שאלה שמסקרנת אותי....

אביeג7

New member
תקשיבי,קראתי את זה 6 פעמים

וכל פעם מה שכתבת נראה לי יותר ויותר מוזר

riki23

New member
מה מוזר בזה?

זכותי המלאה להחליט עם מי לצאת ועם מי לא לצאת, יש התנהגויות שממש לא מתאימות לי. כמו שיש גבר שלא מוכן לצאת עם אישה מלאה ויש בחורות שא מוכנות לצאת עם גבר ממוצא מסוים. לגיטימי ביותר.

אביeג7

New member
ברור שזה לגיטימי

רק איך הסקת את מה שכתבת עכשיו ממה שכתבת מקודם
אין לי מושג

riki23

New member
מצטערת

לא הבנתי אותך. את יכולה בבקשה להסביר את דבריך?

shayCn

New member
כתבת שלא היית פוסלת

ובאותו משפט כתבת שאת לא אוהבת קשר עם גבר גרוש.
האמת, גם אני התבלבלתי.

shayCn

New member
זה עדיין נראה לא ברור

נגיד שמחר מפלרטט איתך גבר גרוש.
את יוצאת איתו או לא?זו השאלה

shayCn

New member
בקיצר

את לא פוסלת על סטטוס גרוש.
זה כל מה שרציתי לדעת.

shayCn

New member
כי זה נראה לי הזוי ולא נכון

לפסול בן אדם בגלל הסטטוס.
מילא,אם יש לו ילדים, אז אפשר עוד לחשוב על זה
כי זה איפהשהוא מגביל,
אבל הסטטוס עצמו לא צריך לשנות משהו מבחינת הזוגיות.

riki23

New member
דפוסי התהגות

אלו שהתגרשו פוחדים מקשרים רצינים, כי כבר נפגעו פעם אחת, מתחילים לספר על הילדים שלהם בצורה מוגזמת, הרבה מהם לא מוכנים לשמוע על חתונה שניה ולא מוכנים להביא ילדים נוספים, חושבים שאם הם נפגעו פעם אחת , כולם חייבים להם ולידים שלהם, ועוד.

טוב

מסכים איתך.אני כזה גם.
לא מוכן לשמוע על חתונה שניה או ילדים נוספים אבל לא פוחד מקשר רציני.לגבי הסעיף של הילדים,היום הזוג אוהב מחר לא והגבר נשאר עם המזונות.על הבת שלי אני לא מספר לכל העולם כי זה לא מעניין אף אחד מלבדי.
תביני.זכותך המלאה לא לבחור בגרושים,אבל כל מקרה לגופו.

riki23

New member
וגם

עניין המזונות- אתה לא משלם לאישה שאתה כבר לא אוהב , אלא לילדים שבחרת להביא לעולם, ויש לך אחריות כלפיהם.

צלשלספק

New member
החשש של גברים רבים מלהתמסד הוא כנה ואמיתי -

נוכח האפליה המגדרית המשוועת שהנחיל המחוקק, בין האב לאם בישראל, זאת באם העסק הזוגי מתפרק. לא הנשים חלילה "אשמות" בכך אלא המחוקק והממסד, גם אם חלק מהנשים מנצלות את העיוות המגדרי לטובתן באמצעות תלונות שווא במשטרה, צווי הרחקה, וקביעת משמורת זמנית במעמד צד אחד כעובדה בשטח - זאת לא בשונה מגברים שמותירים עגונות לנצח, או נוקטים באלימות ואפילו ברצח, גם של הילדים שלהם.

העיוות בחקיקה, גורם להרבה תחלואים בחברה, ואף לבדלנות מגדרית, שלא מטיבה לא עם הגברים ולא עם הנשים כאחד.
כפועל יוצא מהחשש של הגברים להתמסד ו/או להביא ילדים, מביא חלק מסוים מהנשים למדרגות בנק הזרע ולא לרבנות, ולדעתי כך לא צריכה להתנהל חברה מודרנית תקינה, והעתיד לבוא לא נראה ורוד יותר.

חלק מהרווקים והגרושים שמעוניינים בילדים ושיש להם מודעות לנושאים הכאובים שציינתי שלצידם גם רף גירושין גבוה ובעליה מתמדת בישראל. מבינים שעד שהמלצות ועדת שניט ושיפמן, (לאחר שנים של בחינת כל הנושא הבעייתי) באם לא יתקבלו במלואן או אפילו בחלקן ולא תבוטל חזקת גיל הרך, וימחק נושא "המשמורת" ובמקומו תהיה "אחריות הורית" כחובה של שני ההורים כשווים עבור ילדם כולל זמני השהיה כברירת מחדל, הגברים, בחלקם - לא ממהרים ואף חוששים מלהתמסד בטרם עת, להתחתן ואפילו להביא ילדים, גם אם האישה לוחצת.

למעלה