתן תגידו לי שאני מכריח מישהי לעשות משהו? לא מכריח אף אחד אבל זכותי להעביר ביקורת על מישהי שלא מוכנה להתגמש במקומות שאני מוכן להתגמש בהם. אני לא מוציא אותה להורג אלא פשוט מוותר עליה כפרטנרית כי לי היא לא מתאימה. באמת אולי תתנו כבר להביע דעות בלי שיפי נפש יתנפלו עלייך על כל מילה שאתה כותב.

daniella1980

New member
לוותר עליה כפרטנרית זה בהחלט

לגיטימי. מה אתה כלכך מתגונן, אולי תיפתח קצת ותקשיב מה אחרים חושבים על מה שאתה אומר. כתבת "נשאר לי רק לרחם על הפרטנר שלך אם את חושבת רק על עצמך", ועל זה בדיוק הגבתי - תבין שזה לא אוטומטית אומר שהיא חרא של בנאדם שחושב רק על עצמו!

redrider

New member
אני מתגונן כי נשבר לי

שאני חייב לתת דין וחשבון על כל מה שאני כותב. לא ראיתי אף אחת ממכן נופלת על אנשים בצורה כרונית כל כך למרות שלא חסר פה כותבים רעים. אני כמעט בטוח שזה אישי ולא יכול להגיד שזה הכי נעים. הבחורה כותבת שהיא מוכנה לעשות מה שנעים לה ולא רואה צורך ללכת לקראת הפרטנר. יש תנוחה למשל שבחורה יושבת עם איבר המין שלה כמעט על הפנים של הגבר ומקבלת מין אוראלי. זאת תנוחה שרק צד אחד מפיק ממנההנאה כאשר לצד השני זה לא נוח. מבחינתה לא צריך לעשות אותה למרות שזאת אחלה של תנוחה. יש אינספור תנוחות שגורמות הנאה פיזית רק לצד אחד. אם ללכת לפי הקונצפציה שלה אין צורך לעשות אותן. זה מעיד על חוסר ניסיון ועל גישה אגואיסטית לסקס.

למעלה