שאלה של סיום שנה א'

שאלה של סיום שנה א'

אפתח בשלום על ההודעה הראשונה שלי כאן ובכלל בפורום תפוז, וכן איחולים כאמור הנני סטודנט שנה א' למשפטים באונ' ת"א, סיימתי עם ממוצע 82-83, האם לדעתכם הציון מכובד לקראת מירוץ ההתמחות שיחל שנה הבאה?

Anabol

New member
בסדר גמור

ראיתי אנשים שהתקבלו למשרדים הכי גדולים עם ציון כזה, אבל צריך להתאמץ קצת יותר מאלה עם הציונים 86-87+...

שאתה מתכוון למאמץ נוסף למה אתה

מתכוון? קורות חיים יותר מגוונים כמו התנדבות, היסטוריה תעסוקתית וכו'? בכל אופן אני מודה לשניכם עם צירוף לשאלה נוספת: האם באמת שנה ב' קלה יותר מא' או שמע זוהי אגדה אורבנית? אני מעוניין להתחיל חוג נוסף שנה הבאה (כלכלה) ורציתי לדעת עד כמה להעמיס?

Anabol

New member
בדיוק הדברים שציינת

ההרגשה הכללית היא שלא בדיוק בודקים בציציות אנשים ממוצעים גבוההים. אנשים עם ממוצע סביב ה82 צריכים יותר "להוכיח" את עצמם. זה יכול להתבטא בקורות חיים מרשימים יותר או בראיון מוצלח יותר, אבל לחלוטין אפשרי. גבי החוג השני, גם אני עשיתי את זה - הוספתי חוג נוסף בשנה ב', ובגלל ששנה ב' (וזו גם התשובה לשאלתך) קלה יותר זה אפשרי אבל יוצר עומס.

אפשר לנצל את השרשור לשאלה נוספת?

תודה:) אם סיימתי שנה א בממוצע של 93 אבל אני לומדת במכללת ר"ג, זה מספיק טוב כדי שהמשרדים הגדולים לא יעיפו את הקו"ח שלי?

sacrament

New member
או שכן או שלא...

קשה להיכנס לראש של כלללל המראיינים הרבה יעיפו את קורות החיים שלך. חלק אולי לא. בייחוד אם יש לך "דבר מה נוסף" בקורות חיים.

sacrament

New member
למשל

תפקיד צבאי נחשב התנדבות טרום התמחות ניסיון תעסוקתי מעניין

למעלה