שאלה שמסקרנת אותי....

riki23

New member
אי

אפשר לעשות הכללה גסה על סמך מקרים חריגים, גבר שלא מעוניין בקשר רציני, זכותו, אבל לכולם זה מתאים. אני לא הייתי ממהרת להאשים את הממסד, אלא זה עניין של אישיות. מצד שני
, הילדים יגדלו ואבא ישאר לבד ואני מכירה לא מקרה אחד כזה.

פוסלת

לא בגלל הילד, בגלל שלילד צריך להיות אמא אחת ואבא אחד.
והאופי שלי לא היה מאפשר לי לעמוד מהצד בלי לפתח רגשות אימהיים כלפיי הילד. וזלא במקום כלפי הגרושה.

קצת עילג, תסלחו לי אני בסערת רגשות כמעט יום שלם.

אל דאגה, את לא תהי יותר מדודה עבור הילד הזה

בישראל, כשמתגרשים הילדים נשארים אצל האימא, פעם בכמה זמן הם מבקרים את האבא.

לא טענתי שהמצאת

טענתי שאת תראי את הילד פעם בשבועיים, בעוד את אמא שלו הוא יראה כל יום. אין סכנה שתתפסי לאימא את המקום, גם אם מאוד תאהבי אותו.

וגם במקרה הזה, היית יכולה לנסח:

"לא פוסלת", ולהוסיף כוכבית:

" *אלא אם כן מדובר במשמורת משותפת, או מלאה של הגבר. "

מדוע

אתה כופה עלי להתייחס לדברים שאתה רוצה?
תכתוב את דעתך ואני את דעתי וזהו.

ליבליב1

New member
בהנחה שהוא רוצה

עוד ילדים (מעבר לילד\ה שיש לו) - לא הייתי פוסלת.
ז"א - העובדה שיש לו ילד\ה היא לא תהיה הקריטריון לפסילה.... יכולים להיות אחרים, אבל לא זה.

הנתון שאת גרושה ללא ילדים אינו רלוונטי

לעומת זאת הנתון שאת בת 34, כן רלוונטי (בהנחה שאת רוצה להביא ילדים).

riki23

New member
תלוי למי

אני חושבת שהנתון הזה מאוד רלוונטי, ואת הילדים ניתן להביא עד גיל 43, לידיעתך.

איך הנתון הזה רלוונטי בדיוק ?

ולגבי גיל 43, אז זהו, שזה לא בדיוק עובד ככה.

היא היום בת 35. גם אם היא תיכנס כרגע לקשר רציני עם מישהו, עד שמתחילים להביא ילד ראשון זה לפחות שנתיים, ואז היא כבר בת 37, ובהנחה שהיא רוצה להביא עוד ילד, זה כבר מתחיל להתקרב לאיזורים בעייתיים.

אם היא ממשיכה לחפש, אין לדעת מתי היא תמצא מישהו עם כזה חיבור מדהים כמו הנוכחי עליו היא מדברת. זה יכול לקרות הרבה אחרי שכבר לא תהיה פורייה. וגם אם זה יקרה בעוד שנתיים-שלוש, זה כבר מקטין משמעותית את הסיכויים להרות בקלות.

riki23

New member
אני

יכולה להביא לך שתי דוגמאות של חברות הכי טובות, שהתחתנו בגיל 38, אחת מהן כרגע בהיריון רביעי והשני הביאה שני ילדים, ככה שהכל עניין של סטיגמה.

ריקי, זו אינה סטיגמה

החל מגיל 35 מתחילה הדרדרות תלולה באיכות הביציות (ולכן דרך אגב ממליצים לבחורות שמקפיאות, לעשות זאת בגיל צעיר ככל האפשר).

יש לך שני מקרים אישיים שמראים אחרת, אבל זה בגדר היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

את מוזמנת לגגל על פוריות נשית.

riki23

New member
אני מניחה

שאינך רופא, ומה שאתה כותב זה לא נכון. אבל אין לי כוונה להיכנסיתך לויכוח.

למעלה