שאלה של מתחילים

Shelly Rau

New member
שאלה של מתחילים ../images/Emo20.gif

שוב שלום
יש לי שאלה של מתחילים - הייו סבלניים איתי, כיוון שיהיו לי הרבה כאלה. זוהי שאלה מטאפורית - האם אפשר פשוט "להתחיל לכשף"
כלומר, במידה ומצאתי איזה שהוא לחש/כישוף/כו' שאני רוצה לבצע, האם, במידה והשגתי את כל שדרוש לי לעשייתו אני יכולה פשוט לבצע אותו לפי מה שנדרש, או שאני צריכה להתאמן ולתעל את עצמי לפני שאתחיל לבצע משהו בסגנון
תודה

את יכולה לנסות,

לגבי התוצאות, סביר להניח שלא תהיינה, ואם כן, אז לא משמעותיות. כדאי קודם להתאמן ולבחור מטרות "קטנות" ללחשים הראשונים (אחרי שמתחילים להתאמן בריכוז, הדמיה ותיעול).

אה, וכדאי להזהר מאוד

עם כישופי אהבה. נכון שהם נראים פשוטים וכיפים ויחסית קל לנו לתעל את הרגשות והאנרגיה שלנו לזה, אבל אני מכיר יותר סיפורי זוועה מאשר סיפורי הצלחה - גם אישית יצא לי לסבול מהם, גם מחברי פורום אחרים (כמו s a l v a t i o n למשל, שקישרה למאמר על זה לא מזמן) וגם החברה-המכשפה שלי, סיפרה לי על זה סיפורי זוועות.

Shelly Rau

New member
תודה אילן ../images/Emo140.gif

לא על כישופי אהבה חשבתי אלא יותר לכיוון של שגשוג והצלחה [אני מחפשת עבודה ללא הצלחה ממש...]

PurpleFilth

New member
לגבי הכנות לפני כישוף...

אני אף פעם לא שמעתי על "להתאמן על כישוף". בטח לא כשמדובר בטקס. אפשר ואפילו רצוי להתאמן על טכניקות, ואז, כשאת מגיע לכישוף עצמו, סביר שהוא יצא מוצלח יותר, אבל להתאמן על הכישוף עצמו...? אולי אם תתני לי דוגמא לסוג הכישוף עליו את רוצה להתאמן, אני אבין על מה את מדברת. בלי כל קשר לזה, מכשפים רבים עושים עם עצמם הכנות קטנות לפני שהם מבצעים כישוף. חלק עושים מדיטציה, חלק פותחים מעגל, חלק מקריבים בתולות שנולדו בליל ירח מלא, כל אחד לפי שיטתו ואמונתו. המטרות העיקריות של הפעולות האלה הן: 1. להכנס לריכוז ולרמת אנרגיה מקסימאלית. 2. "לקדש" את הזמן ומהרחב בו מתבצעים הכישוף - בין אם ברמה של שינוי מיינדסט, ובין אם ברמה של טיהור אנרגטי ממש.

neophile

New member
למה את מצפה?

אחרי שתבצעי את הכישוף? האידיאל הוא להגיע למצב שאת לא מאמינה, אלה יודעת שהכישוף יעבוד . כמובן שבהתחלה זה יתבסס על אמונה שהספק מזדחל מאחוריה תמיד ולאט לאט בייחד עם העבודה הפנימית,שהיא היותר חשובה, זה יהפוך לידיעה.

neophile

New member
"לצעוד בנתיב"

השאלה היא כמה את מוכנה לתת מעצמך? מה שתיארתי בהודעה מעל , שזה מתחיל עם אמונה\ספק ולאט לאט הופך לידיעה , זאת לא אמת טוטאלית... זה תלוי באם את מתכוונת "לצעוד בנתיב" אם לא , אני לא יכול להבטיח לך שום דבר...אפילו לא הצלחה מינימלית. אם את כן מוכנה "לצעוד בנתיב" ולהתמודד עם האתגרים שבדרך,לגדול מהם וללמוד מהטעויות שלך ושל אחרים אני יכול להבטיח לך שאת תגיעי ל"דרגה" בה לא יהיה לך ספק ביכולות שלך , את תדעי שכל כישוף שתעשי יצליח.

mbinh

New member
ברוכה הבא ידידה חדשה

מלימודי המטמתיקה והפיסיקה שלי למדתי שאין כמו לראות איך פותרים תרגיל או לנסות לפתור תרגיל כדי להבין משהו בצורה הטובה ביותר.כמובן שכישוף יכל להביא לתוצאות מסוכנות ולכן צריך להתחיל בכישופים פשוטים בסיסים וכמה שפחות מתוחכמים. כמובן שלפני שאתה מתחיל בעשית כישוף או טקס תרגל את הדברים הנחוצים לדוגמא אם אתה מתכוון לבצע טקס התאמן על ההשתרשות. מאחל לך בהצלחה וזהירות. תמיד נעים ל"שמוע" אנשים שרוצים ואוהבים ללמוד. על החתום מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

PurpleFilth

New member
השתרשות? מה?

