שאלה של מתחילים

neophile

New member
אני עוד חושב על זה

מציע לך לתרגל מדיטציה להתחיל עם הרפייה של הגוף ואז לנשום בקצב קבוע - שאיפה-עצירה של האוויר-נשיפה-עצירה של האוויר תתמקדי בנשימות. זה הכל ...לעכשיו.

Shelly Rau

New member
אני מתרגלת מדיטציות

כבר 3 שנים.
ותודה למנטור הכי מדהים בעולם... זיו קיטרו

Shelly Rau

New member
ובכן

אני עוד לא סגורה על זה, אני רוצה להגיע ליכולות חדשות ולפתח כאלו רדומות אצלי....

Shelly Rau

New member
בשלב זה

אני לא יכולה לשים את האצבע על היכולות שאני מעוניינת לרכוש, אבל אני יודעת שמעניין אותי מאד טלקינסיס [במידה וכתבתי את זה נכון], אנרגיות למיניהן, וכו'

Shelly Rau

New member
האם אתה מתכוון

בכיוון של חזיונות או חלומות צלולים או לחילופין פירושם
בעבר חלמתי די הרבה חלומות "נבואיים" רעים שהתגלו כנכונים והתגשמו. זה לא קורה לאחרונה בכלל. אני לא מצליחה לחלום חלומות צלולים ולשלוט בהם ואין לי שום כשרון לפרש חלומות שלי או של אחרים.

neophile

New member
נמשיך את ההתכתבות במסרים

אין לי עניין לכתוב בפורום כרגע

Shelly Rau

New member
אין לי עניין במסרים

זה טרחני ומערכת המסרים בעיייתם ואיטית גם כך

RainBird

New member
אולי גם לי אין עיניין שתכתוב בפורום בכלל? תגיע לנקודה. אתה יודע, הדבר שהוא הסיבה שהשפה האנושית הומצאה. אתה מלא הקדמות והתיהרויות ומעט מאוד ידע, ועייפתי מפורום מלא בשרשורים ריקים. אמור מה שיש לך או שמור על דממה.

gwizard

New member
אל תתחמק

כמו שכתבתי קודם, התחלת משהו - עכשיו סיים אותו בכבוד או שתודה שאתה לא יודע ותסתום את הפה פעם הבאה.

Shelly Rau

New member
או שתעשו -לי- טובה ו...

במקום לתת לו לגרור אותי ימים ע"ג ימים עם שאלות, בעוד אתם נהנים מהמתרחש - תעזרו לי, במקום לנסות ולמצוא פגמים באיך שהוא עוזר לי או לחילופין לא. אוקיי?

gwizard

New member
אין בעיה

השאלה המקורית הייתה: " זוהי שאלה מטאפורית - האם אפשר פשוט "להתחיל לכשף" כלומר, במידה ומצאתי איזה שהוא לחש/כישוף/כו' שאני רוצה לבצע, האם, במידה והשגתי את כל שדרוש לי לעשייתו אני יכולה פשוט לבצע אותו לפי מה שנדרש, או שאני צריכה להתאמן ולתעל את עצמי לפני שאתחיל לבצע משהו בסגנון" התשובה שלי היא: לא, אי אפשר לעשות כישוף מבלי לדעת את אבני הבניין הבסיסיים של המאגיה והם: ויזואליזציה, ריכוז, רצון ואמונה. לאחר שאת מתרגלת את כל אלו פרק זמן מסויים של כחודש-חודשיים (תלוי בך ורק בך) אז את מתחילה ללמוד את הכלים והטכניקות הבסיסיים. לאחר מכן את מתחילה ללמוד אתיקה ויש תוכניות לימודים ששמות אותה ראשונה לפני כל דבר אחר. רק לאחר כל אלו את מתחילה עם הלחשים הבסיסיים ביותר.

Shelly Rau

New member
תודה ../images/Emo140.gif

עכשיו, איך אני לומדת ומתרגלת את כל אלו? איפה אני משיגה את חומר הקריאה או מה שצריך בכדי ללמוד כיצד לתרגל את זה...? ולגבי אתיקה, אלא אם יש חומר קריאה או לימוד וויקאני/מאגיה לגבי אתיקה - את לימודי האתיקה שלי סיימתי בזמן שעבדתי כעיתונאית

gwizard

New member
בבקשה

כהתחלה את יכולה לנסות את קורס המבוא למאגיה בקמפוס של וויקה ישראל (כל עוד הוא קיים). campus.wicca-israel.com חוץ מזה, יש לך מלא ספרים טובים יותר ופחות על הנושא כגון: Modern Magick, דרך הקסם (וויקה), Instant Magick של פנזק, Gothic Grimoire של קונסטאנטינוס והרבה הרבה אחרים. את כל אלו את יכולה לרכוש בחנות של נטלי (www.natalie-shop.com) או אמאזון / סטימצקי.

gwizard

New member
נו מה לעשות

גם Instant Magick ממוסחר מבחינת השם. אחרי הכל, שני הספרים בהוצאת Llewellyn. אבל שניהם ספרים טובים וטומנים בתוכם ידע שימושי מאוד.

למעלה