שאלה של עיקרון

שאלה של עיקרון ? ../images/Emo141.gif

אם זו שאלה של עיקרון, הלך עליה. אם זו שאלה של עיקרון, אז אין פשרות, ואחרי כל ויתור תבוא דרישה נוספת, וכבר כתבו על זה כאן לפניי. כדאי שהחברה שלך תחליט איפה עובר הגבול שלה. אם היא לא מוכנה לחזור בתשובה, כדאי שתתחיל להשלים עם האובדן. מצד שני, אולי הילד מוכן לפשרות מסוימות - שווה לבדוק איתו.

וכאחת שעברה את הנושא הזה

בבית האב הילדים חיים לפי החוקים שלו.. אצלי לפי החוקים שלי. נכון שזה עלול לבלבל.. אבל זו אחת הבעיות שמלכתחילה היו הטריגר לגרושין.. ולא רואה צורך להתכופך לרצונות הילדים. זה מתחיל מדבר אחד וממשיך הלאה. וזו סחטנות ריגשית. היא בעלת הבית והיא זו שמחליטה איך חיים בבית שלה.נקודה.

d a n i e l s 5

New member
עם יד על הלב....

את יכולה להגיד לנו היום שהדרך שלך "אני בעלת הבית ואני זו שמחליטה" הובילה אותך למקום הנכון ביחסים שלך עם הילדים שלך, בהעדפות שלהם???? לי קשה עם הגישה הזאת של "הבית שלי " ! אצלנו הבית הוא של כולנו . קיצוניות לכאן או לכאן לא עושה לי את זה.

עם יד על הלב

ככל שהתכופפתי וריציתי את הדרישות שלהם..הם טפסו עלי יותר..ולא היתה שום הערכה למאמצים. אבל ביום שאמרתי שיש סוף פסוק..ומי שרוצה לחיות בביתי חי לפי החוקים שלי מעניין..הדברים השתנו באופן מיידי. לא אתפשר על אורחות חיי כדי לרצות אף אחד וגם לא את ילדי.. הבחירות שלהם זה שלהם. הם תמיד יקבלו את התמיכה במה שיחליטו. והם לומדים לקחת אחריות על כל החלטה גם אם לא נעים להם. וזה הכל. אולי זה נשמע קשה אבל זו המציאות..והמציאות שלי היא לא להתכופף לשגעונות של אפ אחד.

בן הקשת

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אם אותה חברה שלך...

...היתה מכירה אדם שומר מסורת, ומתאהבת בו עד מעל לאזניים, היא היתה נמנעת מלהדליק טלויזיה
אני חושב שהכל טמון בתשובה. מה ההתלבטות בכלל
יש הבדל בין ילד לאדם מבוגר? אני יודע שעבור אנשים רבים ישנו הבדל. לדעתי זה מטופש. אין שום הבדל בין ילד ומבוגר. אם היא מכבדת אותו, את דעותיו ואת אורחות חייו, לא צריכה להיות לה כל התלבטות. נכון, הוא עלול להיות מושפע, דעותיו עשויות להיות עדיין לא מגובשות, אבל ראבק - אני מכיר אנשים כאלה בני 40 ויותר. מזתאמרת "יטפס" עליה? היא פוחדת שהיא לא מכירה את הגבולות והקווים האדומים שלה עצמה? אולי מכאן מגיע החשש. אם היא מכירה את הגבולות שלה, היא תדע היטב היכן להציב אותם. גם אדם דתי מאד, יכול להתגמש על דברים רבים, כאשר הוא נמצא מחוץ לביתו, או בסביבה לא דתית. לא כל דבר הוא "יהרג ובל יעבור".

../images/Emo45.gif גם אני בדעתך

גם בענין החתן וגם בענין ההודעה עצמה. בהחלט שרשור מעניין

גלי10

New member
ואם פתאום מתחלף לו ?

ומתחיל לשמור ככה , שלא כמו ממקודם ?

a n a t i 3 3

New member
אז אצפה מימנו שיכבד את אורח חיי!

שלא יכפה עלי את השקפת עולמו, דעותיו ומעשיו.

גלי תשמעי

כשהכרתי את "ישתבח שמו" (בהזדמנות זאת רוצה לבשר ששיניתי את שמו
) הוא היה חילוני בדיוק כמוני. עברו השנים, נישאנו,הבן הגדול כבר נולד והקטנה היתה בבטן שלי בחודש 8, וחמי ז"ל נפטר
,ואז "ישתבח שמו" החליט שהוא מתחיל לשמור שבת ולחזור בתשובה. מה זה אמר לגבי המקום שלי בחיים החדשים שלי? או לקבל את זה, או לדחות את זה ולפרק את הנישואים. אז בחרתי לקבל ולכבד,ודיברנו על זה והסברתי לו איך אני מרגישה בענין ומה אני מצפה ממנו. כל זמן שאין כפיה, אין לי בעיה עם זה. וכך היה, לא היה ויכוח בנושא, זה לא היה הטריגר לגירושין, זה היה החלק הכי קל (כמעט - כי הייתי צריכה להסתגל למשהו אחר) בנישואים שלנו. אז חושבת, שאם אין לא נותנים מרחב ומכבדים אחד את השני, אין טעם להישאר ביחד.

למעלה