למה אתה מתכוון בדיוק? בנוסף: אין מה להשוות בין הלמידה שלך מלראות מישהו אחר פותר תרגיל בפיסיקה לבין התנסות בכישוף בעצמך. דוגמה היא לא ניסיון אישי, אדם אחר הוא לא אתה (ובמאגיה זה בולט אפילו יותר מאשר בפיסיקה), כישוף הוא לא תרגיל, ופיסיקה לא בדיוק, לגמרי, לחלוטין חופפת לכישוף. חוצמזה, לפעמים התחכום בכישוף הוא הפשטות שלו. לא הייתי אומרת להתחיל בכישוף בסיסי, פשוט ולא מתוחכם, אלא לפעול בשיטות ובדרכים שמהכשף מכיר היטב. וכמו שכתבתי למעלה, לתרגל טכניקות תמיד עוזר. יש נטיה נורא חזקה בפורום הזה, ובכלל, להזהיר אנשים מפני מאגיה. כן, יש תופעות לוואי, כן יש לפעמים תוצאות לא נעימות, אבל בנינו? קשה לי להאמין בשלבי הלימוד המוקדמים מכשפה צעירה תזמן בטעות את לוציפר או תגרום לאסון אקולוגי. סך הכל, זה כמו כל תחום אחר שמתעסקים בו בלי ללמוד לעמוק.

Shelly Rau

New member
תודה לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif

[תגובה אחת לכולם חוסכת מאמץ וזמן
] מהתגובות שלכם נראה שלא ממש הבנתם את הכוונה שלי אבל בכל זאת הבנתי מכם מעט על כל נושא הכנה לכישוף. כמובן שזכרתי שזו שאלה מטאפורית ולכן אין לי כל כוונה להתחיל לבצע לחשים וכשפים לפני שאקרא חומר שיספק לי את יצר הסקרנות האדיר שלי - רובכם התייחסתם בעיקר לתהליך ההכנה לכישוף, בעוד שאני שאלתי לגבי לימוד וויקה/מאגיה/כישוף/כו' ע"י קריאת ספרים, העשרה, רכישת ידע וכו' לפני שאני בכלל מגיעה לכל עניין הלחשים וכישוף. בכל אופן די הובן לי העניין - לאחר מחשבה וקריאת התגובות שלכם - שעליי ללמוד לפני שאתחיל בכך בכדי שתוצאות, אם יהיו כאלו בכלל, יהיו טובות ולא הרסניות משהו. אז שוב תודה לכולם - ובוקר טוב

neophile

New member
"ללמוד"

כשאומרים "ללמוד" לרוב עולה הקונוטציה של ללמוד מספר , במאגיה זה לא רק ככה במאגיה את לומדת מהחיים ,מהתנסויות שאת יוצרת ולכן את האחראית עליהם ,מלימוד עצמי של ההרגלים שלך, תבניות המחשבה שלך ,התחושות שלך. יש בזה אלמנטים של מדע , של פילוסופיה ושל דת\אומנות

Shelly Rau

New member
ובכן

"במאגיה את לומדת מהחיים ,מהתנסויות שאת יוצרת ולכן את האחראית עליהם ,מלימוד עצמי של ההרגלים שלך, תבניות המחשבה שלך ,התחושות שלך. יש בזה אלמנטים של מדע , של פילוסופיה ושל דת\אומנות" אם כך איך אני מתרגלת את כל זה

neophile

New member
שאלה קשה

אין לנושאים האלה הוראות...יש הדרכה guidelines השאלה היא , האם את מוכנה להקריב קורבנות אישיים?

Shelly Rau

New member
את מה שלא הקרבתי מזמן

אני מוכנה להקריב עכשיו. בכל אופן זה לא נשמע מטריד במיוחד ואני מוכנה לכל מה שהולך "ליפול" עליי. What Next

gwizard

New member
לנאופיל

התחלת, עכשיו תמשיך. אני באמת רוצה לשמוע איך אתה מדריך מישהי שמעוניינת להתחיל את דרכה.

neophile

New member
אני חושב על זה

יש לי כמה שאלות את מאמינה בקיום של אלים ואלות? של רוחות? של מלאכים? של פיות? את מאמינה ב"אנרגיות"? האם את מתענינית בנושא הפסיכולוגיה?

Shelly Rau

New member
תשובות

אני לא מאמינה בקיומם של אלים ואלות - אם מכניסים את זה לקטגורית ה-"האל נראה כך וכך ועושה אך ורק זאת וזאת", בדומה ל"אלוהים". כלומר, אני מאמינה שיש אלים בעלי כוחות מסוימים אבל אין להם איזו שהיא צורה מוגדרת ומחייבת [ע"ע גאיה - אם אני לא טועה], ואני מניחה שעכשיו סיברתי את עצמי לכן אני אשתוק. אני מאמינה ברוחות, אני מאמינה במלאכים, אבל יותר מכל אני מאמינה בפיות שכן פגשתי אחת בעבר - אבל זה כבר נושא אחר לחלוטין. מאז ומתמיד האמנתי בפיות. אני מאמינה באנרגיות. אני מתעיינת בפסיכולוגיה מאד.

למעלה